טוב, זה מחר

טוב, זה מחר

בטח אני היחיד שכותב פה ולא לומד
אבל די, כבר נמאס
מחר ב-15:30 רובנו ניגש לבגרות במתמטיקה, שאלון 005
אז שתהיה לכולנו הרבה הרבה בהצלחה!!! יהיה טוב

נוראי כל כך

3ב' זוועתי, 1ב טעות ממש טיפשית (חשבתי שכתוב "משמאל לציר ה-y"). נתראה ב-14 ביולי.

מסתבר שזה משפט

יש מצב שצריך להוכיח אותו, אבל זאת הוכחה ממש פשוטה (פשוט להוריד גובה). כן עשיתי את הסעיפים האחרים. הסתברות היה מלך
חוץ מזה הכל היה חרא.

כן זה יצא לי גם קצר..

אבל לא רשמתי אתזה בתור משפט אלא הוכחתי:/ אני מקווה שלא יורידו לי:| עשית את 5 בהסתברות או 6? אגב שמו תשובות באינטרנט..

עשיתי 5, בשאלה הזאת הכל יצא לי נכון

3א' היה סבבה, עם 3ב' הסתבכתי ממש (עשיתי משהו עם תלס הפוך, שתביני
), שאלה 1ב' הטעות הכי טיפשית שיכולה להיות.
מקווה שמועד ב' יהיה קל.

Y a i r 1 9 9 2

New member
זה משפט אבל לא צריך להוכיח אותו

ולימדו אצלכם גם הסתברות בחיי היום יום? כי אצלנו לימדו רק קלאסית. השאלה הזאת היתה מכשילה, זה היה נראה כמו טבלה אבל בסוף מבינים שזה עץ. אגב, לכל מי שעשה את שאלה 3 ו1 אני קורא חולה נפש
מה זאת צריכה להיות השאלה המסורבלת הזאת בגיאומטריה?!?! 1 עוד מילא.. בהצלחה במועד ב' :)

אני פשוט אידיוט...

שאלה 4 הייתה פשוט בדיחה, למה לעזאזל לא עשיתי אותה?! שאלה 1 הייתה קלה, פשוט הייתה לי שם טעות טיפשית. וגם אצלנו לימדו רק קלאסית.

אבל זה משפט עזר כזה לא?

אני זוכרת שהוא אמר לנו שצריך כלפעם להוכיח אותו.. או לרשום הערה בצד שמוכיחה אתזה ואז להשתמש בו.. גררר |: אגב גם אותנו לא לימדו הסתברות בחיי היום יום.. אבל עכשיו שהגעתי הביתה ראיתי שהצלחתי את 6.. בבחינה בכלל לא קראתי אותה! 5 היתה מפחידה אז התעלמתי ממנהP:

ממ

בטח לא יורידו לך הרבה באלגברה.. אם עשית את הקטע של הY=-3 נכון.. אז בקטנה:) ואגב התלס הפוך דווקא כן טוב אני חושבת.. לחשב תשטח של המשולש הקטנצ'יק ההוא [לא זה עם התיכון].. כאילו עם משולשים דומים וזה|: חחח עכשיו גמני נבהלת בטח יכסחו לי את האמאמא בהוכחות;[

אם יצאו לך תשובות סופיות נכונות (בגיאומטריה)

אז כנראה שממש לא יורידו לך הרבה על ההוכחות. אני בכלל לא הגעתי לכלום ב-3ב'.

כתבת את הקטע עם התלס הפוך?

כי נראה לי שזה נכון.. אני גם כתבתי עם התלס הפוך אני חושבת.. אבל היתה עוד דרך להוכיח שהם דומים עם היחסים בין הצלעות והזוית וזה

איזו הקלה!

עשיתי 2 גאומטריה:O מי היה מאמין:p הכל יצא לי נכון אני רק מקווה שלא יכסחו אותי על ההוכחות.. וב1 ב לא רשמתי תחום הגדרה.. למרות שהוא לא נחשב בתשובה הסופית וזה אבל בכלזאת|:

למעלה