טוב זה קצת פסיכי אבל אני רוצה לשתף בכל זאת

catchet

New member
אני לא מאמינה לך

אם היית רציני היית אומר למה בחרת לשתף דווקא כאן

in stress

New member
כי הרגשתי צורך לשתף וידעתי שזה מבין המקומות הבודדים שלא

ישפטו אותי על זה,כמובן שיש עוד פורומים כמו "טרנסג'נדרים" וכו' אבל אני לא טרנסג'נדר ,ואני חושב שזה גם קשור לפמיניזם,בגלל שהרבה פמינסטיות בעד לסרס עברייני מין,ואני לא עבריין מין,ובכל זאת רוצה לעבור סירוס. אני מבין שאני לא ממש תורם לשיח הפמינסטי,אני לא מתיימר לתרום,אני רואה שאתן עושות את זה יותר טוב ממני,כי הנושא קרוב אליכן יותר בשל העובדה שאותי גברים לא מטרידים ברחוב ולא מנסים להקטין אותי כמו שהם מקטינים אתכן אני פחות סובל מפטרנות ,אבל אני בכל זאת יכול להבין נשים,ובמקרים רבים אני מבין אותן ואת תסכולן מהחברה הגברית,והיחס כלפיהן,אם כי אני מאמין שיש נשים שרגישות לכך בעוצמה יותר חזקה ויש שפחות,כנראה בגלל מודעות שונה.

Berethor

New member
זאת נשמעת סיבה הגיונית לדעתי, אבל מה לגבי ההצעה של פנתרית?

האם האופציה של להיות נזיר בודהיסטי או נזיר נוצרי יכולה להיות אלטרנטיבה טובה לסירוס עבורך?

in stress

New member
לא כל כך מפני שאני תמיד מעדיף את הדרך הקלה

סירוס היא דרך קלה,ומהירה שעובדת ב100% ולצמיתות .

הבעיה היא שגם אם היו מאשרים לי סירוס,כל הקרובים אלי היו מזועזעים עד עמקי נשמתם מהמעשה,ובגלל זה אני מצטער שאין לי סרטן באשכיים,אז לפחות היה יכולה להיות לי סיבה לגיטימית לעשות את זה,ואף אחד לא היה שופט אותי על זה ובטוח היו מאשרים לי כריתת אשכיים בגלל שאז מדובר בהצלת חיים.
בעולם שלנו הנפש פחות חשובה מהגוף.

matteryou2

New member
אז שים את האשכים במיקרו

גם קל וגם עובד ב 100%

matteryou2

New member
ותראי בסוף שיוצא כי אני הלא בסדר והטרול מסכן

אני רק מנסה לעזור לו :)
&nbsp

Berethor

New member
כמה שזה אירוני, על זה נאמר "הגמל אינו רואה את הדבשת שלו"

כאשר אתה ועוד כמה כמוך נטפלים לכל אדם שלא נראה לכם, אין יותר "טרולי" מזה.

"הטרול הטיפוסי עסוק בחרחור ריב ומדון. על פי רוב הוא יעשה זאת על ידי הכנסת תוכן שגוי או תוכן שיעורר אנטגוניזם בקרב הגולשים. במקרים קיצוניים יפעל לשיבוש פעילות והרס אתרי התוכן השונים. הטרול נוהג לעורר מהומות וויכוחים במרחב האינטרנטי: בפורומים, צ'אטים, בלוגים וברשתות חברתיות שונות. הטרולים משולחי רסן בהתבטאותם בדפי רשת, וסביר להניח ש"בחיים האמיתיים"- פנים אל מול פנים, לעולם לא היו מעיזים ומסוגלים להתנהג כך, האנונימיות היא מקור כוחם ובה טמונה התעוזה שלהם."

http://he.wikipedia.org/wiki/טרול_(...99.D7.A0.D7.99_.D7.94.D7.98.D7.A8.D7.95.D7.9C

catchet

New member
תגידו לא נמאס לכם

להאשים אחד את השני בטרוליות? כאילו איפה אתם חושבים שאתם נמצאים? בסיפור של טולקין? ועוד אומרים עלי שאני חיה במעשיה...

catchet

New member
ביקשתי להפסיק

וזה תקף גם לגביך, אני לא מבינה איך את יכולה להתבדח איתם אחרי שכל כך הזדהית עם הבחור...

למעלה