לדוגמה . .פרי עטי . מקרה אמיתי
ספורנו מתחיל בצהריי ה19 לנובמבר . .יום הולדתי ה-25 . . אני יושב בסלון ביתנו ומאזין לקצת מוסיקה טובה ושותה לי בירה קרירה . . את נכנסת . .כולך קורנת מאושר, כשמבט ממזרי עוטה את פנייך . . את לבושה שמלה אדומה בצבע בורדו צמודה לגופך עם שסע קל ועדין מעל רגלך . . . את מריחה מדהים . . אני פונה אלייך ושואל בהפתעה:" בובי . . מה את עושה בבית כ"כ מוקדם? . .את מתקרבת אליי . .אני קם לעברך . .את מנשקת אותי קלות על שפתיי ומאחלת לי יום הולדת שמח יש לי הפתעה - את אומרת . .וכולך צחקוקים . . אני מחייך חיוך רחב . . אתה לא תאמין מה עשיתי עבורך? מה? אני שואל . . . את שולפת מעטפה גדולה מאחוריי גבך . . "תפתח . .חומד" . . אני נענה ונדהם לגלות בתוכה שניי כרטיסי טיסה לעוד 4 שעות לניו-יורק . . בעונה האהובה על שניינו אני זועק זעקת שמחה בכל החדר ותופס אותך חזק חזק ומחבק אותך . . אני כ"כ מאושר למראה הכרטיסים ועל המחשבה על מה צפוי לנו .. את אומרת לי באוזן: " שבוע של רומנטיקה, אהבה וסקס לא מהעולם הזה - רק שניינו" . . אני כ"כ מגורה מעצם המחשבה , שאני מתקרב אלייך ומדביק לך נשיקה רטובה ולוהטת . .אני מעביר את ידי לאורך רגלך ובידי השנייה מלטף את שערך וצווארך . .אנחנו מתחילים ממש להתלהט .. אבל את מפסיקה אותי בפתאומיות ורומזת לי שצריך לארוז מהר מהר . . . אנחנו שניינו צועדים לעבר החדר . .אורזים בחצי שעה מכל הבא ליד . . פונים לכיוון הדלת ויורדים לחנייה. . את נוהגת . . אני לידך . . לילה קר וצונן עומד להגיע . . את מפעילה את החמום ומתחילה בנהיגה רגועה לעבר שדה התעופה . . אני קולט את מבטך מזווית עיני . .אותו מבט מוכר ומחורמן אשר אינו יכול לקבל לא . אני משחרר את חגורת הבטיחות שלי ורוכן לעברך, בזמן שאת מנווטת אותנו בתוך החשיכה . . אני מתחיל לעסות את ידייך . . את בטנך . . לנשק את צווארך ואת פיך . . ממשיך בקצב אחיד ללטף את ירכך החצונית . . לאט לאט עובר פנימה . . לעבר ירכך הפנימית . .שתייהן . .מפסק את רגלייך קלות . .הנהיגה לפתע הופכת עצבנית משהו . . את כ"כ חמה ולוהטת ופנייך כמהים לעוד .. אני מצחיל לרכון לעברך למטה ומלקק את רגלייך , בזמן שידיי מלטפות את החזה המדליק ואת פטמותייך הזקורות . . אני מצחיל לרכון לעברך למטה ומלקק את רגלייך , בזמן שידיי מלטפות את החזה המדליק ואת פטמותייך הזקורות . . אני כ"כ רוצה אותך שזה לא מצחיק . .אבל אנחנו חייבים להתקדם . . אני מתחיל להתקרב לכיוון התחתון האדום המטורף שלך . .ומלקק בתנועות מעגליות את שוליו . . נשימתך מתגברת וכך גם אנחותייך . . אני מתחיל לגלות את התחתון טיפה לצידו ומלקק את שוליי החור הבוער והרטוב שלך . . . את שולחת ידיים לכיוון גבי ומשחקת בשערי בעדינות . . . את כ"כ נהנית ואני ממשיך לרדת לך בקצב איטי אך ממוקד . .מדיי פעם מחליף אזור ומתרכז בו . .וכך שוב ושוב . .למעלה ולמטה .. סביב סביב . .פנימה והחוצה . .מולק את הדגדגן שלך בפי ומוצץ אותו בעדינות ושוב ושוב . .אני מוסיף להחדיר אצבע רטובה מרוק פי . .ואת מתחילה ממש להשתגע . . הנהיגה הופכת ללא יציבה . . האגן שלך מתחיל לנוע בקצב אחיד . . אני ממשיך לשגע אותך בלשוני . . עוד ועוד ואת כ"כ רטובה ועומדת לגמור . . אני מתחיל להגביר את הקצב . . את ממש גונחת עכשיו בקול . .. ולבסוף נכנעת לי ופולטת אנחת ספוק ארוכה . . אני מביט לעברך ורואה את חיוכך ושערך הפרועים . . חוויה בהחלט מתקנת ועוד לא הגענו לשדה התעופה . . אנחנו קרובים להגשמת הפנטזייה שלנו . .הרגוש גבוה . . הגענו לשדה התעופה . . אנחנו עוברים את בקורת הדרכונים . . מסיימים את ההמתנה ועולים על כבש המטוס . . אנו מתיישבים במושב הזוגי שהזמנו . .את ליד החלון . . המראה . . 5 שעות עוברות ואנו מעל האטלנטי . . שקט וחושך מדהימים . .רק רחש מנועי הבאוינג 747 קורע את הדממה . . את ישנה שנת ישרים . .כך גם 95% מנוסעי המטוס . . רק אני ומוחי האפל ערים . . חחחחח זה הזמן להגשים את משאלת יום ההולדת שלי . . אני מנשק אותך קלות על מצחך . . את מהמהמת קלות . .אך ממשיכה לשון . . אני מתחיל לשלוח ידיים מתחת לשמיכה לכוון בטנך הרותחת . . לאט לאט מלטף אותך ומנשק אותך בו זמנית . . את מתחילה לפקוח עיניים ומחייכת חיוך רחב מאוזן לאוזן . .את עדיין לא נרגעת ממה שהיה באוטו . .את רוצה עוד . . וגם אני . . אני מתחיל שוב ללטף את אזור מפשעתך ומתחיל לחמם את העניינים . . אני לוחש לך באו זנך:" . .אני זז לשם .. חכי 5 דקות . .ותני לי את הסימן המוסכם " . . את מבינה בדיוק על מה אני מדבר . . . אני עוזב את מקום מושבי. . וצועד במורד המטוס לכיוון השירותים . . המטוס חשוך ואיש אינו מבחין בי . . אני פותח את הדלת ונכנס פנימה . . אור חזק וסטרילי מקבל את פניי . .ריח טוב של מטהר אוויר . .ואסלה נקיה למראה . . אני מחכה כמה דקות . . זה נמשך כנצח . . איפה את? . .זה החלק הטריקי . . ואז . . כחכוך בגרונך - הסימן שאף אחד לא הבחין בך . . אני פותח את הדלת ומאפשר לך להכנס . . זהו .עשינו זאת . . שניינו בפנים . .התא צפוף אך מחזיק מעמד . . את מסתכלת עליי עמוק בעיניים . .את כ"כ רוצה אותי ואני אותך . .שניינו חיכינו לרגע הזה . . הטרוף בעיניים ואז . . . את מתחילה להעביר את ידייך לאורך החזה החלק והמוצק שלי . . מורידה את החולצה שלי בפראות . . מתחילה ללקק את בטני ואת החזה . .עוצרת בפטמות ומוצצת אותם ונושכת קלות . . אני נטרף ונאנח . . המממממ את משחררת את הכפתור בג'ינס . . ויורדת על ברכייך . . מורידה את מכנסיי לאזור הברכיים ומגלה את איברי הזקור והמשתוקק . . אני כ"כ מחורמן ומבטי הופך למצועף . . את מתחילה ללקק קלות אותו סביב הכיפה, כשבידך האחרת את משחקת בביצים שלי . . מדיי פעם מגניבה מבט לעברי . . ומחייכת קלות . . מוסיפה הרבה רוק ומתחילה ממש לבלוע את הזין הנוקשה שלי בפיך . . מטה ולמעלה . . בצידיו . . מהר וחזק . . לאט ובחושניות . . אני מתחיל לאבד את הצפון . .אני ממש מחורמן ורוצה אותך . .רוצה לחוש את חומך ורטיבותך . . אני מפסיק אותך לאחר כמה דקות . . ומוריד ממך את הטרנינג שלך בתנועה חפוזה . . כך גם את התחתונים . . מניף רגל אחת שלך על האסלה ושוב מגלה את החור המגולח והיפהפה שלך ..... את כמעט נוטפת מחרמנות . . אני עכשעו יורד על ברכיי ומתחיל ללקק אותך בטירוף . . בד בבד ידי עולה לכיוון החזה שלך וחופנת אותו קלות . . אני מחדיר אצבע אחרת לפיך הרטוב . . ומשם מחדיר אותה בתנועות קצובות לאורך הבטן הפנימית שלך . . ומעסה את נקודת ה G שלך בקצב . את כבר מתחילה באמת להשמיע קולות ולהתחרפן . . מזיזה את כל גופך ותופסת בראשי בחוזקה . . " אני רוצה אותך . ." את פולטת לפתע . . אני חייב להענות . . אני מתיישב על האסלה וקורא לך לבוא להתיישב עליי . . את נענית . .וכשפנייך מופנות לעברי ורגל אחת נחה על ירכי את מתיישבת בזהירות על איברי המשתוקק . . אהההה - שניינו משמיעים . . ואת מתחילה לעלות ולרדת בקצב מהיר ואחיד . . אנחנו כ"כ קרובים . . את ממשיכה . . אני נוגס בפטמותייך ואוחז בישבנך המדהים . . עוד קצת עוד קצת . . עד ששניינו גומרים בלהט יחד ואני ממלא אותך בנוזליי . . את מתמוטטת על כתפי ואנו נשארים מחובקים כך עוד דקותיים .. . שניינו מאושרים ורצוצים מעייפות . . אנו יוצאים האחד בתורו מהשירותים, כשמבט שובב על פנינו . . THE END