טוב, זה לא הגיוני!

FantasyCrawler

New member
טוב, זה לא הגיוני!

אחרי הווילד הלא מובן, ואחרי המקרה שאולי נכנסתי לחצלול ונרדמתי מיד לתוך התעוררות אמיתית, קרה לי עוד דבר הלילה. אני לא אפרט יותר מידי, רק אגיד שאימא שלי ישנה על סדין שלא אהבתי, ובבת אחת "אני חולם", ושיניתי את הסדין למשהו אחר, הבעיה היא, שלא חיצללתי! ידעתי שאני חולם, אבל לא ידעתי! אחרי זה התעוררתי, חשבתי על זה וחזרתי לישון, חלמתי שהייתי בירושלים, ופתאום בא לכיווני ולכיוון המשפחה שלי איזה רב, הוא אמר כזה "ירושלים.." והתמוטט, אחרי זה הושבנו אותו על כיסא, הוא התעורר, ואז באה מדונה, המכונה בכינוי "אסתר" והתיישבה לידו והם התאהבו. כאן הבנתי איכשהו שאני חולם, והתעוררתי מיד!!! כל העניין של החצלולים איתי כבר מוזר!! מה לעשות? :<

משהו קשור.. (בפנים)

אולי הסיפור הזה שאני יספר יהיה דומה למצב שלך... חברה שלי סיפרה לי שלפני שהיא הלכה לישון היא אמרה לעצמה המון פעמים: שאתעורר אזכור את החלומות משפטים כאלה בסגנון... המון... ובסוף היא פתאום חלמה.. אחר"כ שהיא התעוררה היא אמרה לעצמה לקום ולכתוב את החלום שהיא חלמה.. ככה היא עשתה...והיו לה בערך איזה ארבעה חלומות שלכל אחד מהם היא קמה וכתבה... בבוקר שהיא התעוררה היא הלכה לבדוק את היומן חלומות שלה מאתמול.. והוא היה ריק שום זכר למה שהיא כתבה בלילה... הכל היה חלום אחד גדול!! אתם קולטים?? מה שכן היא הייתה יכולה להגיע לחלום צלול עם היא היתה עושה בדיקת מציאות אז היא הייתה יותר מודעת..חבל .. ורק שלשום סיפרתי לה על הנושא ... מגניב... למי שיש עוד סיפורים מוזרים אז שיספר
_____________________________ בשביל להתעורר מה
.. אתה צריך
בשביל ללכת לישון אתה צריך רק את ה
וה
..

FantasyCrawler

New member
זה לא כ"כ קשור.. אבל..

בגלל מקרים כאלה אמרו לעשות בדיקת מציאות כל פעם כשקמים

silverhawk

New member
לא הבנתי כל כך את כוונתך

ידעת שאתה חולם אבל לא ידעת? אני מניח שזה בגלל שהמודעות הייתה נמוכה מאוד. תתרגל את בדיקות המציאות - זה אמור לעזור בפעם הבאה. בהצלחה!

FantasyCrawler

New member
תראה..

ממש אמרתי לעצמי בחלום שאני חולם, ובגלל זה שיניתי את הסדין השנוא עליי לסדין האהוב, אבל משום מה לא שלטתי על זה ולא הייתי מודע לזה שאני חולם \:

silverhawk

New member
לא.

זוהי טעות נפוצה, אך אין דבר כזה 'לחלום שחלמת חלום צלול'. מדובר פשוט בחלום שבו המודעות נמוכה. שימוש תכוף בבדיקות מציאות ימנע את זה, במידה מסוימת.

Ghostmize

New member
:) אני יודע

פשוט המשפט הזה הצחיק אותי. כי הוא בעצם כן שינה את הצבע של הסדין, אבל הוא חלם את זה . אני יודע שמדובר במודעות נמוכה אבל הצחיק אותי המשחק מילים :)

אולי במקום לקוות שתבין לבד שאתה

חולם עדיף: 1. תכין לך יומן חלומות וכך תזכור כל מיניי "עוגנים" (דברים\פעולות\מקומות שחוזרים על עצמם בכל החלומות - לדוגמא בכל החלומות אתה שותה מים מכוס) וכך אתה תדע שאתה חולם. 2. בדיקת מציאות למקרה שאתה חולם שהתעוררת או שהחלום נראה מציאותי מדיי (או המציאות נראת חלומית מדיי
) 3. תכין ערכת בדיקת מציאות אישית - כלומר.. תכתוב על כף היד שלך בטוש עבה את האותיות ח.צ ואז אם יש ספק תמיד תוכל להביט ביד שלך תחפש בפורום למידע מורחב בנושא מקווה שעזרתי

למעלה