טוב הגיע הזמן....

THE sky angel

New member
קשת מזל טוב בובה!!!

שיהיה לך יומולדת הכי כיפי בעולם!! השיר הבא מוקדש למר קדם- "עמק חפר נבלות ועמק חפר נבלות..!!!"

זורקה

New member
טוב הגיע הזמן....

עוד חצי שעה יש יומולדת לקשת!!!!
אז מזל טוב כפרה שליייי מחר אנחנו נפגשות על הבוקר (אפילו בשבע וחצי יותר מאוחר מבדר"כ) ואני הולכת לתת לך את הנשיקת מזל טוב הכי רטובה בעולם! שיהיה לך היומולדת הכי שמח בעולם שכל היום תתהלכי עם חיוך ענקי על הפרצוף שיפרחו בשבילך אלפי פרחים בחוץ אין עלייך בעולם כולו! חומד... "כן אלך בשבילך את קצה העולם יבשה וגם ים"

go golan go

New member
ני לא מאמינה!!!!

אני רציתי להיות ראשונה!!!!! טוב, אז אני אכתוב לקשת מזל טוב ראשונה ביומולדת שלה- לא כמו זהר שסתם מתלהבת כי היא בטח רוצה ללכת לישון...

go golan go

New member
*אני...

חוצמזה, זורקה- אין לך זכויות! את קטנה (אפילו יותר ממני, ולא קיבלת זימונים!) סתם זורקה! הכל מאהבה!!!

kedeman

New member
יש לי דה ז'ה וו

לא היה לקשת יומולדת לפני חודשיים??? אההם אההם!!!!

go golan go

New member
../images/Emo77.gifהיום יומולדת היום יומולדת../images/Emo79.gif

טוב, אז קשת חמודה, המון מזל טוב ויומולדת שמח!!! ואל תדאגי אני לא אשיר לך באמת כי אני אוהבת אותך כל כך!!!!!
ובטח זה לא יהיה הראשון, והכל באשמת זורקה!

RMXXX

New member
../images/Emo124.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

אני לא הכי מוכשר בברכות כאלו אז אני פשוט יכתוב לך שיר שהוא אומנם נדוש כבר אבל תמיד נחמד...
"היום יום הולדת תראי, יש פה סוד ישן חדש לפרוס את הלחם לגעת במשהו קצת מושלם כבר אמצע הלילה חשבתי אולי כדאי לישון אבל משהו תקוע תקוע עמוק בתוך הגרון נכון, את יודעת כל כך משגעת לפני שאת בורחת בואי בלי פחד קחי אותי ככה היום יום הולדת חשבתי כמעט על כל הפרטים הזמנתי לחדר שמים כחולים עם כוכבים נכון, את יודעת כל כך משגעת לפני שאת בורחת בואי בלי פחד קחי אותי ככה" מ ז ל ט ו ב ! ! !

מזל טוב לקשת!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יום הולדת שמח ועוד הרבה בילבי שאומרת מזל טוב: יש לי חניכה בשם קשת וגם לה יש יומולדת השבוע

מ ו ר ע ל

New member
מזל טוב קשת!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

אלפי מטוסים זעירים ללא טייס!!!!!!!
את כבר לא קטינה יותר תנצלי את זה! ואגב בקשר לנשיקות רטובות אני יכול לעזור בעניין הזה...
שלך ב-
!!! עומר

fresh mishmesh

New member
קשת בייבי שלי../images/Emo70.gif

תעשי לי ילד
חבוב, המונים של מזל טוב... היית אור גדול בשבילי בטיול... למרות שהבטחת ללכת ביחד איתי ל-number 2 ועד היום לא קיימת
אני די גרועה בברכות יומולדת, תראי מה רשמתי לכולם... תמיד אני מעאפנה... טוב, בכל אופן, אוהבת אותך המון המון ותמיד, אפילו שאת בת 18

S a l i t

New member
../images/Emo65.gifקשתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

יפיוופפפההההה!!!!! שתהיה לך את היומולדת הכי מסעירה שיש!!! תקני פול עוגות וג'אנק תחגגי כאילו אין מחר!@!!! תני לעצמך להתפרע ותהני כמה שרק אפשר!!! ותזכרי כמה שאני אוהבת אותך המון המון המון המון המון המון המון המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו כמעט יותר מזורקה!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה