טוב, זה שווה פוסט

טוב, זה שווה פוסט

זה כבר המון זמן מנקר לי בראש אבל התגובה הזו הבהירה לי
שהגיע הזמן לדבר על זה.

אז איך בדיוק אפשר "להנות אחו שילנג גם בלי לגמור" ?
(ושמענו את זה כאן בפורום כבר יותר מפעם אחת ויותר מגולשת אחת)

כלומר, אני מדמיין את עצמי, ועם כל הכבוד להנאה של ה'לפני' זה בכלל
לא מתקרב להנאה של הגמירה עצמה.

כי סקס זה כיף..

זה כמו להכנס ללונהפארק, עובר ממתקן למתקן ועושה כיף חיים!
לא חייב לגמור בסוף, נכון;)

חוץ מזה שנראה לי שהיא התכוונה להגיד לבחור ״להנות מהדרך״ ואז כשהוא לא יתרכז כל הזמן בלגמור או לא לגמור הם יהנו יותר והלחץ על האישה שהיא ״צריכה״ לגמור ירד וכך היא תשתחרר יותר.

ואני מאודדד נהנת מסקס גם בלי לגמור וגם יש גברים שחושבים כך.

תשמע

איך אפשר להסביר לעיוור מה זה צהוב?

שלא תבין - אורגזמה זו מתנה נפלאה. באמת. חבל לוותר על זה ואין שום צורך - אבל, לפחות בעיני, העיקר בסקס זו האינטרקציה עם הפרטנר. ממש לא האורגזמה. אפשר להגיע לשיאים מדהימים שלא קשורים לאורגזמה.

בשביל אורגזמה כל מה שאתה צריך זה כמה דקות עם עצמך...

אזהרה: הפסקה הבאה יכולה להקרא כאוסף של שטויות רוחניות במיץ עגבניות ואם זה נראה לך ככה - זה בסדר

תחשוב שבסקס את בונה אנרגיה מינית. כשאנחנו עושים את זה עם עוד פרטנר - האנרגיה המינית של כל אחד מעצימה את האחר ונוצר מעגל משוב חיובי שיכול ליצור כמות מטורפת של אנרגיה מינית.

אפשר גם להשתמש באנרגיה הזו - אבל זו לא הנקודה פה. האורגזמה ממירה חלק מהאנרגיה הזו להנאה פיזית. במידה והאורגזמה מכלה את כל האנרגיה - אתה תחווה ירידה בחשק המיני ולמעשה תעצור כאן. בגלל זה יש ארוגזמות שלא מפריעות למהלך הסקס - כי רק חלק מהאנרגיה מומר...

בסופו של דבר, כשאתה מסוגל לחוות את האנרגיה הזו ישירות - החוויה הרבה יותר עוצמתית, עמוקה ומספקת מכל אורגזמה, למרות, שכמו שכתבתי כבר - אין סיבה לוותר על ארוגזמות

יש לי חברה שמתרגלת את זה

עם מטפל מיני בחודשים אלו.
לשמר את האנרגיה המינית ולהשתמש בה כמקור אנרגיה וחיבור עם העולם ולא רק כדי להשיג אורגזמה.
זה די מצחיק כי היא לא מצליחה לא לגמור והיא טוענת שהיא מרגישה מהמטפל מן טיפה אכזבה וטיפה ויתור כמו שמוותרים לילד שלא הצליח לא לאכול את הסוכריה.
בכל מקרה זה מקור להמון שיחות משעשעות למידי ביננו.
עוד לא גמרתי להתפלסף איתה על זה, אז לא החלטתי מה דעתי בנושא

נו...

כל אחד והבעיות שלו.

האמת?

גם אני תרגלתי דברים שקשורים לנושא בעבר והייתי שמח לשותפה מתאימה לתרגול גם היום.

החברה שלי מהממת ויש לנו סקס נפלא - אבל התרגול הזה לא מעניין אותה.

שאני אשדך בינכם?

סתם, היא נשואה וזה..

לפעמים אני חושבת שאם משהו היה שומע את השיחות ביננו - כולל הדיווח על השיעורי בית שהיא מקבלת... הוא היה גומר במקום!

לי זה לא מפריע

אם היא מספיק פתוחה ללכת למטפל מיני ובן זוגה תומך, אולי הוא גם יפרגן לה לתרגל איתי.

מה אכפת לך לבדוק איתה?

אני אבדוק

אבל אני לא סגורה לגמרי בעלה (המאוד מפרגן!) קולט עד הסוף מה קורה בתרגול. אני צריכה לברר איתה את רמת הדיווח שהוא מקבל.

אבל אתה יודע מה קורה כשאתה מתרגל עם משהו אחר? זה לא שייך כבר למערכה פתוחה או סגורה אלא למשהו בסיס יותר - נוצר פער. פער בין המקום המיני/רוחני שלה והחוויות מיניות / רוחניות שלה למקום שלו. החוויות שלה איתו יהיו ברמה בסיסית הרבה יותר מהחוויות שלה עם אחרים.
אולי אני סתם מתפלספת אבל אני חושבת שדוקא משהו כזה צריך לעשות עם בן זוג ולהתפתח ביחד.

הכי כיף

זה להתפתח יחד. זה נכון לא רק במיטה - אלא בכל תחום בחיים.

לפעמים העניין שלנו לא מתלכד - אם בת הזוג שלי אוהבת ריקודי עם ואני לא - עדיף שהיא תתרגל בלעדי מאשר איתי.

קטניפ

New member
כנראה שהמנגנון הנשי שונה מזה הגברי

מבחינתי ההנאה מסקס היא שילוב של הנאה פיזית והנאה רגשית.
ונכון שגמירה מעצימה את ההנאה הפיזית אבל היא לא המהות היחידה עבורי.
היו לי זיונים שגמרתי כי הוא נגע בנקודות "הנכונות" אבל הרגשתי ריקה אחריהם כי לא הרגשתי שהם היו מתוך כוונה או מתוך תשוקה והיו מקרים שבהם לא גמרתי ועדיין היה משהו בחיבור שהפך את כל החוויה למרגשת מאוד ומהנה.

בעצם

את אומרת שהיו לך זיונים טובים יותר שבהם לא גמרת
וזה בהשוואה לזיונים אחרים שבהם כן גמרת?

את חושבת זה משהו שאפשר להכליל על רוב הנשים?

קטניפ

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת

ולגבי שאר הנשים? קטונתי, את עצמי אני בקושי מבינה...

אני לא מסכים איתך לגבי ההבחנה המגדרית

הנקודה היא לא המגדר אלא כמה קל לגמור והאם אפשר להמשיך אחרי האורגזמה.

מהיכרותי עם נשים שגומרות בקלילות - הן בדיוק כמו גברים בנושא הזה.

קטניפ

New member
ייתכן שאתה צודק

אני התרשמתי כי לגברים הנושא יותר מהותי מלנשים אבל ייתכן שאני טועה

אני מהנשים האלה-

ובכ"ז אני לא חושבת שאני כמו גברים בנושא הזה.
כל מה שמתרחש בסקס חשוב לי לא פחות מהאורגזמות, ולפעמים יותר.

אני אולי יוצאת מן הכלל

אבל אני נשארת נורא מתוסכלת אם אני לא גומרת.
מבחינתי זה אומר שהגבר שהיה איתי לא התייחס אלי וההנאה שלי לא עינינה אותו.

אגב, בן הזוג שלי גומר 1-2 פעמים בשבוע ויש הרבה מאוד אינטראקציות מיניות שאני גומרת הרבה והוא בכלל לא.
זה לא מפריע לו- הוא אומר שככה הוא השאר טעון בכח וחשק להמשך היום או השבוע.

בקלות

והרבה. אבל גם היו גברים שלא גמרתי איתם ככ בקלות או כמעט בכלל.
בעיקר בגלל ההתיחסות שלהם אליי.
אפס קשב ומאמץ.

למעלה