טוב. זהו זה...

tali_le

New member
טוב. זהו זה...

עוד פחות מ- 12 שעות אני עומדת להפקיד את קיומי העצמאי וזהותי האישית לטובת מדי חאקי, מפקדות שקטנות ממני ומערכת הומופובית להחריד אז וויפי לי... מחר צבא... אז אני הולכת עכשיו תודה לכולכם (ואני לא אתחיל לכתוב שמות כי זה ייקח לי חצי שנה ויש לי רק חצי שעה) על הזמן, ההנאה והאוזן הקשבת שהייתם לי בחודשים האחרונים מבטיחה לחזור עם חוויות מהצבא ולהתייעץ בכל הבעיות הנוראיות שבוודאי ויעלו לי בצבא טלי

דן צ

New member
../images/Emo142.gif המון הצלחה טלי ../images/Emo50.gif

שיפשוף קל ונעים , קחי הכל בקלות ואל תתפתי להילחץ מכל פלוץ בצבא כי ישנם כאלו המון , אבל ממש המון. קחי הכל בסבבה , לכי בשלום וחיזרי בשלום. את פותחת דף חדש בחייך , את עוברת שלב חדש שלב הבגרות הנפשית , שלב שבוא את לבדך . התמודדות יומית מול המציאות הלא נורמלית הצבאית תכירי אנשים חדשים , תכירי יצורים משונים חלקם אנשים נעימים וחלקם יצורים הרבה פחות חלקם יהיו חברייך בשנים הבאות וחלקם אויבייך. תתרגלי למציאות חדשה , מציאות תובענית את "שייכת" למסגרת , יתכן מסגרת נוקשה, כאן יקבעו לך מה תעשי איפה תעשי ולמה תעשי. כאן יקבעו מתי תצאי הביתה ומתי תראי את החבר. החיים בצבא יכולים להיות לך נעימים אבל לפעמים הם יהיו חיים לא תמימים תהיי חשופה לדברים מדהימים , דברים שלא היית חשופה להם בחממה הביתית שלך. אז תשמרי על עצמך ועל המולדת כי אין לנו מולדת אחרת.

../images/Emo24.gif שיהיה בהצלחה !!!

לא, לא התבלבלתי, היה שם דביקון מחבק כזה. לא כל יום מתגייסים לצה"ל, ואם כבר נעשתה הטעות, אז שלפחות תהיה זו טעות מהנה, מאתגרת, מעניינת ומחכימה. אנא שובי במהרה לספר לנו על המכ"ית הסתומה, על איך הצלחת לפרק עוזי ולהרכיב אותו מחדש ל m16, על איך פגעת במטווח בול במפקד התורן, וכמה שעות לקח לך אחר כך לרחוץ את דודי השקשוקה, כעונש על זה שמצאו לך פירור אבק במסילה של המיטה. אני מבטיחה לך רשמית, עד שתחזרי, להילחם בכל הגייז שיעזו להכנס לפורום (וכמובן לא לתמוך בחוק שיתיר להם לאמץ ילדים), להרים את נס ההומופוביה, ולבקר את הפמיניסטיות באשר הן. תשתדלי להינות כמה שיותר, ואנחנו מחכים פה לעדכונים שוטפים מהחזית.

erlich

New member
אינסוף חוסר שעמום :)

זה מה שאני מאחל :) תעשי כמה שיותר חיים כי זו בעצם המטרה, ותדעי לנצל את החוויה עד תומה :) ואם במקרה משהו לא הולך כמו שאת רוצה, לא טוב לך, חסר לך משהו, אני מקווה שתדעי אל מי לפנות ומה צריך לעשות (אני ממליץ לקחת את המספר של כרמלה נראה-את-המפקד-שיעיז-להתעלל-בחיילים-שלנו מנשה) ואם צריך אז אני פה :) תעשי חיים, ארז.

leeloo

New member
בהתחשב בכך שאני אהיה במצבך

בעוד פחות משלושה ימים, אני מאחלת לך (ולי) שיהיה בהצלחה, ושהטירונות הזו באמת תעבור בתור חוויה טובה (כפי שכולם אומרים לי) ושתפלי בתפקיד מוצלח במיוחד. נחלוק חוויות מזעזעות בטח.. על מי צעקו יותר..

מיטללל

New member
האמת שאני יכולה כבר

להגיד שעליך ליאתי יצעקו יותר... אבל ששש לא אמרתי כלום
ובאמת טלי, שיהיה לך המון בהצלחה. שהטירונות תעבור הכי טוב ומהר שאפשר...

leeloo

New member
B.I.A.T.C.H! (מתי עוד יזדמן לי?)

למה שיצעקו עליי יותר? אני מתכוונת להיות טירונית מצטיינת, רק שתדעי, ככה אמרו לי שאני אפול הכי טוב.. ואל תדאגי לי, אני אתסדר איפה שלא יתקעו אותי.. המכ"יות האלה לא ידעו מאיפה נחתתי להן.. כמו שאמרתי לדור, אני קצת מרחמת עליהן...

maayan15

New member
חחח....שפשוף קל!!!

בהצלחה, ותשתדלי לא לירות בעצמך או משהו.....

למעלה