טוב התחלתי משחק חדש
אחרי שנמאס לי בהתחלה מהליגה הישראלית לאחר כמה עונות התחלתי משחק חדש לגמרי עם צ'לסי, וזה ממש לא הלך בלי לפרט הרבה... נסיתי שוב פעם וגם לא היו לי עצבים (היו לי הפסדים טיפשים, אין לי מושג למה הרי אני משחק באותה הטקטיקה שהם משחקים גם בלעדי והם מנצחים בלעדי) אז החלטתי הפעם לבחור את אותם הליגות שבחרתי, אך להוסיף להם גם את הליגות השניות של אותן מדינות (אז בחרתי רק ליגות ראשונות, ככה שלא היה לי כל כך אפשרויות לעבור קבוצה) אז בחרתי שוב את הפועל ת"א והעפתי מלא שחקנים שלא היה בא לי עליהם. שבדקתי את הנתונים שלי גליתי שהשמירת אמונים שלי ירדה ל 6
, לא נורא. הבאתי כמה שחקנים לא רעים בכלל ממזרח אירופה והולנד (ממש שחקנים טובים וזולים, כמובן שהם צעירים) ככה במחצית העונה כבר אין לי ממש סיכוי לקחת אליפות (מכבי חיפה דורסת את הליגה עם 10+ נקודות מעל המקום השני) גם מכבי חיפה וגם מכבי ת"א נצחו אותי במשחק נגדם (ממש מעצבן, שמו גול בדקות האחרונות שהמשחק הוא די מאוזן, נצחו 1-0 כמובן) אחרי זה היה לי עוד משחק נגד הפועל פ"ת אם אני לא טועה, ועזבו שהיו לי 14 בעיטות לשער ולהם רק 3, הם נצחו אותי 2-0
, שמרתי ופרשתי להיום. אני אנסה להגיע לאירופה ולהצליח שם בשביל לקבל כסף, ולאחר מכן שחיפה תחלש בעונה הבאה (בד"כ זה קורה) אני אנסה לקחת אליפות. אגב 4-4-2 יהלום נורמל עובד אצלי מעולה!
אחרי שנמאס לי בהתחלה מהליגה הישראלית לאחר כמה עונות התחלתי משחק חדש לגמרי עם צ'לסי, וזה ממש לא הלך בלי לפרט הרבה... נסיתי שוב פעם וגם לא היו לי עצבים (היו לי הפסדים טיפשים, אין לי מושג למה הרי אני משחק באותה הטקטיקה שהם משחקים גם בלעדי והם מנצחים בלעדי) אז החלטתי הפעם לבחור את אותם הליגות שבחרתי, אך להוסיף להם גם את הליגות השניות של אותן מדינות (אז בחרתי רק ליגות ראשונות, ככה שלא היה לי כל כך אפשרויות לעבור קבוצה) אז בחרתי שוב את הפועל ת"א והעפתי מלא שחקנים שלא היה בא לי עליהם. שבדקתי את הנתונים שלי גליתי שהשמירת אמונים שלי ירדה ל 6