טוב ... די טריגר

מייפלס

New member
טוב ... די טריגר

היה לי כיף אבל גם היה קשה אצל המשפחה של חברה שלי והשותפה לחדר ...
אמא שלה אימצה אותי בתור בת ( ככה היא אמרה לי בנוגע לתשובה שלי כשנשאלתי לגבי ההורים שלי ... ) , זה נגע לליבי מאוד אבל לקח לזה זמן לחלחל לליבי פנימה .
לא היה קל עם האוכל בכלל ...
שכונת רווחה שזה אומר אוכל שמן ומטוגן ולא ממש בריא אבל השתדלתי .
האמא גם שכחה שאני צמחונית אחרי יום והגישה לי בשר :\
השתדלתי באמת לא לפגוע אז אכלתי ...
אבל בדברים אחרים כן פגעתי ( נראה לי פעמיים ) אבל אני מקווה שהיא תתן לי הזדמנות נוספת ותזמין אותי שוב
כי השתדלתי לעזור מאוד וכיבדתי אותה , למרות שפעם אחת ( וזו נראית לי אחת הפעמים שפגעתי בה ) אמרתי לה שאני לא מסכימה איתה לגבי זה שאמא שלי צריכה לבקש סליחה ממני על מעשיה והיא אמרה לי שזה לא נכון , שאמא ממש לא צריכה לבקש סליחה מהבת שלה !

אני אוהבת את אח שלה - הוא חתיך ועשינו שיחות נפש - היה לי קשה לעשות אותן אבל הוא חמוד ותמך בי מאוד ... ממש נפתחתי בפניו וזה היה קשה ... התחשק לי לברוח אבל נשארתי באומץ והתמודדתי עם הכאבים שלי ועם הפחד ועם המבוכה ואני גאה בעצמי מאוד מאוד !
מסתבר שיש לי עוד הרבה מה ללמוד - כמו למשל הגנה עצמית והוא התנדב ללמד אותי !
בתמורה אני אעשה לו מסאז'ים ואלמד אותו דברים שהוא אפילו לא יודע ... כמו שאני אלמד ... ולמדתי ... ממנו !

מייפלס

New member
היו לי שיחות קשות

ועצובות ומרגיזות ומכעיסות ופוגעות ומכאיבות עם בעלי ואחותי , אבל הן הסתימו בכי טוב ( טוב , קצת בכיתי ... ואחר כך מאוד הוקל לי ! ) - אבל כל זה מהמון אהבה ואיכפתיות והמון חשיבות אחד כלפי השני והשלישית ( חחחחחח ... ) ...
בעלי יודע את רוב הקורות אותי אצל המשפחה של החברה והשותפה שלי ( אוטוטו שותפה לשעבר - שוב עוברת חדר ! ) לחדר והוא לא כועס ... אולי קצת פגוע אבל זה יעבור לו ( וגם לאחותי ) !

עכשיו אני זזה לי - הוזמנתי ל
ו
!

שיהיה המשך יום נעים !

מייפלס

New member
אני מאוד מפחדת !

חזרתי מרופא משפחה ...

יש לי כבד שומני ... לא מבינה למה - אני אוכלת בריא יותר !
נכון , אני מלאה ( אולי בגלל זה ... צריכה לעשות בדיקות ! ) ...

אני חושבת שזה בגלל הכדורים הארורים שלוקחת !
בעיקר , אם לא רק , בגללם !

רק אתן , העו"סית והמנהל ידעו מזה ...

מייפלס

New member
טוב ... אולי זה גם פוטנציאל גנטי ...

גם שיתפתי את השף בזה ...
כי הוא צריך לדעת , הוא יעזור לי עם התזונה ...
חשבתי שהוא אולי ידע מה אני צריכה לאכול ...

מה שמתחשק לי לעשות זה להשכיר דירה או חדר ( ולחזור לגדל כלבה וחולדות מחמד , אם יותר לי , כמובן ) ... במקום אחר ...
יש לי פוטנציאל עכשיו להרוויח הרבה מאוד כסף ואני מאוד רוצה כי העבודה הזו מהנה מאוד ... לעשות מה שאני אוהבת ולהרוויח מזה כסף ולחסוך כדי ללמוד מה שאני רוצה - טיפול בעזרת בעלי חיים ומשהו שקשור לרפואה אלטרנטיבית .

כמובן שאטפל בעצמי בבעיה שצצה לי ( זה שיעור קשה מאוד ומאוד מפחיד ) ...
כמה שרציתי למות בעבר ולהיות עם אבא שלי , אני עדיין רוצה ואני אהיה איתו , אבל לא עכשיו ...
לא , לא ... יש לי עוד הרבה זמן לחיות ולעשות הרבה מאוד בחיים האלה ... זה מה שאני יודעת כיום , שלא ידעתי בעבר !

ואני גאה בי על ההבנות שלי ועל ההתמודדות שלי ועל האופטימיות ועל ה"לידה מחדש" שלי - בגיל 28 !
אני מאוד מקווה שאני אצליח ולא אגמור כמו אבא שלי , שאני אצליח לרפא את הכבד שלי !

מייפלס

New member

אה הא .... כמה נפלא !
אני עשיתי מדיטציה בחדר שלי .
חשבתי על אחותי , על בעלי ועל עוד איתי שנכנס לי ללב ככה בכזו חוצפה , מלא אגו ושחצנות , אבל גם עם המון קסם בעיניים ...
ראיתי צבעיים כאלה יפים .
נרגעתי , השתחררתי , התחממתי והאנרגיה שלי עכשיו שליווה ונעימה ( המילים לא מגדירות כיאות את מה שחשה עכשיו ) ...

מייפלס

New member

אה הא .... כמה נפלא !
אני עשיתי מדיטציה בחדר שלי .
חשבתי על אחותי , על בעלי ועל איתי שנכנס לי ללב ככה בכזו חוצפה , מלא אגו ושחצנות , אבל גם עם המון קסם בעיניים ...
ראיתי צבעיים כאלה יפים .
נרגעתי , השתחררתי , התחממתי והאנרגיה שלי עכשיו שליווה ונעימה ( המילים לא מגדירות כיאות את מה שחשה עכשיו ) ...

למעלה