טוב... הודעת חזרה (חחח...)

• פותח הנושא א15
  • פורסם בתאריך

א15

New member
טוב... הודעת חזרה (חחח...)

טוב... לאחר כמעט חצי שנה בפורום לינקין פארק בתפוז, אני לוקח את חפצי ונוסע לחו"ל כדי לראות את לינקין פארק בכמה הופעות שלהם. מה לעשות שלינקין פארק אוהבים את המעריצים שלהם, למעריצים שרופים הם נותנים כניסה חינם לכמה מופעים..... אני נוסע לראות את ההופעות של לינקין פארק (בערך...) ואתם כאן תצטרכו לחכות לחלקיק מידע כדי לדעת משהו על ההופעות שלהם. אז שיהיה לכם חג שמח... ואני יכול רק למסור ד"ש ללינקין פארק בשמכם (הצחקתם אותי...).

booshi

New member
ואני בטוחה שהם יסתכלו עליך...

זה לא היה משעשע ולא ניראה לי שהצלחת לגרום לאנשים לקנא בך עם המילה:"בערך" שהוספת בבי דה וואי ככה על הדרך.... שיהיה לך חג נהדר ואגב, לא אמרת שאתה לא חוזר????<בפעם המאה?>

א15

New member
תרגיעי

אולי אמרתי בערך, אבל אני יהיה ברוב (99% מההופעות שלהם)

booshi

New member
אההה מי ניראה לך שאתה שתגיד לי

להירגע?? אתה פותח שירשור אחרי שכל שבועיים אתה מודיע שאתה עוזב, חוזר ומנסה לגרום לאנשים לקנא בך כשאתה כותב הודעות מתנשאות. תעשה טובה, אמרתה שאתה עוזב כי סותמים לך את הפה<עזוב שזה היה סתם דרמטי מה שאמרת..> אז תעזוב! תן לנו פעם אחת לחוש בחסרונך.... ואני כותבת את מה שאני כותבת ביגלל שאני ממש לא סובלת את איך שאתה מיתבטא לפעמים אבל זה לא עיניני כי מדי פעם אתה מרשה לעצמך לתקוף גם מי שלא עשה לך כלום<כמו בפעם האחרונה שהחלטת לעזוב...>

Lp Fairy

New member
ניחוש שלי..

אני אומרת שזאת בת אל!!!!!!!!!!111 טחחחחחחח [=

Lp Fairy

New member
חחח זה בסדר...

יש תקופת בתאל...חחחח היא הייתה איזה אחת בת 12 אטני זוכרת שהיא סיפרה לנו שהיא ברחה מהבית וירדה לאיזה הומלס או משו...טחחחחח נראה לי שהרחיקו אותה מתפוז...

hitchhiker218

New member
חחחחחחחחחחח

ואתם אומרים שאני בת אל או שהמעריץ השרוף שימסור ד"ש בשמינו ללינקין<הצחקנו אותו> הוא בת אל..?

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif וואיייי איך לא חשבתי על זה?

אבל הוא יותר תורם מבתאל XDDD וואייי רעותינ'קה, הגעגועים ;(

Lp Fairy

New member
גמני מתגעגעת..]=

ומקווה שלינקין יבואו כבר לישראל..!!!! בואו נעשה מפגש פורום!!!!

pookacha1

New member
וואו.... ../images/Emo85.gif

עוד מדברים עליה בפורום הזה?? היא עוד מהתקופה שלי

SuperTom

New member
ואני חשבתי שההודעה הקודמת הייתה...

מוזרה, זו על השירים הפריקיים של לינקין. מה נסגר? תהנה עם הדיוידי של לייב אין טקסס, איי גאס.

תמיר1991

New member
נסיעה טובה...../images/Emo6.gif

אם לא היית קיים, היו צריכים להמציא אותך, רק כדי שיהיה פה יותר מעניין...
תמסור לשינודה ד"ש בשמי
תמיר.

SuperTom

New member
איזה באסה (יחסית...)

לא יודע מי מכם מכיר את הלהקה אבל היא די הלהקה האהובה עליי אחרי LP, היום קיבלתי מייל ש-Blindside יופיעו בשלושה תאריכים עם לינקין באירופה...אוי זה היה יכול להיות חלומי, לינקין+בליינדסייד+30STM :( לצערי בפראג זה לא יהיה, אבל אני בהחלט אסתפק בלינקין וג'ארד לטו ולהקתו ^___^

למעלה