טוב ורע....

lovelylove

New member
טוב ורע....

יש לי חבר כבר שנה + והכל היה ניראה כל-כך יפה עד היום למרות שעברנו מכשולים היו גם עליות ולכן המצב ניראה מאוזן יציב וטוב בעניי. אך אתמול הכל הישתנה היינו במסיבה עם החברים שלו זה היה כל כך נורא!החברים שלו מסטולים מסמים אלכוהול ואני כל-כך שונה מהם שזה אבסורדי. ואז לפתע החבר שלי לוקח מאחד החברים שלו פופרס ומתחיל לשאוף לאף,כשראיתי את זה לא יכולתי לעצור את הדמעות בעניים.לא יכולתי לראות אותו ככה ,לראות את הבחור שאני מאוהבת בו מעל הראש ניראה כמו נרקומן סוג ד'. חובה לציין שניתקלתי במצב הזה עם הפופרס במסיבה בקיץ שעבר והוא הבטיח שלא יתקרב לזה יותר ושכח לגמריי מההבטחה שלו. התקרבתי אליו אמרתי לו "אני הולכת לא רוצה לראות אותך" והוא במקום לנסות להבין אותי ולתת לי הסברים למצב הזה פשוט ברח מיזה ואמר לי"לכי". שבורה עם כאב עצום בלב התרחקתי אך לא הלכתי לא יכלתי להשאיר אותו איתם,לא יכולתי לעזוב את האהבה שלי. כלכך הרבה רצון לגמור את הקשר הזה,כל כך הרבה רגשות מעורבים,אך אני כמו "מפגרת" נישארתי ולא יכולתי לגמור את זה. אני כל כך אוהבת אותו שאפילו מפחדת לראות את חיי בלעדיו, הוא הכל בשבילי, הוא הסיבה שבגללה אני קמה בבוקר ונירדמת בלילה. ואינני יודעת מה לעשות?!כי את אתמול אני לא יכולה לשכוח ,ואני נילחמת עם עצמי כי אני לא יכולה פשוט לעזוב וללכת והכל בגלל האהבה הזאת.אך מצד שני הרצון כל כך גדול לקום לקחת את הרגליים לעזוב,לשכוח ולהתחיל מחדש....

תעזבי אותו

אני מתנגדת לכל הקשור בסמים סמים מעידים על חולשה, התמכרות זה מי שאת רוצה לחיות איתו?

Tully Is Here

New member
קודם כל תקראי את ההודעה שלך שוב

עכשיו תביני כמה דברים. קודם כל, כל עוד את מאמינה ש"אני כל כך אוהבת אותו שאפילו מפחדת לראות את חיי בלעדיו, הוא הכל בשבילי, הוא הסיבה שבגללה אני קמה בבוקר ונירדמת בלילה", מערכת יחסים בריאה לא תהייה לך! את ורק את זו הסיבה לקום בבקר!!! הוא בסה"כ צריך להיות תוספת נחמדה לחיים שלך, בשום פנים ואופן לא המרכז. דבר שני הוא אמר לך לכי כי הוא היה מסטול וכל מה שעניין אותו זה הסטלה שלו ולא את. את לא תצליחי לשנות אותו, ורק אדם מאוד ונחוש ומאד מאד חזק יצליח להפסיק להשתמש בסמים. הוא יבטיח לך הרים וגבעות וישכח את זה בשניות כשתהייה לו הזדמנות להתמסטל, הסם תמיד יהייה יותר טוב ויותר חשוב ויותר מעניין ממך. זה כוחה של התמכרות. הוא ישפיל ואתך ויעליב אותך ובאיזשהו שלב (אם לא כבר) ישקר לך ויסתיר ממך. אם בא לך על חיים מלאי מאבקים ותסכול שבסופם סביר להניח שלא תגיעי לשום מקום, סבבה. אם בא לך לגדל ילדים אם מישהו מכור, סבבה. אם חשוב לך לשמור על הכבוד העצמי שלך, השפיות שלך ולהקים בית חם ואוהב לילדים שלך, לכי משם. ותביני שזה לא באשמתך ולא קשור אליך. ותביני שאת לא תצליחי להלחם בזה לבד.

חמודה את בסך הכל בת 19

ותראי מה עברת אתמול זו טראומה עבורך. אני בת שלושים ולא עברתי ערב כזה עם גבר שאת אומרת לו שאת הולכת והוא אומר לכי זה מעיד עליו שלא איכפת לו מהכלום הוא אדיש לגביך. ואת הנספחת שנשארת שם איתו למה לך דבר כזה? את מרגישה לא שווה? חמודה תעזבי את זה או שתעמידי אולטימטום שלו תמצאי את עצמך עוד כמה חודשים כמה מנסה את השטויות האלו. יש לי חברה שבהתחלה התנגדה וכשהוא לא שם עליה היא התחילה לקחת איתו "כי הסקס טוב" כטענתה. תעשי חושבים עם עצמך "האם זה מה שאני רוצה לעצמי?" "האם הוא אוהב אותי?" "מה טוב בו"? בהצלחה הוא לא החיים שלך ואת לא ישנה בלילה בגללו תפסיקי עם הבולשיט הזה. זו האהבה עיוורת.

lovelylove

New member
תודה!

תודה רבה על כל התגובות שלכם. אתם מאוד מעודדים ומעוררים בי את הרצון לקחת ולחתוך הכל. אני מאמינה שיהיה לי קשה,אבל אני אעשה את זה במוקדם או במאוחר . כי יש לי חלומות אחרים ושאיפות שונות משלו. והכי ארוני שאני נורא רוצה לעבוד במשטרה ולהילחם כנגד המשתמשים בסמים והמפיצים/מוכרים אותם.

lili81

New member
זה לא בשבילך

כמו שאת מציגה את עצמך... זה ממש לא זה..אני מאמינה כמו מחזיר שהוא אמר לך לכי זה רק בגלל הסם שלקח.. וניראה לפי מה שאת כותבת שחברים שלו משפיעים עליו המון ולא בדרך טובה.. אין לך מה לחפש איתו מתוקה אני מאמינה את הרבה יותר טובה ממנו וההשקפות שלך טובות משלו.. נכון האהבה עיוורת ולא רואים כלום אבל את ראית וזה מציק לך מה שראית... אז כל פעם שתיזכרי בו תיזכרי בערב הזה שהיה לך איתו ותידעי שעשית דבר נכון כי מגיע לך יותר טוב מיזה

maybesure

New member
במוקדם!

בשום אופן לא במאוחר! זה היה אמור להיות כבר בפעם הראשונה שנוכחת בזה. ויפה שעה אחת קודם באתמול של האתמול בלי להביט לאחור בכלל. גם אני נגד כל הקשור בסמים ולעולם לא הייתי קושרת חיי במישהו שהשאיפו שלו הן כאלו (תרתי משמע).

אשת מים

New member
את כל כך צעירה כל חייך לפניך

ואני בטוחה שתמצאי אהבה יותר טובה ויותר בריאה מזאת. ועכשיו לנושא הכאוב כל כך. בעוד תקופה מסוימת תצאו שניכם לעבודה או ללימודים . נראה לך שאחד ששתוי או מסומם אחרי כל מפגש עם החברים שלו יכול להיות רציני באחד משניהם?. אז הוא לא יעבוד ואת כן בהתחלה הוא יבקש ממך בעדינות כסף לקנות את הסמים ואחר כך בלי שום סנטינמנטים יגש ישר לארנך וירוקן אותו. או שיתחיל לגנוב בשביל להשיג את הסמים שלו. שנית, יום יבוא ותתחתנו ואז ילדים ו... ידוע שלצרכניי סמים נולדים ילדים עם מומים .ויש לי עוד 1000 דוגמאות . lovlylove , יכול להיות שזה נורא קשה ושיהיו לך ימים נוראיים אך חשבי על עתידך . את כל כך צעירה עם כל כך הרבה חלומות לחיים ורודים למלחמה נגד הסמים האם זה האדם שאת רוצה לצידך??? . עיזבי היום .אל תחכי למחר. ככל שתקטעי את היחסים האלה מהר יותר כך יותר טוב.

כתבו כבר הכל ולכן רק אוסיף

שאני מקווה שתמצאי מהר את הכוח לנתק. אנשים נפרדים על הרבה פחות. אז יכאב בהתחלה. אפילו הרבה. אבל יעברו שנים ויום אחד תסתכלי אחורה ותגידי לעצמך "אלוהים, אני לא מאמינה שהייתי עם אחד כזה".

למעלה