טוב, החלטתי

s h i r k u s h

New member
טוב, החלטתי ../images/Emo88.gif

סה"כ עד החודש האחרון היה לי ס22ה בעבודה, יחסית אחלה בוסית, קצת יש לה משהו בראש אבל הסתדרנו לא רע. אני כהרגלי הגדלתי ראש, כי לא מסוגלת לעשות משהו מבלי להשקיע ושיהיה לי איכפת, היא כמובן ישר ניצלה את העובדה הזאת והוסיפה עוד ועוד דברים אבל זה מילא, היא לא הגדילה לי אפילו בשקל את המשכורת והיחס שלה ממש נהיה מגעיל. במקום להעריך אותי וזה לא שמדובר בחברה גדולה, כולה 3 אנשים אנחנו, היא משפילה אותי ליד לקוחות, צועקת עליי, משקרת כל הזמן ומאשימה אותי בדברים לא נכונים ליד לקוחות. הנה למשל היום: מישהי באה לתור שלה, ובפעם האחרונה שהיא הייתה כשהיא קבעה את התור היא אמרה לי שהיא באה לטיפול X כשבעצם היא באה לטיפול אחר, אז הבוסית שלי כמובן ישר האשימה אותי ואמרה ללקוחה ההיא: "כן, שירי החליטה לעשות מה שבראש שלה, לכתוב סתם דברים", לא סתמתי את הפה ואמרתי לה שזה לא נכון ושאני רושמת מה שאומרים לי כי מה הטעם להמציא, מה זה ייתן לי?? ואז היא סתמה לי את הפה כזה והמשיכה הלאה כאילו כלום לא היה. אחרי איזה חצי שעה איזו לקוחה אחרת רצתה לשלם, ובאתי לכתוב לה חשבונית על הצ'ק שהיא כתבה לנו, הבוסית שלי פתאום עושה לי: "זוזי תראי איך אני עושה את זה" וללקוחה אמרה: ראית מה זה, בסוף אני עושה לשירי את העבודה שלה"- אני אמרתי לה משהו?? אני ביקשתי שתחליף אותי?? לא!!! היא ממש שקרנית מניפולטיבית ומילא אם היא הייתה משלמת לי טוב, אבל היא לא משלמת משהו... אז החלטתי שאני מתפטרת כי לא מוכנה לסבול כזה יחס וזה באופי שלה ככה שיודעת שאין סיכוי שזה ישתנה. אבל איך מתפטרים?? כלומר- מה לומר ואיך לעשות את זה בצורה יפה. מסכימה להישאר עוד שבוע אחד שם וזהו לא מוכנה יותר. אני לא חתומה על חוזה- האם אני צריכה להודיע שבועיים מראש על התפטרות או שלא?

../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך שאת לא מוכנה לסבול יחס כזה! אני איתך במליון אחוזים. לא מגיע לאשה כזאת שתעבדי בשבילה, ואם אני זוכרת נכון, אז אמרת משהו על זה שהמזכירות שהיו לפנייך גם לא החזיקו מעמד יותר מדי זמן - נכון? אני חושבת שכדאי לך לתת לה התראה של שבועיים, במיוחד אם את רוצה המלצה. אם לא נעים לך להגיד לה מה הסיבה האמיתית (סביר להניח) אז תנפיצי משהו, תחשבי כבר על משהו. יש לי תחושה שהיא תנסה לשכנע אותך להישאר ואולי גם תעדן את היחס שלה - אבל סומכת עלייך שלא תיפלי למלכודת הדבש.

s h i r k u s h

New member
בדיוק!!!

מה את אומרת- לומר לה שמתפטרת ולתת לה שבועיים, ככה גם אני אקבל את המשכורת שלי של החודש ואת המשכורת של אותם שבועיים אני אקח כבר בהזדמנות... מה דעתכם?

../images/Emo45.gif

תתני לה את השבועיים - זה נהוג על מנת לתת לה זמן למצוא מישהי חדשה. אחר כך שתלך לחפש.

yuli c

New member
היי שירקוש...

לאור הסיפור שסיפרת על הטלמרקטינג ולאור היחס הדוחה של אותה בוסית אני בהחלט חושבת שהגעת להחלטה הנכונה! תראי, נהוג להודיע שבועיים מראש על מנת שאותו מקום ימצא עובדת אחרת. לכן אם כבר החלטת ואני באופן אישי חושבת שקיבלת את ההחלטה הנכונה אני מציעה שכבר ביום ראשון תודיעי לה ככה תצטרכי לסבול שם כמה שפחות זמן וגם תקבלי משכורת על שבועיים. בכל זאת אם כבר החלטת להתפטר אני לא חושבת שכדאי להתעמת איתה על הדברים כי אנשים לא משתנים מהיום למחר וזה סתם ייצור אווירה לא נעימה. ביננו, כל סיפור שלא תמציאי אני מאמינה שהבוסית הזאת תדע שיש לה חלק בדבר. אז שיהיה לך המון
ואני בטוחה שתמצאי במוקדם או במאוחר מקום שידע להעריך את הכישורים שלך.

you go girl!

בוסית מפגרת... עובדת כמוך - מסורה ועם ראש ענק היא לא תמצא בשום מקום בחיים... אני עוד זוכרת את ההודעות שלך על העלון - איך לשפר אותו וכו' את תמצאי עבודה אחרת והיא בחיים לא תמצא לך מחליפה הולמת. כל הכבוד :)

Oיון

New member
../images/Emo24.gif

באמת נשמע כמו מקום מזעזע לעבוד בו.. אין לי ספק שתמצאי משהו חדש.. לגבי העזיבה: אם יש לך חוזה או לחלופין עבדת מעל שנה את מחויבת לפי חוק לתת לה התראה של 30 יום! אחרת היא יכולה למנוע ממך שכר בימים שלא איפשרת לה להתארגן.. חוץ מזה מגיעים לך כל הפרשי ימי החופשה שנותרו לך + אם יש לך קופת גמל וכדומה.

tea spoon

New member
נראה שהגעת להחלטה הנכונה.

אוף, אני מתרגזת בשבילך רק מהקריאה. מסכימה איתך לגבי כל מה שאמרת, ואני דווקא חושבת שאת לא צריכה לתת לה התראה של שבועיים. אני הייתי מודיעה על התפטרותי, ועוזבת באותו היום. הודעה של שבועיים מגיעה למי שהיה הוגן ואדיב כלפיי, ואני עוזבת מסיבות שלא קשורות למקום העבודה - הצעה טובה יותר, מעבר דירה, תחום עיסוק מרגש וכו'. במצבך, כשהעזיבה שלך היא תוצאה ישירה של היחס שאת נאלצת לספוג, אני חושבת שאת לא צריכה להקדיש רגע מיותר אחד בכדי להתחשב בבוסית. מה גם שרע לך שם!! למה שתסבלי עוד שבועיים, כדי לסייע לבחורה שממררת לך את המשמרות?! אולי זאת אני, אבל משהו פה ממש לא מסתדר לי. ואני גם הייתי אומרת לה בדיוק מה הסיבה שאני עוזבת - מגיע לך יחס טוב יותר! כמובן שבנימוס ובלה בלה בלה. :) בהצלחה במציאת עבודה חדשה, ושרשמי הנוכחית עד מהרה יתפוגגו!

סמלת

New member
תחליטי...../images/Emo91.gif

היא "אחלה בוסית" והסתדרתן "לא רע", או שהיא "שקרנית מינפולטיבית", מנצלת אותך, צועקת עלייך ומאשימה אותך בדברים שלא עשית? דעתי בנושא: את נחמדה מידי ונותנת לאנשים לדרוך עלייך, שימי לזה סוף

s h i r k u s h

New member
אז זהו... התפטרתי ../images/Emo9.gif

היא הייתה קצת בשוק, ניסתה לשכנע אותי להישאר יותר אבל נתתי לה רק שבועיים כדי לצאת בסדר וזהו... שתלך לחפש... <היא באמת תחפש - מזכירה חדשה
>. הייתי ממש מאושרת כשיצאתי מהמשרד אחרי ההתפטרות, ממש הרגשתי הקלה, אבל בטח יהיה מוזר כזה בעבודה, על בטוח היא תנסה לשכנע אותי מחר לא להתפטר... אבל לא מעניין אותי- שתחפש מישהו אחר להשפיל... לא אותי!!! אז תודה על התמיכה והעידוד- אתם מדהימים!!!

yuli c

New member
שירקוש...

קודם כל אני מאוד שמחה בשבילך שעשית את הצעד, ולדעתי עשית את הצעד הנכון. סתם מעניין אותי, מה אמרת לה שהיא שאלה למה את מתפטרת? אני מקווה שתצליחי להעביר את השבועיים האלה בשלום ואגב אם כבר הודעת לה יכול להיות שהיא תמצא מחליפנ עוד אחרי שבוע ולא תצטרכי להעביר שם שבועיים, זה גם מה שקרה בעבודה שלי... ובכלל אל תתני לה לשכנע אותך, אני ממש לא מאמינה שאנשים משתנים מהיום למחר ובטח שלא אחרי הודעת התפטרות. אני בטוחה שתמצאי מקום שידע להעריך את הכישורים שלך ושיהיה המון
!!!

למעלה