טוב הודעה בשמנו

• פותח הנושא JKY
  • פורסם בתאריך

JKY

New member
טוב הודעה בשמנו

שלוםםםםםםםםםםםםםםםםם אנחנו בשמנו ואנחנו שולחים הודעה אז ככה: איפה זה שמינו חומי שואל: חומי את לא שואל אתה שועל יא מפגרפסיכופט כינוזיס אופפפסססססססס טוב אז ככה אני וחומי אצל שלהבת עכשיו וחומי שיחק עם המיבש שיער שלה וזה הציק לי אז שמתי לו בלון על איפה שיוצא האויר ממש לשניה ופתאום ניהיה ריח של שרוף והמיבש הפסיק לעבוד. (אני חושב שמשהו פה לא בסוודר) אופססססססס אז מה עושים??? למי שיש רעיון שיפנה אלי או לחומי בהצעות ייעול כשי לדעת איך לסדר את זה ובנתיים נראה לי ששלי תצטרך להסתובב עם שיער רטוב. חומי: היא לא חייבת להסתובב איתו אם היא לא רוצה זאת החלטה שלה כי אחרי הכל היא אישה בוגרת. בוגי בוגי בוגי איתי: אמא של חומי חומי: היייייי איתי:מה המצב אחי הכל טוב???? חומי: הכל טוב מה איתך?? מה שפיץ מה אתה עושה פה??? איתי: קנו לי מחשב חדש אז אני עברתי לגור אצלו ושמשמרושם חומי: מי זה גור??? רגע נתקע לי משוב בגרון חחחחחחחחחחח איתי: חומי עם משקפיים נראה כמו אבא בונה חחחחחחחחחחח לא לא הוא נראה כמו החיה מ אקס מן חחחחחחחחחח אני נחנקקקקקקקק קחם קחם אני לא נושם חומי: נכון אתה לא נושם אתה איתי איתי":נכון טובס זאת היתה הודעה בשמנו אז שיהיה המשך שבוע נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

omni96

New member
כרגע

אני על הרצפה אחר כך אני לא יודע נו שפיץ בו לראשון מתישו !

AdShEaTaKoRe

New member
אני כריש ../images/Emo19.gif כן כן אני המלך ../images/Emo47.gif

שמעו זה היה פשוט כל כך מצחיק עם המייבש שיער שלה... רצינו לנפח בלון עם המייבש... אז הלבשנו את הבלון על הפיה של המייבש... (כן כן למייבשים יש פיות, חמודות קטנות כאלו עם כנפיים) אז כששמנו את זה אז הדלקתי את המייבש אבל זה לא עשה הרבה... אז שפיצי אמר לי :"טוב תוריד את זה כי זה יכול לשרוף את המייבש..." הורדתי - ניסינו שוב ואכן זה שרף חחחחחחחחחחחחחחחח כל החדר התמלא בריח של שריפה אז פתחנו את החלון והתחלנו להעיף את הריח החוצה... הוצאנו את המייבש מהחשמל זה היה פשוט מצחיקקקקקקקקקק

bobby6killer

New member
בשירותו של השוף../images/Emo8.gif אני פותח את הדרך

מה היא עשתה לכם?

חחחחחחח מזכיר לי!!

פעם באיזה כתה ז ככה.. הפליסטיישן שלי (אחד.. כי לא היה אז שתיים.. ) התקלקל.. וגם הכבל של החשמל נעלם.. אז עמית הביא את הכבל שלו לבדוק בכל זאת אם אפשר להפעיל אותו... אז חיברנו אותו לחשמל הפעלנו.. ופתאום זה עבד!! הסתובב והכל!! 5 שניות שזה פועל התחיל לצאת עשן לבן סמייך!! כמו עשן יפה של נרגילה כשהיא נמצאת בשיא שלה! אנחנו בשיא האטרף מנתקים ומעיפים את זה החוצה!! חחח ואם אמא שלי היתה רק מריחה את העשן היא היתה שוחטת אותי (היי הייתי רק בכתה ז) אז לחקתי מיד ספריי של השירותים וכמו מפגר התחלתי לרסס את הסלון.. וכל זה קרה באיזה חצי דקה.. אני ועמית בסוף כזה.. "מה? מסריח פה? מה פתאום.. "

omni96

New member
חחחח גדוללל !

זה מזכיר לי שפעם סבתא שלי תפסה אותי עושה FLAMETHROWER עם דאודורנט מתי שההורים שלי לא היו בבית ואחרי זה אמרה להם...בעסה

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחחחח מכל הסיפורים...

שלך - פרחה - היה הכי מצחיקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!11 כאילו איך שסיפרת אותו... פחחחחחחחחחחח כזה קצר לעניין והכל... עם פואנטה מפגרת... חחחחחחחחחחח ענקקקקקקקקקקק אני על הרצפה מה יש לי?!?!?!? אוקי - סיפורי שרפות\ טמטום: אני וחבר שלי היינו מכינים פצצות + להביורים מסנו קיי 3000 הענקייםםםם אז פעם אחת מהפעמים שהיינו עושים מזה להביור... יצאנו החוצה לקדימה של הבית שלי... איפה שהפרגולה... חחחחח לקחנו גפרור... עכשיו פחדנו להחזיק אותו... אז תקענו אותו באחד מהחריצים של הפרגולה ועליו ריססנו בשביל שהוא ידלק טוב... ובטעות ריססנו גם קצת על הפרגולה, אז הדלקנו את זה וחבר שלי לחץ על הספריי וריסס את הגפרור כשהוא דולק וכל הפרגולה עלתה באשששששששששששששש פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התחלנו להבהל ולהתפוצץ מצחוק... אז איכשהו קפצנו על זה וכיבינו את זה לא זוכר בדיוק איך... ואז התפוצצנו מצחוק...

sweet 666

New member
אאוקי, עכשיו הסיפור שריפה\טימטום

שלי...יותר נכון של דוב. אז ככה, אצלי בשרותים האור התקלקל, אז שמתי שני נרות גדולים כאלה במדף שמעל הכיור, וגיא בטח בא לשטוף פנים או משהו ופשוט צלל בתוך הנר עם השער הגדול שלו, ואז הוא בא אליי כמעט בוכה ומראה לי גוש מהליפה השרופה מלאה בשעווה, בקיצור-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

omni96

New member
חחח טיפשון !!!!!!!

ויווואווו אנשים יש לי בשבילכם משו מצחיק אבל אתם חייבים להביא לי איסי של שָלי ירדן נעמה וימית...

אוקי אנשים !!

גם לי יש משו ממש מגניב להראות לכם! אבל קודם כל אני צריך שתביאו לי כוס קפה נעלי בית ומזוודה עם מליון דולר!

bobby6killer

New member
טמבל

לי יש משהו יוצתר מצחיק אבל תביאו לי עטיפת סרט דיוידי,ביצה ושורכי נעל חדשים. [ עלאק מקגייור

ציטוט- מסאות'פארק

"ואת הצל (למי שלא מבין זה אומר הצל שעושים עם פנס) של ספינת הפיראטים הוא עשה בעזרת סנאי 3 אגוזים וקש!"

sweet 666

New member
חחחחחח..נצל"ש..

לאוהבי happy tree friends, עוד משחק מפגר בסדרה...

למעלה