טוב, זה אישי.

טוב, זה אישי.

מודה שיוצא לי לקרוא כאן פה ושם ולא חשבתי שארגיש צורך לשתף גם משהו אישי שקורה לי....אבל היי, כנראה אני צריכה את זה.
אז רקע בקטנה, אני בת 21, הבחור המקסים איתו אני יוצאת (בערך חודש) בן 27.
מקיימים יחסי מין יחסית מההתחלה, ומהפעם הראשונה (והאדירה) ששכבנו, הבנתי שהבחור גומר מהר ובהתאמה גם "מתחדש" מהר...
זה בכלל לא הפריע לי, בכלל לא חשבתי על זה וממש ממש נהנתי (לא גמרתי, אבל נהנתי...)
הבחור, בנוסף לכל מעלותיו גם ממש משקיע בי הרבה זמן, וממש אוהב שאני נהנת...בקיצור. אין תלונות.

עד שהשבוע יצאנו, שתינו, נהננו חזרנו אליו הביתה שטפנו פנים ולעניינים.
אחלה. עברו 20 דק'....25... ואז עברה חצי שעה, במהלכה אני מנסה לפענח למה הבחור לא גומר, ולא נראה בכיוון בכלל
ממש התחלתי להרגיש לא משהו עם עצמי, ובגלל שהרגשתי שאני עושה משהו לא טוב גם החשק ירד ואז פשוט יצאתי ממנו ושאלתי אותו מה לא בסדר, למה לוקח לו חצי שעה לגמור.

בקיצור. הבחור השתמש בחומר מאלחש, כי הוא רצה להחזיק יותר זמן, כי הוא חשב שזה יגרום לי להנות יותר.
עכשיו אני מודה שזה מוזר, אבל איפשהו הכוונה שלו הייתה נטו טובה, ולפי איך שהגבתי מולו אני משוכנעת שהוא לא יעשה את זה שוב.
העניין הוא שזה ממש גרע מהמשיכה המינית שלי אליו. ממש קשה לי להגיע איתו למצבים מיניים בלי לחשוב על זה.

אין לי מושג למה לקחתי את זה קשה (חייבת לפרוק את זה בלי להביך אותו!!)
וזהו.

אגב, זה נפוץ להשתמש בחומר מאלחש לאיזור שם? לא שמעתי על זה מעולם
(וכן זיינתי בשכל. לא רק על סקס. אופס)

קטניפ

New member
דווקא נשמע שהוא השתדל עבורך

זה אולי לא תאם את הציפייה שלך או הרצון שלך אבל אולי שווה לנסות להבין את הצד שלו במשוואה.

קטניפ

New member
גבר לא סתם משתמש במאלחש

אולי קרה משהו באחת הפעמים הקודמות שגרמו לו לחשוב שאינך מסופקת. אולי מבלי לשים לב אמרת לו משהו.
את מסיקה מסקנות לפני ששאלת אותו. זה אולי לא נעים אבל לטעמי ראוי שתשוחחו על זה.

דוזורם

New member
אמרת

בעצמך שאת לא גומרת
ומה שאת מתארת זה דווקא שהוא כן משתדל, מאוד אפילו

לא חושב שאין לך מה להיפגע, או להגיב קשה,
את יכולה לדבר איתו ולהגיד לו שאת רוצה שזה יהיה בהסכמה שלך
ושלא יעשה דברים כאלה בלי ליידע אותך

לדעתי פשוט הוא מתבאס מזה שאת לא גומרת

G מאסטר

New member
שתהיי בריאה את...

אמרת שמהפעם הראשונה הבנת שהבחור גומר מהר והוספת שאת לא גמרת.
הוא כניראה די שם לב לזה שלא גמרת בין אם אמרת לו ובין אם לא.
לקח אחריות בדק וקנה תכשיר השהיה כדי לענג אותך הרבה יותר זמן שתיגמרי כמה שבא לך..
השקיע ..אכפת לו..רוצה לפנק אותך על חשבון הגירוי העצמי שלו ..ואת באה בטענות
ואפילו מאבדת חשק במקום להיות מוחמאת מהיוזמה שלו.
תהיי בריאה כבר אמרנו ??

למה באמת לקחת קשה?

מה את מרגישה שהוא אמר לך בלי מילים?

אני יכולה לדמיין את הצד שלו-
הוא גומר מהר, את לא גומרת למרות כל מה שהוא משקיע והוא מרגיש "לא מספיק טוב". אז הוא חשב שחומר מאלחש יעזור לו להחזיק מעמד יותר זמן כדי שאולי הוא יצליח לגרום לך לגמור.

הוא יודע מה גורם לך לגמור? דיברתם על זה?

אני חושבת, כמו קטניפ, שאת חייבת לדבר איתו בפתיחות.
הוא לא קורא מחשבות וגם את לא.
אם לא תדברי- אין סיכוי שהוא יבין.

אוקיי, רעיון מה לומר לו בדיוק?

אני חושבת שהתגובה שלי (שנבעה מחוסר ביטחון עצמי לדעתי...בכל זאת זה מצב אינטימי והרגשתי ממש רע עם עצמי באותו רגע) הייתה טיפה מוגזמת...אין ספק, התגובה שלו אליי הייתה "טוב אין לי כוח לדבר על זה" (הגיוני..סיטואציה לא נעימה)

אני חושבת שהוא שכח מזה, אנחנו מדברים כרגיל, אני משום מה לא.

והסיבה שלקחתי קצת קשה היא בגלל שהיה לי לא נוח עם משהו מלאכותי (לפחות לא בשלב הראשוני מאוד של הקשר), וגם כי תוך כדי האקט הרגשתי חסרת ביטחון, פשוט לא הבנתי למה לא הכל כרגיל.
אני מודה שיכולתי להיות עדינה יותר בנושא, לחלוטין לא חשבתי.

אין סיכוי שהוא שכח

זה יושב עליו בדיוק כמו שזה יושב עליך.

מה להגיד לו? את האמת!
שאת נורא נהנת איתו במיטה, שהוא עושה (תפרטי את הדברים) ממש טוב!
שאת אוהבת שהוא גומר ומתלהב ונדלק ממך ככה וגם לא מזיז לך כי הוא די מהר חוזר שוב לתפקוד.
שאת מבינה שהוא נורא רוצה שיהיה לך נעים איתו שתגמרי, ושאתם תלמדו לענג אחד את השניה לאט לאט ועם האינטימיות זה רק יהיה יותר טוב.
את תשתדלי לומר לו מה נעים לך ומה מדליק אותך ואיך להביא אותך לאורגזמה (זו אחריות שלך!)

ויאללה- תחזרו להזדיין כמו שפנים!

מה לומר לו?

תאמרי שאת מתנצלת על תגובתך הראשונית. שהיא נבעה ממבוכה.

תאמרי לו שאת מאוד מעריכה את עובדת היותו רגיש ואת ההאיכפתיות שלו כלפיך.

"מלאכותי"? ואם היית עוברת ניתוח להוספת סיליקון? האם זה טבעי? ומה לגבי בחורה בעלת שדיים נפולים, שמגיעה לדייטים בחזיית פוש-אפ, ומטפחת תקוות אצל הדייט שלה, שמגלה ששדייה דווקא מצייתים מידי לכוח המשיכה? האם זה הוגן?

אני מעריך שבן-זוגך ראה אותך בפעמים הראשונות מאופרת - האם נולדת מאופרת? ברור שלא.

הבחור גומר מהר, קורה. כל הכבוד לו על המודעות ועל כך שהוא לא חושב שזו הבעיה שלך. הוא מתחשב בצרכייך ומורח משחה מאלחשת ע"מ שתיהני גם את. את צריכה לומר לו שאת מעריכה אותו.

תקשורת, Little MissOrange

בפעם הבאה נסי לשוחח איתו.

הבנאדם גומר מהר, רגיש מספיק להבחין שזה לא מספיק עבורך, מורח מאלחש ע"מ לשפר את החוויה המינית עבורך, מתוך התחשבות בך וזה גרע ממשיכתך כלפיו? ברצינות? את צריכה לשמוח על כך שהוא רגיש מספיק ע"מ להבחין מה עושה לך טוב. שהוא מפגין יוזמה ומנסה לשדרג עבורך את המין איתו.

וכן, השימוש במשחות אלחוש ידוע ומקובל בקרב מי שנוהגים לגמור מהר.

עצה קטנה: כדאי להלביש קונדום כאשר מורחים מאלחש, מאחר שהאלחוש עובר לנרתיק בקלות ופוגם בהנאת בת הזוג.

מדהים: אין לאנשים בעיה להגיע מהר לסקס, אבל לדבר על הנושא, ע"מ לשפר את הטעון שיפור זה מביך.

פשש

פחח, חחח

נתקעו לך המקשים במקלדת?

מסתבר שאפילו להתנצל לא לימדו אותך.

הי אנה, זה מתבקש

מכירים, מתאהבים, מתפשטים, מחליפים נוזלים, חודרים, נחדרים - לעיתים קרובות מידי אפילו ללא קונדום.

אבל מעשה אלמנטרי שאפילו בעלי-חיים מבצעים - תקשורת, מתביישים לעשות.

לא שדיברתי

עם כל מי שהזדיינתי איתו...
בכל זאת, היו כמה מקרים אבודים.

אבל אם אתה חשוב לי מספיק בשביל לפתוח עליך דיון בפרום, סביר להניח שלדבר איתך יהיה איפשהו בפייפליין.

לא נהוג לדבר

בסטוצים, זה בסדר.

אבל כאשר מתחילים מערכת יחסים, ונמנעים, מכל סיבה שהיא, לדבר - זה מתכון לאי-הבנות, אכזבות, צבירת תסכולים והיעדר סיפוק.

חושש שלא הבנתי אותך - מה ז"א, "אבל אם אתה חשוב לי מספיק בשביל לפתוח עליך דיון בפורום", סביר להניח שלדבר איתך יהיה איפשהו בפייפליין"?

קטניפ

New member
אני תמיד אומרת

שמי שמבוגר מספיק להזדיין, מבוגר מספיק לדבר על זה!

למעלה