טוב הפרק הזה...

One lOVe

New member
טוב הפרק הזה...

אלוהים היה ממש חתיך מאיפה אני יכולה להשיג תמונות?????????????

QueenMaria

New member
חחח אני גם אוהבת את האלוהים הזה..

הפירסינגים האלה עושים לי משו...
אבל גם את האלוהים הראשון אני אהבתי, זה ששיחק את ההומו ב"המדריך לכוכב רוק מתחיל". הוא גם היה כוסון אינדיד.

Benjemin

New member
../images/Emo28.gif האלוהים האהוב עלייך ../images/Emo16.gif

לידע כללי , תמיד ניתן לבדוק שמות של שחקנים ומדריך פרקים לכל סדרות הטלוויזיה האפשרויות באתר TV Tome.Com ובSection של Episode Guide ניתן לראות בראשית כל פרק את השחקנים האורחים של הפרק , ולפיכך למצוא את מבוקשך
אז עשיתי בשבילך את החיפוש , ולהלן הפרטים : שם Jeffrey Licon נולד August, 29 1985 גובה 6''5' כלומר 1.68 (די נמוך ...) בעיר / ארץ LA, California אתר רשמי www.celebritykidz.com\JeffLicon מסתבר שיופיע בפרקים נוספים של הסדרה "ג'ואן מארקדיה" והנה הם להלן - The Uncertainty Principle 1x11 שכבר היה , Requiem for a Third Grade 1x18 , Vanity The Name Is Human 1x21 , Silence 1x23 . דרך אגב , אני חדש
למרות שבקהילות אינני חדש . קצת עליי ... קוראים לי בן, אני בן 16 . הסדרה שגדלתי עליה כל חיי וכל פרק או תסריט ידעתי בעל- פה הייתה "זינה הנסיכה הלוחמת" שעליה גדלתי מגיל 8 לגיל 14 (ראיתי בפורום שכותבת Shanyz שאני מכיר אותך כבר מספר שנים) אבל הסדרות שמאוד השפיעו עליי וגדלו איתי היו ללא ספק הסדרה שגם בחיים לא הפסדתי וכל תסריט אני יודע "בנות גילמור" וללא ספק אף גם "ג'ואן מארקדיה" שאליה אני מאוד מתחבר . חוץ מזה, שלום לכלום
ואני מקווה שנכיר ...

ברוך הבא!!!!

אני מקווה שתהנה פה... יש לך אייסי? אגב, יכול להיות שהחקן הזה הוא הילד הקטן הזה מ-בית נח?! אל תצחקו עליי שאני רואה את זה, זה מעביר את הזמן.. ונראה לי שזה הילד הקטן, אוף אני לא זוכרת איך קוראים לו...

miaka

New member
וואו את צודקת...

איך לא שמתי לב? הוא שיחק את לואיס. והנה לינק.

lula1

New member
חחחח ואללה איזה קטע...

באמת דומה לעצמו.... הנה תמונה שלו עם רוקסנה קצת מטושטשת אבל רואים אותו...

QueenMaria

New member
חחחח איזה הלםם! בחיים לא הייתי

חושבת שהאלוהים עם הפירסינגים (הכוסון..
) הוא הילד הקטן והחמוד, האח של רוקסנה..יאאאאא.. איזה הלםםםם! הוא בכלל לא דומה לעצמו עם כל הפירסינגים.

נכון!!!

בסדרה בכלל לא זיהיתי אותו, רק עכשיו כשמישו שם תמונה נזכרתי... יאאא איך עשו שיהיו לו כול הפרסינגים?.. והוא גם לא נשמע היה כמו עצמו!!!

QueenMaria

New member
טוב.. בכל זאת

עברו איזה 6 (פחות או יותר, לא ספרתי) שנים ותמיד כל הקטנים הבנים משתנה להם הקול.. זה תמיד קרה בקטנטנות שפתאום הביאו שחקנים שהיו קטנים וזה נראה כאילו מדובבים אותם. את יודעת גיל ההתבגרות..
גו פיגר.. אבל העצמות לחיים שלו בפרק הרגו אותי דפנטלי.. בטריילר לפרק איך שג'ואן קמה והוא מסתכל ו..יאאאא במיוחד אז. הוא פשוט הרג אותי בפרק. יותר מתאים לו פירסינגים.

QueenMaria

New member
בכלל לא..

אני הייתי בהלם כשבנג'מין (בניק היה כתוב..P-ף) שם את התמונה שלו.. חברות שלי יהיו בהלם שזה הוא.. השנים עשו לו טוב.

למעלה