טוב היגעתי!!! ואני פה!!!!!

חוכמית

New member
טוב היגעתי!!! ואני פה!!!!!

מה אגיד לכם?? אני חושבת שעברתי שלב רציני היום!!!! ההתמודדות כמו שאני רואה אותה כרגע, עברה על הצד הטוב ביותר. היה הכי קשה להיות לפני. כל הדרך בנסיעה באוטו אמרתי לעצמי ש"הוא לא יפגע בך יותר" ו"את מה שאת"" ועוד כל מיני דברים שעברו לי בראש ואחרי זה גם אמרתי את זה בקול רם כדי שאני גם אשמע את עצמי!!!!! איך זה??? גם לדבר וגם לשמוע את עצמי בו זמנית!!!!!!!הישג מה???? סתאאאאאאאאאאם. אז ככה,היה מאוד קשה ללכת לשם, להכנס, למקום שאני לא מכירה, אבל מיד בכניסה, פגשה אותי האישה שמכירה אותי וכבר הרגשתי קצת יותר טוב. ברגע ש"הוא" נכנס, ירד גם כל המתח. הייתי שקטה, ממוקדת, לא פחדתי ובאיזה שהוא מקום חשבתי שמתרחש נס. לא, לא שהיה בינינו דיבור פרודוקטיבי כמו שרציתי אבל.... אני בהחלט אמרתי את כל מה שרציתי, מאוד אסרטיבית, שקטה, למרות הנסיונות שלו לסטות כל הזמן מהנושא לכיוונים שהוא תקוע בהם. הנסיונות שלו עלו בתוהו ובאיזה שהוא שלב הסתכלתי לו חזק בעיניים ואמרתי: תגיד, לא נמאס לך להגיד כל כך הרבה שנים את אותו הדבר??? אתה לא שם לב שזה לא עובד??? זה סתם, קישקוש, מספיק עם זה. פעם זה עשה משהו עכשיו זה כבר לא. אז אין טעם...."""" וכו´ וכו´ התוצאות של הפגישה לשביעות רצוני. כי היתה התערבות של אנשים אחרים שלא היתה לו ברירה אלא לקבל אותה. אז זהו. אני כבר אחרי. אבל יהיו עוד כמה בדרך ואני מבקשת שתהיו איתי כי מאוד עזרתם לי ואתם עוזרים כל הזמן. ובן, תודה. אמנם זה בא אחרי, אבל זה כל כך עמוק שזה נותן הרבה כח. אז, זהו, מה עוד חדש??? יש פה משהו? נשיקות. אוהבת.

השראת היום!!!!

אם לא תמשיך ללכת, לא תגיע לאן שאן אתה רוצה. אל תחכה שמישהו יעצור וירים אותך, אתה יכול להכביד עליו ושניכם תיפלו. כשאתה חושב שההליכה תלולה מדי, המשך ללכת, כי אין הר אותו לא תוכל לטפס. כשאתה רואה מישהו שנפל לצד הדרך, הושט לו יד. אם מישהו מושיט לך יד, תפוס אותה, כדי לעזור לעצמך לקום שוב. יד ביד, ביחד- כל אחת עוזרת לשנייה יכול לעשות את המסע יקר כמו המקום אליו אנחנו חותרים ~רק תרגמתי~ ובקיצור, I BELIEVE WE CAN FLY גאה בך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזו רק ההתחלה, כי ככל שיעבור הזמן יותר תתחזקי, יותר תשתני, ויותר תדעי כמה כוח באמת יש בך. תמיד כאן, אוהבת! שני

שמחה לשמוע. אהבתי שהיה לך את

הכוח לא רק לא להשתתק מולו אלא לקום ולהגיד "לא נמאס לך וגו´" שזו כבר עמידה אקטיבית. ועוד יותר אני שמחה שתוצאות הפגישה היו לשביעות רצונך. (ועכשיו אני חוזרת לאקטואליה)

למעלה