טוב הנה זה מגיע!

טוב הנה זה מגיע!

המדריך השלם הפרטי שלי להאכזרות לסימים! אזהרה: הדמיון בין הנעשה במשחק לבין המציאות הוא מקרי בהחלט הצפייה במדריך לבני 18 ומעלה כן אני בן 18 ! תן לראות לא אני לא.. תן לצאת!
טוב סתם סתם! הנה החלק הראשון מסדרה של חמישה.

חמישי ואחרון!../images/Emo123.gif

זה לא באמת.. הכל בצחוק! אתם יודעים.. כן! בצחוק! הם לא באמת בוכים..

משעשע...

עכשיו נילס..(אגב נילס אולגסון בכלל לא אוסטרי?!!..).. אמממ.. תפרט בבקשה איך סים יכול למות בצורה פתאומית?..חוץ משריפה והתחשמלות...

double O S

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ענק!!!!!!!! עכשיו הסימים שלי יסבלו.....

אנשובי

New member
../images/Emo6.gifאיזה קורע אתה

או שלא
הנקמה עוד תבוא (
) נילס יש לך אי סי קיו או משו?

ידעתי שכולכם תאהבו!../images/Emo24.gif

אממ איך אני מכין? זה קצת עבודה.. קצת הרבה עבודה.. אם אתה רוצה אני אכתוב לך במסר. אז שחקני סימס יקרים! אחרי חמישה שיעורים למדתם דרכים מקצועיות חחחח איך להתעלל בסימים המרגיזים! שבלולונית קרובה למטרה וגם אתם! הוכיחו לי שנולדתם להיות רעים אכזרים ורשעים! אגב, אני גם נותן שיעורים פרטיים LOL

אנשובי

New member
../images/Emo7.gifדיי מספיק

אני צעיר מידי כדי לראות דברים כאלו, בסוף זה ישפיע לי על הגדילה ואני יצא כמו אביב גפן (טפו טפו טפו)

חחחח לונכון../images/Emo3.gif

אבל אם זה ישפיע אז לפחות לטובה! אתה יודע ילד, יש מלא אנשים רעים בעולם ואם אתה טוב הם יאכלו אותך חי! אז אתה צריך שיהיה לך קצת רע שיוכל להגן עליך! ובשביל זה יש לך אותי! חחחחח תלמד להיות אכזר! רק ככה יעריכו אותך ויהיו לך מלא חברים! (אנשים נמשכים להפכים..)

אנשובי

New member
../images/Emo123.gif

שיכנעתה אותי
יאללה נילס נלך להתעלל בסימים הכולרות האלו

../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif

שמתי בטאג- ליין!
כל הכבוד על ההשקעה!

Danke Schön (תודה בגרמנית)

וגרמני זה לא אוסטרי כמו שאוסטרי זה לא גרמני כי אני אוסטרי ולא גרמני אז תתייחס אליי כמו אל אוסטרי ולא כמו אל גרמני, כי זה לא שאני, אוסטרי אני. חחחחח אגב סתכלו משהו מצחיק! עקבתי אחרי המנקה המכוערת ופתאום ראיתי שהיא הולכת לכיוון הבריכה ואז היא פשוט הגלישה, שחתה ויצאה! איזה חוצפנית?!

המגלצ'ה מהפאקאנסי חחחח

פאקאנסי זה חופשה בהולנדית.. שבלולונית יקירתי! את לא מטורפת סימס מספיק.. את חייבת שיהיו לך את כל התוספות! תקני! יש לי הרגשה שאת מיליונרית..

:)

עשירה.. ממש לא..אני מורה..אתה יודע כמה משכורת מורים מקבלים היום?!! יש לי בסך הכל את ליווניג לארג..והוט דייט.. וכרגע אני סתם חובבנית..

למעלה