טוב הגיע תורי

אוי כמה שאני מבינה אותך

מכירה כל כך טוב את הפחד הזה. אני ממש רעדתי לפני הניתוח האחרון שלי כי אמרו שזו אולי תהיה לפרטומיה ובתור אחת שעברה אחת כזאת בקיבה עם חתך לאורך ויום וחצי של הרדמה זה היה פשוט מפחידדדדדד רק לחשוב על זה. אבל, אם כבר מנתחים אותך אז באמת טוב שינקו אותך מכל כיוון אפשרי כדי שהאנדו' עם כל הצרות שלו ילך ולא יחזור.
ואני באמת מאחלת לך רפואה שלמה ושהפעם תיתפטרי מהאנדו' לצמיתות.

lee E

New member
תודה!

תאמרי לי....עברת גם ניתוח רוחבי? יש הבדל בין אורכי לרוחבי מבחינת ההחלמה?

שושי @:-)

New member
אני עברתי פתיחת חירום אורכית

מאזור הקיבה עד קו בקיני 40 ס"מ! לא רוצה להפחיד אותך אבל...... ההחלמה קשה. בהצלחה

שושי @:-)

New member
עד היום בדיוק שנתיים אחרי...

יש לי כאבים בצלקת שפשוט גרים שם ולא מוכנים לעזוב. אני לא מסוגלת לאכול הרבה כי כשהקיבה שלי מתנפחת זה לוחץ לי על הצלקת ואז אני מקופלת לחצי מכאבים. מה זה? ככה זה לכל החיים?

אני בדיוק 4 שנים אחרי-המקום עדיין רדום ובכלל

נהייתה לי בטן מכוערת וחסרת שרירים מהניתוח הזה. אבל זה קטן עלי. אין לי דווקא כאבים או תסמינים. מחזיקה אצבעות לכל מי שעוברת את הניתוח שיהיה בהצלחה.

יקרתי שלי

כמו שאת יודעת וראית אני אורכית ורוחבית ואח"כ שיחקו בין החתכים X O ..... גם אורכי גם רוחבי החלמה של עד שבועיים..... את האורכי החרום הראשון נשארתי שלושה שבועות למרות שיכולתי לצאת אחרי 10 ימים ....מה שעיכב אצלי היה ההיסטריה שלי פחדתי שהסטומה תבלע בחזרה פנימה למרות ההבטחות שזה לא יקרה..אורכי שני חתכו על אותו מסלול.....החלמה תוך שבוע.....ויצאתי לחופשי .........ההחלמה בבית בשני המקרים היתה הרבה יותר טובה ומהירה מבית החולים. הפתרון שלי היה כמו שאני אומרת לכולן למחרת הניתוח יצאתי מהמיטה כמה שכוחי איפשר ועשיתי כל שאמרו לי מבחינת נשימות .....וכמובן הלכתי כמה שיכולתי ....העדפה לשבת ולא לשכב...כמה שיותר....וכל מה שציינתי לא בכוח מתי שאת יכולה ורק כשאת יכולה לא להגזים....(מנסיון הניתוח האחרון) בנוסף אני חושבת שכמה שהגוף שלך הוא זה בעצם ש"מחליט" על ההחלמה....רופא טוב ומיומן יכול בהחלט לעזור.....וכמו שהבנתי ממך בשיחה עומד לנתח אותך אחד שמתכוון להשקיע בך אז....אל פחד...... תחשבי עלי .....ועל בילבי........נשיקות וחיבוקים מיליון אהבה.

טשומפי

New member
../images/Emo24.gif

נכנסתי לחרדה רק מלקרוא את ההודעה. מצטערת שלא הגבתי קודם, סתם בעיות עם תפוז... מלחיץ לחשוב על ניתוח בכזה היקף. התקווה היחידה היא שזה באמת יהיה הניתוח האחרון ושיוציאו פשוט הכל כדי שלא ישאר שם עוד משהו שיכול לגרום לצרות. אני אישית בגישה שעדיף למנוע זיהומים מאשר להתמודד איתם אח"כ, אני משערת שבניתוח בכזה היקף בטח יתנו לך אנטיביוטיקה כדי לצמצם את סכנת הזיהום למינימום האפשרי (דיברו איתך על זה?) אישית גם הייתי מבקשת סמי הרגעה גם לכמה ימים שאחרי הניתוח כי נראה לי שההלם שאחרי גם עלולים לעכב את ההחלמה. המון הצלחה ורק בריאות!!! שיעבור הכי בקלות שאפשר טשומפי.

נעמי 17

New member
ואו

האמת שאני בהלם טוטאלי וללא מילים (חיפשתי אותן עד היום והן לא באו). בכל מקרה שיהיה בהצלחה מרובה.

lee E

New member
תודה בנות.

ה
שלי איתכן. אני מצליחה להדחיק בנתיים את הנושא, לאחר יומיים נורא לחוצים. לא חושבת על זה ושוקעת לשני הפרוסמינרים שצריכה להגיש לסוף החודש. הכנתי לעצמי כמה ספרים טובים ( הטרילוגיה של מייקל מרשל והחדשים של הרלן קובן) לזמן שכן יש לי זמן לחשוב-רחמנא ליצלן ....וזהו. אין לכן מושג עד כמה אני מעודדת מהתגובות שלכן..זה מקל קצת על הפחד..שיש מישהו בעולם שמבין מה עובר עליי... תודה תודה תודה

ר ו מ י ה

New member
שיהיה בהצלחה יקרה ../images/Emo24.gif

חושבת עליך ומתפללת שהכל יעבור בשלום

lee E

New member
תודה יקירתי..באמת תהיתי לאן

נעלמת..מקווה שמסיבות טובות.

למעלה