טוב, הנחיתו עלי עוד כתבה,

טוב, הנחיתו עלי עוד כתבה,

והנושא הפעם עוד יותר הזוי מהקודם (הקודם- סקס בין אנשים שמכירים בפורומים כמו הפורום הזה..). בנות, כמה מכן מתחרמנות מתכנים שאתן רואות ברשת? כמה מכן מתחרמנות מקריאה של חומר פורנוגרפי? למה אתן מוצאות את זה מחרמן? לכמה מכן זה לא עושה כלום? תודה על שיתוף הפעולה..

daniella1980

New member
בגדול כן, תלוי מאוד בתכנים

יש חומר פורנוגרפי שמאוד לא מגרה אותי כמו סרטים בהם כולם חלקים חלקים מסולקנים היטב ומחומצנים היטב ומכניסים\מוציאים איברים בצורה כלכך מכנית עם אנחות מזויפות שפיכות נשיות אינסופיות וגמירות על הפרצופים של כולם, זה דווקא די מוציא את החשק, כשהופכים סקס למשהו כלכך פלסטיקי ומזוייף ועלוב, ועוד יותר כואב לי שזה החינוך המיני שהרבה נערות ונערים סקרנים מקבלים כשהם צופים בזה (שיער טבעי הוא דוחה, אקט מיני חיב להיות משפיל נשים, ציצי עצום ועגלגל הוא מה שיש לכולנו מתחת לחולצה ואין דבר כזה לא לגמור 80 פעם מחדירה אנאלית). יש בהחלט חומר שכן מגרה, תמונות שעושות לי את זה במיוחד כשהן נראות אותנטיות או קשורות למציאות. למה - קשה להסביר, תסבירי למה את נמשכת למישהו? :) בכל מקרה, אפילו תמונה של אישה שנראית אמיתית, לא עם בלונים ושיער צהוב איבר מין של ילדה בת 10 ושפתיים עבות ואדומות עם שפיך נוזל מהן, אלא אישה אמיתית וענוגה יכולה מאוד לעשות לי את זה. כמובן גם של גבר.

לקרוא עושה יותר

כי אז אפשר להסחף עם זה, לדמיין.. להכנס לפנטזיה.. לפי דעתי יותר סקסי מאשר תמונות.

daniella1980

New member
אפשר אפילו מאוד, רק אם הכותב מאוד

מוכשר בלהעביר את הסיפור בצורה מוצלחת ומגרה ולא רק זורק מילים ותיאורים שטחיים של אברים ונוזלים :)

Shagny

New member
לדוגמה . .פרי עטי . מקרה אמיתי

ספורנו מתחיל בצהריי ה19 לנובמבר . .יום הולדתי ה-25 . . אני יושב בסלון ביתנו ומאזין לקצת מוסיקה טובה ושותה לי בירה קרירה . . את נכנסת . .כולך קורנת מאושר, כשמבט ממזרי עוטה את פנייך . . את לבושה שמלה אדומה בצבע בורדו צמודה לגופך עם שסע קל ועדין מעל רגלך . . . את מריחה מדהים . . אני פונה אלייך ושואל בהפתעה:" בובי . . מה את עושה בבית כ"כ מוקדם? . .את מתקרבת אליי . .אני קם לעברך . .את מנשקת אותי קלות על שפתיי ומאחלת לי יום הולדת שמח יש לי הפתעה - את אומרת . .וכולך צחקוקים . . אני מחייך חיוך רחב . . אתה לא תאמין מה עשיתי עבורך? מה? אני שואל . . . את שולפת מעטפה גדולה מאחוריי גבך . . "תפתח . .חומד" . . אני נענה ונדהם לגלות בתוכה שניי כרטיסי טיסה לעוד 4 שעות לניו-יורק . . בעונה האהובה על שניינו אני זועק זעקת שמחה בכל החדר ותופס אותך חזק חזק ומחבק אותך . . אני כ"כ מאושר למראה הכרטיסים ועל המחשבה על מה צפוי לנו .. את אומרת לי באוזן: " שבוע של רומנטיקה, אהבה וסקס לא מהעולם הזה - רק שניינו" . . אני כ"כ מגורה מעצם המחשבה , שאני מתקרב אלייך ומדביק לך נשיקה רטובה ולוהטת . .אני מעביר את ידי לאורך רגלך ובידי השנייה מלטף את שערך וצווארך . .אנחנו מתחילים ממש להתלהט .. אבל את מפסיקה אותי בפתאומיות ורומזת לי שצריך לארוז מהר מהר . . . אנחנו שניינו צועדים לעבר החדר . .אורזים בחצי שעה מכל הבא ליד . . פונים לכיוון הדלת ויורדים לחנייה. . את נוהגת . . אני לידך . . לילה קר וצונן עומד להגיע . . את מפעילה את החמום ומתחילה בנהיגה רגועה לעבר שדה התעופה . . אני קולט את מבטך מזווית עיני . .אותו מבט מוכר ומחורמן אשר אינו יכול לקבל לא . אני משחרר את חגורת הבטיחות שלי ורוכן לעברך, בזמן שאת מנווטת אותנו בתוך החשיכה . . אני מתחיל לעסות את ידייך . . את בטנך . . לנשק את צווארך ואת פיך . . ממשיך בקצב אחיד ללטף את ירכך החצונית . . לאט לאט עובר פנימה . . לעבר ירכך הפנימית . .שתייהן . .מפסק את רגלייך קלות . .הנהיגה לפתע הופכת עצבנית משהו . . את כ"כ חמה ולוהטת ופנייך כמהים לעוד .. אני מצחיל לרכון לעברך למטה ומלקק את רגלייך , בזמן שידיי מלטפות את החזה המדליק ואת פטמותייך הזקורות . . אני מצחיל לרכון לעברך למטה ומלקק את רגלייך , בזמן שידיי מלטפות את החזה המדליק ואת פטמותייך הזקורות . . אני כ"כ רוצה אותך שזה לא מצחיק . .אבל אנחנו חייבים להתקדם . . אני מתחיל להתקרב לכיוון התחתון האדום המטורף שלך . .ומלקק בתנועות מעגליות את שוליו . . נשימתך מתגברת וכך גם אנחותייך . . אני מתחיל לגלות את התחתון טיפה לצידו ומלקק את שוליי החור הבוער והרטוב שלך . . . את שולחת ידיים לכיוון גבי ומשחקת בשערי בעדינות . . . את כ"כ נהנית ואני ממשיך לרדת לך בקצב איטי אך ממוקד . .מדיי פעם מחליף אזור ומתרכז בו . .וכך שוב ושוב . .למעלה ולמטה .. סביב סביב . .פנימה והחוצה . .מולק את הדגדגן שלך בפי ומוצץ אותו בעדינות ושוב ושוב . .אני מוסיף להחדיר אצבע רטובה מרוק פי . .ואת מתחילה ממש להשתגע . . הנהיגה הופכת ללא יציבה . . האגן שלך מתחיל לנוע בקצב אחיד . . אני ממשיך לשגע אותך בלשוני . . עוד ועוד ואת כ"כ רטובה ועומדת לגמור . . אני מתחיל להגביר את הקצב . . את ממש גונחת עכשיו בקול . .. ולבסוף נכנעת לי ופולטת אנחת ספוק ארוכה . . אני מביט לעברך ורואה את חיוכך ושערך הפרועים . . חוויה בהחלט מתקנת ועוד לא הגענו לשדה התעופה . . אנחנו קרובים להגשמת הפנטזייה שלנו . .הרגוש גבוה . . הגענו לשדה התעופה . . אנחנו עוברים את בקורת הדרכונים . . מסיימים את ההמתנה ועולים על כבש המטוס . . אנו מתיישבים במושב הזוגי שהזמנו . .את ליד החלון . . המראה . . 5 שעות עוברות ואנו מעל האטלנטי . . שקט וחושך מדהימים . .רק רחש מנועי הבאוינג 747 קורע את הדממה . . את ישנה שנת ישרים . .כך גם 95% מנוסעי המטוס . . רק אני ומוחי האפל ערים . . חחחחח זה הזמן להגשים את משאלת יום ההולדת שלי . . אני מנשק אותך קלות על מצחך . . את מהמהמת קלות . .אך ממשיכה לשון . . אני מתחיל לשלוח ידיים מתחת לשמיכה לכוון בטנך הרותחת . . לאט לאט מלטף אותך ומנשק אותך בו זמנית . . את מתחילה לפקוח עיניים ומחייכת חיוך רחב מאוזן לאוזן . .את עדיין לא נרגעת ממה שהיה באוטו . .את רוצה עוד . . וגם אני . . אני מתחיל שוב ללטף את אזור מפשעתך ומתחיל לחמם את העניינים . . אני לוחש לך באו זנך:" . .אני זז לשם .. חכי 5 דקות . .ותני לי את הסימן המוסכם " . . את מבינה בדיוק על מה אני מדבר . . . אני עוזב את מקום מושבי. . וצועד במורד המטוס לכיוון השירותים . . המטוס חשוך ואיש אינו מבחין בי . . אני פותח את הדלת ונכנס פנימה . . אור חזק וסטרילי מקבל את פניי . .ריח טוב של מטהר אוויר . .ואסלה נקיה למראה . . אני מחכה כמה דקות . . זה נמשך כנצח . . איפה את? . .זה החלק הטריקי . . ואז . . כחכוך בגרונך - הסימן שאף אחד לא הבחין בך . . אני פותח את הדלת ומאפשר לך להכנס . . זהו .עשינו זאת . . שניינו בפנים . .התא צפוף אך מחזיק מעמד . . את מסתכלת עליי עמוק בעיניים . .את כ"כ רוצה אותי ואני אותך . .שניינו חיכינו לרגע הזה . . הטרוף בעיניים ואז . . . את מתחילה להעביר את ידייך לאורך החזה החלק והמוצק שלי . . מורידה את החולצה שלי בפראות . . מתחילה ללקק את בטני ואת החזה . .עוצרת בפטמות ומוצצת אותם ונושכת קלות . . אני נטרף ונאנח . . המממממ את משחררת את הכפתור בג'ינס . . ויורדת על ברכייך . . מורידה את מכנסיי לאזור הברכיים ומגלה את איברי הזקור והמשתוקק . . אני כ"כ מחורמן ומבטי הופך למצועף . . את מתחילה ללקק קלות אותו סביב הכיפה, כשבידך האחרת את משחקת בביצים שלי . . מדיי פעם מגניבה מבט לעברי . . ומחייכת קלות . . מוסיפה הרבה רוק ומתחילה ממש לבלוע את הזין הנוקשה שלי בפיך . . מטה ולמעלה . . בצידיו . . מהר וחזק . . לאט ובחושניות . . אני מתחיל לאבד את הצפון . .אני ממש מחורמן ורוצה אותך . .רוצה לחוש את חומך ורטיבותך . . אני מפסיק אותך לאחר כמה דקות . . ומוריד ממך את הטרנינג שלך בתנועה חפוזה . . כך גם את התחתונים . . מניף רגל אחת שלך על האסלה ושוב מגלה את החור המגולח והיפהפה שלך ..... את כמעט נוטפת מחרמנות . . אני עכשעו יורד על ברכיי ומתחיל ללקק אותך בטירוף . . בד בבד ידי עולה לכיוון החזה שלך וחופנת אותו קלות . . אני מחדיר אצבע אחרת לפיך הרטוב . . ומשם מחדיר אותה בתנועות קצובות לאורך הבטן הפנימית שלך . . ומעסה את נקודת ה G שלך בקצב . את כבר מתחילה באמת להשמיע קולות ולהתחרפן . . מזיזה את כל גופך ותופסת בראשי בחוזקה . . " אני רוצה אותך . ." את פולטת לפתע . . אני חייב להענות . . אני מתיישב על האסלה וקורא לך לבוא להתיישב עליי . . את נענית . .וכשפנייך מופנות לעברי ורגל אחת נחה על ירכי את מתיישבת בזהירות על איברי המשתוקק . . אהההה - שניינו משמיעים . . ואת מתחילה לעלות ולרדת בקצב מהיר ואחיד . . אנחנו כ"כ קרובים . . את ממשיכה . . אני נוגס בפטמותייך ואוחז בישבנך המדהים . . עוד קצת עוד קצת . . עד ששניינו גומרים בלהט יחד ואני ממלא אותך בנוזליי . . את מתמוטטת על כתפי ואנו נשארים מחובקים כך עוד דקותיים .. . שניינו מאושרים ורצוצים מעייפות . . אנו יוצאים האחד בתורו מהשירותים, כשמבט שובב על פנינו . . THE END

eh beh

New member
יש ויש ...

יש סיפורים שמעלים גיחוך .. . אבל יש את אלה שעד שסיימתי לקרוא אותם, אני כבר רטובה לגמרי ומשם הדרך לגמור קצרה במיוחד.

מוכנה לעזור

בתנאי שנזכה לראות את מה שכתבת
ההשפעה תלויה מאוד בעיתוי ובסיטואציה וכמובן במה שקוראים. אם סיפור כתוב יפה, אז כמובן שיש לו השפעה בזמן חרמנות. תמונות יכולות להשפיע.

למעלה