טוב התחלתי משחק חדש

Dark Muse

New member
טוב התחלתי משחק חדש

אחרי שנמאס לי בהתחלה מהליגה הישראלית לאחר כמה עונות התחלתי משחק חדש לגמרי עם צ'לסי, וזה ממש לא הלך בלי לפרט הרבה... נסיתי שוב פעם וגם לא היו לי עצבים (היו לי הפסדים טיפשים, אין לי מושג למה הרי אני משחק באותה הטקטיקה שהם משחקים גם בלעדי והם מנצחים בלעדי) אז החלטתי הפעם לבחור את אותם הליגות שבחרתי, אך להוסיף להם גם את הליגות השניות של אותן מדינות (אז בחרתי רק ליגות ראשונות, ככה שלא היה לי כל כך אפשרויות לעבור קבוצה) אז בחרתי שוב את הפועל ת"א והעפתי מלא שחקנים שלא היה בא לי עליהם. שבדקתי את הנתונים שלי גליתי שהשמירת אמונים שלי ירדה ל 6
, לא נורא. הבאתי כמה שחקנים לא רעים בכלל ממזרח אירופה והולנד (ממש שחקנים טובים וזולים, כמובן שהם צעירים) ככה במחצית העונה כבר אין לי ממש סיכוי לקחת אליפות (מכבי חיפה דורסת את הליגה עם 10+ נקודות מעל המקום השני) גם מכבי חיפה וגם מכבי ת"א נצחו אותי במשחק נגדם (ממש מעצבן, שמו גול בדקות האחרונות שהמשחק הוא די מאוזן, נצחו 1-0 כמובן) אחרי זה היה לי עוד משחק נגד הפועל פ"ת אם אני לא טועה, ועזבו שהיו לי 14 בעיטות לשער ולהם רק 3, הם נצחו אותי 2-0
, שמרתי ופרשתי להיום. אני אנסה להגיע לאירופה ולהצליח שם בשביל לקבל כסף, ולאחר מכן שחיפה תחלש בעונה הבאה (בד"כ זה קורה) אני אנסה לקחת אליפות. אגב 4-4-2 יהלום נורמל עובד אצלי מעולה!

tomash11

New member
זו אחת המחלות של המנג'ר שלא תוקנה

אתה צריך לדאוג להגיע ל30 מצבים בשביל שיהיה לך סיכוי טוב לנצח. עם ארבע הזדמנויות לכל צד, הקבוצה שלנו בדרך כלל סופגת ולא מצליחה להבקיע כלום. מעצבן הקטע הזה. לא מציאותי בכלל. אגב, עוד קטע דפוק שלפחות אצלי זה ככה, זה שנימני נבחר לשחקן השבוע כבר חמישה חודשים רצוף למרות שהוא עם רגל שבורה לחצי שנה...

mongol1

New member
כן אני שונא שזה קורה גם לי זה קרה

דרך אגב היה לי באג מעפן התפטרתי ממכבי פ"ת והיה רשום בחדשות שהתפטרתי מהפועל פ"ת ומבפנים היה כתוב שוב מכבי אזה באג דפוק

Thierry Henry

New member
זה לא קשור ליכולת שלו באותו השבוע

זה קשור לציון המצטבר שלו בסוף השבוע. כלומר, אם בטבלאת הציונים מופיע לו במצטבר 9 עד שהוא לא יישחק והציון יירד הוא ימשיך לקחת לך מקום ראשון כל שבוע. או לחלופין מישהו יוציא ציון מצטבר גבוה מ9.

סליידר

New member
סתם שאלה

הבאגים שאתם מוצאים, אתם מפרסמים אותם בפורום הרשמי של Sigames? ובמיוחד בעיות בליגה הישראלית. אם אף אחד מישראל לא יספר להם על הבאגים האלה זה לא יתוקן...

למעלה