../images/Emo28.gif האלוהים האהוב עלייך ../images/Emo16.gif
לידע כללי , תמיד ניתן לבדוק שמות של שחקנים ומדריך פרקים לכל סדרות הטלוויזיה האפשרויות באתר TV Tome.Com ובSection של Episode Guide ניתן לראות בראשית כל פרק את השחקנים האורחים של הפרק , ולפיכך למצוא את מבוקשך
אז עשיתי בשבילך את החיפוש , ולהלן הפרטים : שם Jeffrey Licon נולד August, 29 1985 גובה 6''5' כלומר 1.68 (די נמוך ...) בעיר / ארץ LA, California אתר רשמי www.celebritykidz.com\JeffLicon מסתבר שיופיע בפרקים נוספים של הסדרה "ג'ואן מארקדיה" והנה הם להלן - The Uncertainty Principle 1x11 שכבר היה , Requiem for a Third Grade 1x18 , Vanity The Name Is Human 1x21 , Silence 1x23 . דרך אגב , אני חדש
למרות שבקהילות אינני חדש . קצת עליי ... קוראים לי בן, אני בן 16 . הסדרה שגדלתי עליה כל חיי וכל פרק או תסריט ידעתי בעל- פה הייתה "זינה הנסיכה הלוחמת" שעליה גדלתי מגיל 8 לגיל 14 (ראיתי בפורום שכותבת Shanyz שאני מכיר אותך כבר מספר שנים) אבל הסדרות שמאוד השפיעו עליי וגדלו איתי היו ללא ספק הסדרה שגם בחיים לא הפסדתי וכל תסריט אני יודע "בנות גילמור" וללא ספק אף גם "ג'ואן מארקדיה" שאליה אני מאוד מתחבר . חוץ מזה, שלום לכלום
ואני מקווה שנכיר ...