טוב. הנני.

California Girl

New member
טוב. הנני.

אחרי הפסקה ארוכה.. וכולם שכחו
אני רומי בת 16. משוגעת על מיוז בכל צורה שהיא...

NiKi†a

New member
רומיייי

כן כן אני זוכרת אותך לפי הניק-ניים! ^_^ ברוכה השבה
לאן ברחת לנו? P:

California Girl

New member
ת'יודעת.. ביזנס..../images/Emo6.gif

just kiddin.. לויודעת יש לי פתאום טונות דברים.. יש לי ביום ראשון גדנע של הצבא (!!).. מבחנים.. בצפר אנד שיט.. עוד מעט בגרויות.. הופעות.. וואי אני מתופפת כבר 7 חודשים! רק עכשיו שמתי לב
ואני לוקחת במסגרת הבצפר עכשיו שיעורי פיתוח קול, ויש הרכבים.. ואני בלהקה [או משו
] נו קיצר..

NiKi†a

New member
הייתי בגדנ"ע לפני חודש

היה הכי שולט בעולםםםםם את ממש תהני! (בימים הראשונים את תחשבי שזה סיוט..אבל תראי שבהמשך את ממש ממש תהני
) אינג'וי!!

RozeMary

New member
אני לא יודעת מה איתך, אני מממממש

סבלתי שם, הייתי שנה שעברה 5 ימים שבהחלט היו יותר מידי!!! כל הימים הם סיוט, ולחשוב שפחות משנה אני מתגייסת בלאטטטטט

NiKi†a

New member
כן גמני ההייתי חמישה ימים..

וכל כך רציתי לחזור הביתה ב-3 ימים הראשונים..את לא מתארת לעצמך, לא הבנתי למה באתי בכלל. ואחרי שחוזרים הביתה ומתקלחים, אוכלים וישנים (מה שבקושי עושים בגדנ"ע)...את אומרת לעצמך- 'דאמט..היה ממש כייף'.
אני אישית נהנתי. וניהיו לי שרירים ^_^

RozeMary

New member
Jחחחחחח שיאו זה כל כך נכון!

ולחשוב ששנה הבאה זה לא יהיה 3 ימים אלא שנתיים

s h e e p i t

New member
היי../images/Emo70.gif גמני הייתי בגדנע לפני חודש!

נראה לי ראיתי אותך שם... יכול להיות שאת הילדה שלא נתנה לי לישון באוטובוס בדרך חזרה הביתה ? בכל אופן היה ממש טוב

ברוכה השבה. ../images/Emo13.gif

אני לא מכירה אותך כי אני דיי חדשה פה.. אבל בכל מקרה. מתופפת? סוף סוף מישהו שהוא לא גיטריסט, יאי!

California Girl

New member
אני שוברת שיגרה..

נמאס מגיטריסטים בכל חור! חוצמזה תופים זה הרבה יותר מאתגר.. לדעתי
וברוכה הבאה את בעצמך!

L A D Y B U G 2

New member
היי ברוך שובך....

ג'מני חדשה כאן...אני אורטל ואני לא הייתי בגד"נע שנה שעברה בגלל שלא היה לבי"ס זמן או תקציב...אבל זה לא מעניין אותנו ואנחנו רוצים גד"נע....עכשיו אני י"ב ולא נוותר עד שיהיה לנו גד"נע צבא= חוויה תמונה של חתול חמוד בשביל שובך (לא קשור אבל לא משנה)

FreeLanceR2

New member
../images/Emo140.gif welcome back

בעיקרון גם אני די חדשה פה,אז אני לא מכירה אותך.. וואי מתופפת זה מגניב, גם אני רציתי תופים אבל ההורים לא הסכימו בגלל הרעש. ובלי קשר היום היה לנו מבחן באנגלית והיינו צריכים לרשום על מישהו אז רשמתי על מתיו

למעלה