ויברטור למתחילה
היי שולה,
אני מבינה שזאת הפעם הראשונה שאת קונה ויברטור (אם לא אנא תקני אותי).
כשאת הולכת לקנות ויברטור או כל אביזר מין אחר כדאי שתגדירי לעצמך את הצרכים והעדפות שלך ומומלץ לשים לב לכמה פרמטרים :
1. האורך והרוחב של הויברטור. שימי לב שהחלק שמעניין אותך זה החלק שחודר ולא האורך הכללי של הויברטור. לא מומלץ לקחת ויברטור רחב מאוד כויברטור ראשון.
2. החומר ממנו עשוי אביזר המין. אביזרי מין עשויים מסוגים שונים של חומרים וכדאי לבחור לפי העדפות והיתרונות של כל חומר : סיליקון, גומי, פלסטיק, פלדה, זכוכית וחומרים אחרים. סיליקון רפואי נחשב לחומר מעולה ומומלץ מאוד.
3. מספר המנועים של הויברטור. האם את מעוניינת במנוע נפרד לדגדגן ? האם את מעוניינת בויברטור עם רטט או בדילדו ללא רטט
4. עיצוב - ריאליסטי או אבסטרקטי או משהו באמצע. בהרבה מקרים גברים נרתעים מויברטור ריאליסטי מידי כך שאם את הולכת לשתף את בן הזוג שלך בחויה ייתכן שתעדפי ויברטור עם מראה לא ריאליסטי.
5. מותג - מותגי העל נותנים לך שקט נפשי עם מוצרים איכותיים ואמינים.
6. אחריות - ויברטור איננו דבר זול במיוחד ומומלץ לרכוש ויברטור רק בחנות איכותית המעניקה לך אחריות מלאה לשנה לפחות. לצערי, חנויות סקס רבות בארץ לא נותנות אחריות כלל או מסתפקות במתן אחריות לחודש בלבד. הקפידי לרכוש את הויברטור שלך בחנות שתהייה שם עבורך במקרה שתצטרכי תמיכה. אני ממליצה לך המיוחד להזהר מחנויות שמפרסמות מספר טלפון סלולרי כמספר הטלפון שלהן. דבר זה מעיד על חנות שאיננה מקצועית ואינה רצינית.
ישנם פרמטרים נוספים. אם יש לך שאלות נוספות אנא הרגישי חופשי לשאול כל מה שעולה לך בראש.
דניאלה - סופר טויס.