טוב החלטתי לחשוף

Winter Snow

New member
טוב החלטתי לחשוף

קבלו גבירותי ורבותי את האחד והיחיד: "שלג" הוא כיום כבר בין שנתיים ושוקל 46 קילו. בתמונה הוא בין חודשיים. כיום כבר אין לי סורק =\

d@r121

New member
כמה הערות

א. איייייייייייייייייייייייייייייייזה חמוד מסרי לו ד"ש חמה ונשיקה בשמי... ב. את חדשה פה בפורום לא

Winter Snow

New member
אמממ אממ אממממממממ

תודה :) מסרתי והוא אמר וואף וואף. ובקשר לחדשה אז כן..:) והפורום נחמד ביותר אם תרשה לי להוסיף :)

maayan15

New member
אני לא חושבת שמישהו יתלונן על

הערה כזאת..
כלב ממש מתוק!!!

d@r121

New member
עצרי....../images/Emo18.gif

יפה ועכשיו נעשה זאת מחדש... את משרשרת להודעה זו את הנוסח הבא כותרת: שלום אני חדשה פה תוכן: נעים מאוד קוראים לי_______ ואני חדשה פה יש לכם באמת פורום על רמה פורום שעוד לא נראה בארץ מבחינת תוכן פורום שראשי ממשלות צריכים לסגוד לו ... אם אתה רוצה אפשר להוסיף ולשבח קצת את הפורום אבל במידה... אודה לך על שיתוף הפעולה הערה לעצמי: מחדל קשה קרה פה כאשר גולשת חדשה הצליחה להסתנן לפורום מבלי לומר שלום... לבקש מאפי דחיית משכורת

Winter Snow

New member
שלום אני חדשה פה

נעים מאוד. קוראים לי שירלי ואני חדשה פה. יש לכם באמת פורום על רמה. פורום שעוד לא נראה בארץ מבחינת תוכן. פורום שראשי ממשלות צריכים לסגוד לו... ומכיוון שהסתננתי מבלי לומר שלום אז הנה לכם: "שלום"! אין בעד מה על שיתוף הפעולה. ומה בעניין דחיית המשכורת?

The ArchAngel

New member
וד"א

לא רק שהיא חדשה פה, היא גם המלאך שלי, ולא סתם מלאך, כי אם המלאך הכי מתוק בכל העולם. ברוכה הבאה לפורום

d@r121

New member
אוי שלום לך../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום אפי היקרה הפרום שמיטב המוחות מתגייסים כדי לעזור לך האמוטקין שילווה אותך מהיום יהיה
דמי טיפול והרשמה בסך 111.11 ש"ח נא לשלם לקופאית החמודה שיושבת בקצה וקופאת מקור וזכרי פורום אפי היקרה תמיד כאן בשבילך <אם או בלי מלפפון חמוץ זה כבר לא משנה>

maayan15

New member
אני הבן אדם היחיד כאן...

שלא מנהל שום פורום??? אני בושה ונכלמת..למישהו יש הצאות לגביי איזה פורום אני יכולה לפתוח ולנהל?

יש עדיין עוד כמה שלא מנהלים

וברוכה הבאה לשירלי. אם איני טועה, אנחנו כבר מכירים אותך מהודעות קודמות של האדון לינקין-פארקר-ארץ´-אנג´ל-אלכס. כך שאת מוזמנת להטיל בו רפש בחזרה.

Winter Snow

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ואיני יכולה להטיל בו רפש.. אלכס הוא אדם שהכרתי לפני שנה וכמה חודשים. הוא נכנס לחיי בתקופה קשה וכך גם אני לחייו. הוא לימד אותי כל כך הרבה דברים והזכיר לי שאפשר לחייך שוב.. גם כשקשה. אלכס הוא היצור הכי מתוק עלי אדמות. ואני לא רוצה ליצור בלבול ולכן אבהיר מראש: הוא ידיד טוב שלי, המלאך שלי. אך אין בינינו שום דבר רומנטי. אנו ידידים בלב ובנפש. הוא המלאך שלי ואחד האנשים היקרים לי מכל. לעולם לא אפסיק לאהוב אותו, לכבד אותו ולהיות גאה בו. אני מצטערת על ההודעה למעלה. כתבתי אותה בשעת משבר מסויימת שלא קשורה אך ורק בו. אני מצטערת יעל אם ההודעה הציקה לעין או בלבלה כמה מכם. אנסה להיות יותר ספציפית להבא, מבטיחה
בכל אופן, אני רוצה להוסיף כי ההתרשמות שלי מהפורום הזה היא מצויינת.. נורא נהנתי להכיר כמה מכם (מיטל, מירב, אפי וכ"ו) . שתהיה לכולכם שבת שלום ושבוע טוב

De-Panther

New member
הנה תמונה של רמבו שלי מהיום!!!!!!!!

רמבו הכלב הכי הכי חמוד בעולם!! החבר הכי טוב שלי כן כן הכלב חברו הטוב ביותר של האדם והכלב הראשון על הראש שלי
הכלב... לא הכלבה... תמונה 1

למעלה