טוב זהו

Hinomaru

New member
טוב זהו

אני פשוט מרגיש שכולם פה עולים עלי אחרי הדבר ההוא שברוב טיפשותי החלטתי לשתף בו את הפורום. כן, אמרתי לחבר שלי דבר גזעני ולא יפה וכולכם הטפתם לי במחשבה שאני אקח את מה שאתם, אנשים שאני לא מכיר אפילו טיפה, אומרים ברצינות לפני שאני אעשה חשבון עם עצמי ואבין שעשיתי טעות. יש הרבה סיבות למה אמרתי את מה שאמרתי, אבל זה נאמר בצחוק והיסחפות של אותו הרגע ובאמת שלא התכוונתי לזה וגם הסברתי את זה בשרשור ההוא. אם הייתם מכירים אותי, הדבר האחרון שהייתם יכולים להגיד עלי זה שאני גזען. מי כמוני יודע מה זה חברה מנוכרת, אז מבלי להישמע חצוף מדי אבל אולי זה כן, תחסכו לי את השיעור בדרך ארץ בבקשה. אני לא תוקף אותכם או שופך מולכם את הלב חלילה, אני לא בקטע של וידויים סוחטי דמעות על גבי פורומים בתפוז שלקחתי בהם חלק כבר שנה כמעט. אבל זה די הפריע לי ומכיוון שחופש הביטוי נתמך במקומות מסוימים באינטרנט, כולל כאן בתפוז, אז למה לא לקפוץ על ההזדמנות? סוף שבוע נעים, מחכה לעוד הטפה או עוד איזה
מנצנץ כהתרסה על דרך הביטוי שלי. קצת מאוחר עכשיו, אז אני אלך לישון ומחר בבוקר ודאי יהיה מעניין לקרוא פה ^_^

GnomeBubble

New member
אני לא בעד שיפוט מהיר

ככה שאני לא שופט אותך על מה שאמרת אז. אני לא מכיר את הנסיבות במלואן. אני מניח שיש עוד אנשים כמוני שלא דנו אותך לידי חובה, אבל הם גם לא כתבו הודעה. אנשים אחרים לא אהבו את מה שעשית - אני מניח שזה גם די טבעי. כמו שאני לא יכול לשפוט אותך על מה שעשית, אני לא יכול לשפוט אותם על הדרך שבא הם הגיבו
וברצינות, אני לא חושב שצריך לקחת דברים כאלה יותר מדי קשה. גם לי תקעו כמה פעמים
ים כאלה ואחרים, אבל זה לא אומר שמישהו שונא אותך - זה יותר עניין נקודתי. לדעתי בשיחת פנים-אל-פנים היינו מסבירים את זה הרבה יותר בעדינות. בטון רגוע, בחיוכים. מהמעט שאני מכיר את אנשי הפורום (מהמפגשים ומשהות ארוכה בפורום), אף אחד מהם לא היה מרים עליך את קולו. בפורומים, הרמיזה היחידה שיש ליחס של אנשים אחרים אליך, מלבד הטקסט שהם כותבים, היא האמטיקונים. ואם האמוטיקון היחיד בהודעה הוא
בנושא, אז היא תתפס בעיני רובנו כשלילית באותה המידה כאילו מישהו צרח עלינו בקולי קולות בעודו מטיף לנו מוסר, ונצא עם הרגשה רעה זהה, למרות שב-99% מהמקרים (לפחות בפורומים כאלה) זאת לא כוונת המשורר. בגלל זה אני מנסה להמנע משימוש ב
(נדמה לי שההודעה הזאת היא הפעם הראשונה שאני משתמש באייקון הזה
) ובאמטיקונים שליליים בכלל - כדי לא לפגוע באנשים באינטרנט בצורה שלא הייתי פוגע בהם בשיחות פנים-אל-פנים. אני מקווה שגם אחרים יפסיקו, אבל אני לא יכול ואני גם לא מתכוון להכריח את כולם לעשות את זה. אם מישהו אחר משתמש באמוטיקון שלילי אני לא חושב שהוא עושה את זה מתוך כוונה רעה (וגם לא מתוך כוונה להעליב), אלא מכיוון שזה המשחק. אני פשוט מתעלם מההרגשה הרעה ואומר לעצמי שזה לא מה שזה נראה. אז אל תיקח ללב

tals56

New member
איפה השרשור ההוא?

אני עדיין לא ראיתי את השרשור,אבל יש לי הרגשה חדה מאוד מי עשה לך את האייקון המקולל הזה. (גם אני חוויתי את האיקוון הזה על בשרי) אז אם אפשר,לינק לשרשור ההוא?

tals56

New member
טוב לא משנה -

דפדפתי כמה עמודים לאחור ומצאתי את השרשור המדובר, כנראה שהאינסטינקטים שלי עדיין פועלים והאיש הוא עדיין לאיונר סדרתי, ומי שיודע על מי אני מדבר יודע ומי שלא...לא יודע. *מנסה להקליד מהר בשביל לא לראות את הזוועות שמצד שמאל עם הסרטונים המפגרים האלה מFLIX. ***מי שהבין למי אני מדבר אז אני מבקש מהאיש ההוא להפסיק עם זה כי זה ממש פוגע ומעליב כשעושים לך
בכותרת!!!!

0Pandemonium0

New member
../images/Emo31.gif

לא נראה לי שהתכוונת אליי, אבל זה היה משעשע. בצחוק, כן?
והינומארו, אני ואולי גם אחרים לא אהבו את מה שעשית, אבל זה לא אומר שלא אוהבים אותך. אני לא אוהב הרבה דברים שחברים שלי עושים, אבל הם עדיין חברים שלי. לא מדובר כאן בכעס אישי כלפיך, אלא כלפי המעשה הזה. עכשיו, שהבהרת את עצמך, אפילו זה כבר כמעט ולא קיים. הו הו הו, ומרי קריסמס מינה סאן!

tals56

New member
הו הו הו ועוד איך דיברתי עליך

ולא זה לא בצחוק, זה נורא מעליב כשעושים את זה לאנשים,במיוחד כשעושים את זה בכותרת ואין תוכן להודעה, ולי אתה עשית את זה יותר מ3 פעמים ואתה עוד ממשיך עם זה...לתשומת לבך בבקשה...

0Pandemonium0

New member
הפעם זו הייתה בדיחה, לא התכוונתי

לפגוע. מה שכן, אני רוצה להסביר את השימוש באייקון הזה אצלי, כי אני אכן משתמש בו הרבה: האייקון הזה, כמו חברו
, אינם אייקונים בעלי מטען רגשי מסוים, לדעתי. לא מדובר ב
, ואפילו אין הבעת רגשות כמו ב-
,
או
. אלה אייקונים די ניטרליים. לעיתים אני מרגיש שאין לי מה להוסיף על מה שנאמר מעליי, ולכן פשוט חוסף במילים ומעדיף לשים את האייקון
או
, בהתאם להסכמה שלי עם דעת הכותב.
אומר שאני מסכים איתו, ו
אומר שאיני מסכים. לא מדובר בניסיון לפגוע, אלא רק בהבעת דיעה וחסכון במילים. אם נפגעת, אני מצטער, ואם תבקש עכשיו, לאחר שהבהרתי את הכוונה, לא אוסיף את האייקונים האלה עוד בתגובות להודעות שלך. כמו כן, אם לעוד מישהו בא לבקש, שיבקש עכשיו.

GnomeBubble

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif

CountDust

New member
החסרון של פורומים ../images/Emo13.gif

אחד החסרונות הגדולים של כתיבה בפורום היא שאי אפשר לשמוע את הנימה והסגנון שבה נאמרים דברים. אתה כתבת את מה שאמרת לחבר בהומור - אבל בפורום הטקסט נשאר רק טקסט ואי אפשר תמיד לזהות אם דברים נאמרים ברצינות או בהומור.. התוצאה היא מקרים רבים של אי הבנות, של דברים שנכתבים בהומור ונלקחים ברצינות, נכתבים בחיוך ומתקבלים כדברי כעס. באותו אופן
משמש לפעמים כהתנגדות קיצונית וכועסת, ולפעמים פשוט כאי הסכמה. אני בטוח שהדברים שסיפרת נאמרו בהומור בין חברים, אבל לא תמיד הדברים ברורים למי שקורא את ההודעה. עכשיו כשהבהרת את הדברים קשה לי להאמין שמישהו כאן עדיין חושב שאתה גזען (מקסימום חושבים שחוש ההומור שלך מוזר
).

GnomeBubble

New member
../images/Emo13.gif

זה רק מדגים את מה שאמרתי - זאת בסך הכל אי-הבנה, ועכשיו אני מקווה שכולנו נוכל להיות מאושרים ושמחים ומפוצצים בסופגניות... או סושי - רק בריאות.

למעלה