טוב המצב קריטי...

• פותח הנושא FuSe
  • פורסם בתאריך

FuSe

New member
טוב המצב קריטי...

אז בשביל להחיות את הפורום הגוסס הזה אנחנו נשחק משחק קטנטן (עם 3 חברי הפורום שיש פה...בעעע) בקיצור שכל אחד יגיד איזה אלבום של אמינם היה הראשון שלו,באיזה נסיבות הוא קיבל אותו והאם הוא נדלק עליו (על השירים! לא לחשוב מחשבות זדוניות על אמ..חחח). אז אני אתחיל: האלבום הראשון שלי היה Marshall Mathers LP ואני קיבלתי אותו מאחי, יותר נכון לקחתי לו
ועל הפעם הראשונה אהבתי רק כמה שירים מסויימים.. לא ממש חיבבתי את האלבום, אבל בהמשך נדלקתי על האלבום כולו! והחלטתי להשיג את שאר האלבום שיש...והנה השגתי :) והאלבומים האחרים לא פחות טוב מmarshall mathers lp

Smart S

New member
טוב אני....

האלבום הראשון של אמ היה the eminem show כן..כן.. אני יודעת היתה לי הצתה די מאוחרת וקיבלתי אותו מאחי ובהתחלה אמרתי לו מה הוא מביא לי את הזמר הזה ואחרי ששמעתי התאהבתי ולא עברר יום מבלי שלא חרשתי על הדיסק

LadyLuvJess

New member
מי טו! מי טו!

גם אצלי הראשון היה Marshall Mathers LP וקניתי אותו כשהייתי בחו"ל.. בגלל שיר אחד שאהבתי של אמ the way i am ואז הקשבתי לדיסק... ואהבתי רק כמה שירים... אבל סה"כ ממש לא אהבתי חשבתי שהוא מגעיל... אהבתי רק שירים בודדים שלו... ואז כשהוא התחיל להוציא שירים מ- the eminem show מזה התאהבתי בליריקס והכל... בעיקר מ cleaning out my closet הענק.. ואז התחלתי לאסוף ת'דיסקים ות'שירים הישנים המהממים שלו ואני מעריצה שרופה עכשיו... אמ המלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! העניין הוא.. שרק אחרי ששמעתי את קלינינג... אז שמתי לב ממש לליריקס שלו בכל השירים.. ואז התאהבתי בו ובליריקס...

FuSe

New member
טוףף

הפורום מראה ניצני התאוששות! קדימה עוד אנשים!!!

k k1

New member
אצלי,

הראשון שהיה לי הוא "the marshell mathers lp" וחברות שלי קנו לי אותו כמתנה ליומולדת, אני ביקשתי את הדיסק בגלל שממש אהבתי את אמ, וממש ממש אהבתי אותו, אח"כ קניתי את "the eminem show" ואהבתי אותו אפילו יותר, והתחלתי ממש להעריץ אותו,ורק לפני איזה יומיים שלושה קניתי את "the slim shady lp" הגדול, והורדתי את infinite (טוב שנזכרתי....) וזהו....

למעלה