טוב,,,ובחן, אני נתקלתי באי הבנה כאן בפורום הנחבד הזה אז אנסה

יוסלה14

New member
טוב,,,ובחן, אני נתקלתי באי הבנה כאן בפורום הנחבד הזה אז אנסה

בפעם האחרונה להסביר את עצמי
מה שרשמתי לעיל בנושא הבקשה ליתן לי יד או מה זה היה רק ברמה המטאפורית רק
אני מעולם לא מבקש כלום מאף אדם
מה שמגיע אלי אני לוקח בחיבה בתודה ובחיוך אך אני עצמי לא מבקש אפילו מה שבדין מגיע לי
ככה הנזירות דורשת ממני ומחיי, בפעם הבאה ארשום רשימות על מזג האוויר ועל הגשם בדבלין או בעפולה ככה יהא לי יותר קל או משהו על תורת הקוואנטים

ואני חושבת שביטאת בעדינות וברגישות את רצונך באהבה

("משום מה" אני משוכנעת שאתה רוצה מאד המשך לחביקת-היד . כל אחד ואחת רוצים חיבוק ואהבה....). איך אדם עדין כמוך לא משיג חברה אוהבת, מה קורה שם בסביבה בה אתה גר, ובמקומות אליהם אתה מזדמן.

יוסלה14

New member
יוסלה הוא הכל אך לא "אנשים נזקקים"

ואני ממליץ להבא לפני שכותבים לחשוב,,,,ולא להיפך ,שבוע טוב

וממילא, כפי שכתבתי, ה"תסביך" הזה אינו מיטיב עמי.

באמת מוטב וחשוב שאנשים מפתחים את החוזק שלהם, והנטיה שלי להתערב לא תתממש יותר מדיי.

יוסלה14

New member
סליחה אקטואלית יום הכיפורים וגם זה איני מאמין הרבה

אבל בסדר אני נטול אגו חסר אגו לחלוטין והכל בסדר שבוע טוב

יוסלה14

New member
הנה יצא לי חרוז

"ואנשים, נשים לא מבינים למיצער
שאני אף פעם לא מבקש דבר"

אבל אי ההבנה כלפי כתיבתי מן הסתם תימשך ואני יכול להבין את זה אני יכול להכיל את זה
ובחן בפעם המי יודע כמה אומר אכתוב בפירוש, לא בקשתי כלום מאף אחד כאן בפורום או בפורומים אחרים , ואפילו שאישה טובת לב ורגישה נחמדה וסימפטית קנתה לי סוודר ומיכנס אני בכל ההוקרה והתודה וויתרתי על זה ואוותר גם על רכוש גדול ועצום שיוצע לי להבא אני לא אדם חומרני אני אני רק יוסלה שמסתבך עם החיים עם עצמו ולאט לאט מנסה להחלצ מכל זה ככה בערך

כתגובה אוטומטית

נכתבו הדברים על הרצון למגע וכו', אך אנשים תמימים טובי לב ונטולי אגו לחלוטין הם נדירים מאד אך קיימים. כך שאם אתה אחד מהם אז אני יכולה רק לחזק אותך ולאחל לך הרבה אהבה וחום ואנשים שיעריכו זאת

יוסלה14

New member
תודה רבה ויאולי,,,והתרגשתי לקרוא

ציור הפינגאן? רמז לקפה וסימפטיה בעתיד אים תרצי

יוסלה14

New member
תודה פנתרית סגולה את חביבה מאוד

וקורה לפעמים החיים לא מגיבים באפן חיובי לאנשים רגישים זה מהות סיפרו האלמותי והקלאסי של פנחס שדה שגם גר בקירבת מקום בעברו , שם הספר אים קראת החיים כמשל" לאחרונה ראיתי סדרה על חייו שנקרא
"המקוללים"
לא שזה אקטואלי לחיי אבל זה אך מתקרב
תודה לך אבל על שימת הלב הרגישה

למעלה