טוב, הגעתי למסקנה

טוב, הגעתי למסקנה

שנכון לעכשיו, רק לעכשיו, flying dutchman זה השיר היפה ביותר שטורי הוציאה מאז ומעולם. אולי מחר אני אחשוב אחרת, אבל רק להיום זה מה שאני חושבת ואני פשוט מעולפת ממנו ושמה אותו על "חזור" כל הזמן, שומעת אותו ברצף והוא עוזר לי להעביר את החום הנורא הזה [תודה לאל שיש גם מזגנים בעולם
] שלכם, קשישת הפורום

northern lad

New member
בזכותך...

שמעתי אותו עכשיו בפעם הראשונה בחיי, לא ידעתי על קיומו אני מודה, והוא ממש קייט בושי.אני אוהב את הטורי הזו, דעה מוצקה אני אכתוב בהמשך אני צריך שהשיר ישקע קצת...

../images/Emo24.gif אכן בזכות קייט בוש בכלל

הגעתי לשמוע את טורי... וכן, זה שיר שצריך לחלחל, אין ספק.
א.

beeyourself

New member
גם אני גרופי של קיית בוש, ואלומת...

תיזהרי כי את מעלה לי את הציפיות עם התמונות האלה שאת שמה, וציפיות כידוע רצוי שיהיו רק לכריות
את מקסימה והתמונות שאת שמה פשוט עושות לי את היום
השיר הזה בהחלט אדיר ושמעתי אותו לראשונה לאחר הדיון שהיה פה עליו. הוא משגע!

יאללה, מסתכנת ושמה פה גם תמונה של..

קייט בוש האגדית. כל כך רוצה לשמוע דברים חדשים שלה... געגועים לדיווה... מעלה תמונה של קייט בילדותה... להעלות לכם חיוך

הנה בשבילך פלוטו ../images/Emo140.gif

באמת מי שיש לו תמונות - במיוחד נדירות - כבר הצעתי להעלות לכאן [המנהלים יכולים להכניס את התמונות לגלריה של הפורום].

פלוטו24

New member
תודה ../images/Emo8.gif ואם בשיפור הפורום עסקינן..

מנהלים!!! מה עם איזה שער כניסה יפה לפורום? מאמרים? תמונות? משהו? שנתחדש, נשתפר ויהיה יותר יפה!

natalik

New member
כל כך יפה

אני תמיד מופתעת למצוא עוד נפש שמוקסמת מכשפיה של קייט בוש גם כן... עובדה משמחת... גם אני מתגעגעת אליה אך היא תמיד בליבי... השיר שלה "don't give up" גורם לי לבכות כל פעם, היא כמלאך מגן ואוהב, מקבל ללא כל תנאי...

natalik

New member
תחת חסד הנשמות הרגישות...

כמה נפלא שיש כאלה בעולם...

למעלה