טוב השבוע

Zygon

New member
טוב השבוע

יש קצת דברים מענינים ,אנחנו נעשה את זה לפי הסדר : שבת 21:30 טאגארט האלמארק. ראשון 22:30 סדרת דרמה חדשה שתורגמה כ "אי קטן ואנשים בו מעט" על אלמנה ,מישל קולינס ("שוד לאור היום") ושמתחזה לאשה נשואה ועוברת ביחד עם ידידה ,פול קיי ("דניס פניס","עולם מושלם") לאי נידח שעומד לפני סכנת פינוי,לסדרה יש שלושה עונות בסך הכל ,באחד העיתונים כתוב שישדרו ברצף העונה הראשונה והשניה,מה שמעלה את השאלה שוב,האם מדובר ברכש חדש או שמע בשאריות מהרכש הישן,בכל אופן אני מתכוון לנסות את הסדרה.ערוץ 1 כמובן. שני,בי בי סי פריים,21:00 חדש ברצועת הפשע,"השופט ג'ון דיד" אפילו אמרו שיש תרגום,עונה שניה. שלישי 23:00 אחים בע"מ,הסדרה שמסרבת להגמר,ערוץ ראשון,01:30 ערוץ 2 "שוד לאור היום" בשידור חוזר (שני פרקים ברצף). רביעי,בי בי סי פריים,דיינג'פילד,שני פרקים ברצף החל מ21:00 ,סדרה שאני מסתכל מידי פעם,סדרה ככה ככה לא משהו,אבל אפשר לראות שאין משהו אחר מעניין. אני כמובן אף פעם לא מציין את שלל השידורים החוזרים שיש ביס ובפריים,שכוללים מאתמול את רגלים קרות כל העונות ברצף בשידור יומי ועוד כל מיני טובין משעשעים בשעות הלילה,אי אפשר להגיד שהטלביזיה הבריטית ממש מקופחת בארץ,אבל תמיד יכול להיות יותר טוב,טוב שיש אפשרות להזמין איזה DVD או שתיים שיש כסף לזה.

Mycroft

New member
"אי קטן ואנשים בו מעט"

נשמע נחמד, אני אתן לזה הזדמנות
השופט ג'ון דיד ניסיתי בפעם הקודמת ולא הכי אהבתי, אז רק אם לא יהיה משהו יותר טוב לעשות... גם בחינוכית 23 אפשר לתפוס דברים נחמדים מדי פעם, למשל יום שני ב12:15 בצהריים הם מתחילים לשדר שוב את "אדונים ומשרתים".

Zygon

New member
כן רק שזו הסדרת תעודה

ולא הסדרה האמיתית ,upstairs downstairs , בכל אופן גרסת איזור 2 של סט מלא של כל הסדרה עולה 980 שקלים (בניגוד ל1400 באיזור אחד),נחכה שיהיה מבצע יותר טוב. 68 פרקים במחיר של 14.5 שקל לפרק זה לא רע,אבל זה יתפוס את הטלביזיה הרבה זמן,חבל שאין מצב כרגע שבערץ יקרינו את זה שוב (אין מה לכתוב לפריים זו לא סדרה של הבי בי סי).

Y. Welis

New member
אח, זו היתה סידרה! עשתה לי את ימי

שישי בצהריים, משך שנה וחצי (פברואר 92 - אוגוסט 93'). גורדון ג'קסון הגדול (מר האדסון) בתפקיד חייו (הרבה יותר מב'מקצוענים'). וכמובן קולינס הצעירה החלה שם. היתה אגב סידרת המשך חלקית, שכתבה מי שהיתה אחת המשרתות שם, ועסקה בחיי רק בחיי המשרתות. היא שודרה בזמנו, אבל לזמן קצר.

Zygon

New member
אחרי בירור נוסף

הזמנה מוקדמת של כל הסדרה מבלאקסטאר,עולה רק 680 כמעט כמו כל שארפ (זה לא כולל משלוח כמובן).

Zygon

New member
צפיתי באי הקטן

יותר נכון בהיתי,לא עשה לי כלום,לא עניין אותי,נקווה שלא יהיו עיקובים והם יביאו משהו אחרי יותר טוב בקרוב.

Mycroft

New member
לא יצא לי לצערי,

בגלל בעיות טכניות. אז לא הפסדתי משהו מיוחד נכון? נו טוב... ראיתי אבל את החלק השני של The Whistle Blower, שהיה נחמד אם כי סיום קצת מוזר לדעתי ולא החלטי. מצד אחד היה התחלה של מרחץ דמים ומצד שני לא, זה היה לא מובן... אז היום השופט ג'ון דיד מתחיל, אני לא חושב שאני אראה אבל תזכורת למי שמתכנן צפייה

מיקלה62

New member
אי קטן

אני ראיתי, צפיתי, ונהניתי מאד. זה פשוט חמוד. גם השחקנים טובים ובעיקר המבטא. תן צ'אנס נוסף.

Zygon

New member
כנראה שהייתי מסטול מעייפות

קורא לי הרבה לאחרונה,טוב ננסה שוב.

Zygon

New member
קראתי היום בעיתון

שערוץ 10 ישבץ סדרות שלו בשידורים חוזרים ב23:00 החל משבוע הבא או עוד שבועיים (לא ברור ממתי),בין היתר הוא ישבץ את "נשות הכדורגל" שלי אישית עוד לא יצא לראות. יש לי חבר טוב שטוען שזו סדרה טובה,אבל ערוץ 10 הקרין רק את העונה הראשונה שלה.אני אנסה,אולי יהיה לי בסוף עוד משהו לראות בשבוע. מישהו ראה ויכול להמליץ או לשלול ?

Zygon

New member
אוי איזה פרק מצוין היה בשופט

ג'ון דיד,דרמה פוליטית מצוינת. ואיזה קאסט מצוין ג'ני סיגרוב,קריסטופר קאזנוב. בהחלט יותר טוב ממה שאני זכרתי במעורפל,מעונה הראשונה ששודרה לפני שנה.

למעלה