טוב הנה משהו חמוד ממני......

glock X

New member
טוב הנה משהו חמוד ממני......

הקישור הזה הוא לאתר הרישמי של סולטן איל טראב ג'ורג' וואסוף, ברגע שתכנסו לאתר בעזרת הקישור תופיע לכם מצד שמאל רשימה של קטגוריות, תלחצו על הקטיגוריה של ה-REMIXES ואז אתם תגיעו לרשימה של רימיקסים שנעשו בידי תקליטנים ערביים לשירים של ג'ורג', אני שלחתי להם רימיקס משלי לפני יותר מחצי שנה, הרימיקס מופיע ברשימה שם בשם ANUBIS\KALAM IL NAS הרימיקס עצמו זכה בתחרות הרימיקסים בלבנון וקיבל מקום שני המקום הראשון זכה במקום הראשון רק בגלל שהייתה בו שירה והרמיקס שלי התבצע כ-INSTRUMENTAL שזה רק מנגינה בלי שירה, זה נעשה בתוכנה שנקראת REASON עבדתי עליו שלושה ימים האיכות בסדר אבל לא חדה כי הייתי צריך להוריד רזולוציה על מנת שהשיר יהיה עם פחות משקל ויצליחו להעלות אותו לאתר, אז הנה תהנו ממנו יש אותו גם בחיפה עם תקליטנים שצרבו אותו והוא מושמע במסיבות ג'ורג' ואסוף לשלטון

מנסי

New member
אישה זה נפתח אבל ליד הרימקס מצד

שמאל! כתוב באנגלית! יש לך בעיה עם האנגלית??? בגלל זה כתבת ..פא...יו! האות החסרה במקרה ק* ?

glock X

New member
../images/Emo46.gif זה באמת לא נפתח!!!!!!

אני אשלח אימייל לWEBMASTER שינסה לתקן את זה, מעניין הרימיקסים של כולם נפתחים חוץ משלי
, זה לא יעבור בשקטטטטטטטטטט!!!!!!!!!

שערורייה באמת! אני רוצה לשמוע

כשזה יתוקן תודיע! אגב..איזה עוד שני שירים אמרת שרצים ברדיו.. או שהיה נדמה לי שאמרת כזה דבר!!!?

glock X

New member
שלחתי להם כבר מייל שיתקנו

שיר אחד ברדיו שהם קיבלו מזמן זה רימיקס לשיר " الحلم العربي " נתתי לשיר צבע היפ הופי כזה במקום הבתים הרגילים יש שם בתים של ראפ הפזמון נשאר כפי שזה בשיר האורגינל עבדתי עם זמר חובבן עם קול מאוד יפה ששר את הפזמון, והשיר השני נשלח לרדיו לפני יומיים הוא נקרא "في عينا ناس " שיר שמדבר על אנשים שבמקום לתת את הכסף לבית שלהם הם שמים אותו על הימורים, ועל אנשים ששותים ובוגדים זה שיר שגורם לך להרגיש שבויינא ...אני לא הייתי ישר בחיים שלי הגיע הזמן להתעורר. אני מקווה שזה ישודר עוד כמה ימים ברדיו איל שמס, דרך אגב עבדתי פעם עם בחורה שהייתה כותבת שירים כמוך והיא רצתה שהשירים שלה יקבלו חיים אז היא פנתה אלי מה שעשיתי זה הלחנתי מנגינה לשיר שהיא כתבה שנקרא "בוקר" שמתי שם ציוצים של ציפורים, אפקט של וילון שנפתח, וכל מיני כאלה והיא הקריאה את המילים הוספתי לה אפקטים לקול שלה וזה יצא ממש מהמם, אני לא מציע את עצמי לך כי אני מרגיש שאת רוצה להשאר אנונימית אבל בהחלט ממליץ לך לחשוב על זה וללכת לאולפן הקלטות שיעשה לך דבר כזה גם, כי חבל שראש בטיכה כמוך לא תעשה עם הכשרון שלה משהו

למעלה