טוב.. זהו.. הפורום מת סופית.. כבר יותר מיומיים לא כתבו בו כלום! וההנהלה לא עשתה שום דבר בנושא..
M MaceWindu New member 15/11/04 #1 טוב.. זהו.. הפורום מת סופית.. כבר יותר מיומיים לא כתבו בו כלום! וההנהלה לא עשתה שום דבר בנושא..
ש שוטר82חזר New member 15/11/04 #3 הו לאקי את "צדיקה" חח תאמת גם אני לא מבאמין שיש אלוהים אם היה אלוהים הוא לא היה לוקח את אימא שלי
M MaceWindu New member 16/11/04 #4 אוו.. ../images/Emo122.gif אני מצטער.. בכל מקרה.. כל קשר ביני לבין דת\אלוהים הוא מקרי לגמרי..
ש שוטר82 New member 16/11/04 #5 זה בסדר 4 שנים עברו מאז אבל אני רוצה להגיע לעיקרון אין אלוהים לדעתי אנשים יתווכחו איתי אבל זה מה שאני מאמין
זה בסדר 4 שנים עברו מאז אבל אני רוצה להגיע לעיקרון אין אלוהים לדעתי אנשים יתווכחו איתי אבל זה מה שאני מאמין
B B R A Y E R New member מנהל 16/11/04 #7 למרות שאני מאמין שכל אחד באמונתו יחייה.... בזכות אלוהים ניצלת מהפיגוע בסיני לא?
ל ל א ק י New member 17/11/04 #8 רגע אתם סוטים מהנושא:$ הכוונה היא אמ שההנהלה לא יכולה לעשות כל דבר וזה:$
ר רועי גבאי New member 17/11/04 #9 לא ממש ממש ממש ממש לא הבית מלון שלי היה כשלושים קילומטר ממקום הפיצוץ