טוב גנבתי רעיון

טוב גנבתי רעיון

מפורום אחר... 10 השירים הכי מושמעים אצלכם בווינאמפ או מדיה פלייר. ככה אפשר לקבל המלצות לשירים טובים אחרים... 1. יודה- והילדים באים 2. REM - Imitation Of Life 3. REM - Everybody Hurts 4. Starry Night- Don Maclean 5. The Beatles - Yesterday 6. אוהד חיטמן- תגידי לו. 7. יודה- משב רוח. 8. .Baz Luhrmann - Everybody's Free (To Wear Sunscreen) 9. דיויד ברוזה- סיגליות 10. Don Maclean - American Pie

פוליקר

New member
הנה שלי

אבל אלה אלבומים ולא שירים בודדים כי אני קונה דיסקים וחורש עליהם מההתחלה ועד הסוף. כמובן שזה מה שאני שומע בתקופה האחרונה- העדיפות משתנית בתדרים מהירים: 1. tracy chapmen- matters of the heart 2. neil young- unplugged 3. יהודה פוליקר- הילד שבך 4. עמיר לב- לפעמים אני מאושר 5. cat stevens- tea for the tillerman 6. קוואמי- כולם יודעים את התשובות 7. tracy chapmen- where you live 8. יהודה פוליקר- מאוחר אולי מוקדם 9. מאיר אריאל- מודה אני 10. שבע- ההופעה באוסטרליה זהו. אני שומע כל הזמן את השירים שבתוך האלבומים האלה אז אין טעם לכתוב את המועדפים... בטרייסי הראשון יש את "בנג בנג בנג", ובילד שבך יש את "מאחורי דלתות", בשבע זה בייחוד "שלום ועוד יום" וזהו... :)

Koala Girl

New member
../images/Emo12.gif

באז לורמן זמר?
ממתי? (או שאני סתם לא יודעת לקרוא
) שלי כרגע: 1.שלום חנוך-צרות טובות 2.Maria mckee-show me heaven 3.Berlin - Take My Breath Away 4.Kelly Clarkson - Breakaway 5.John Lennon - Imagine 6.Laura Pausini - La Soledad 7.יזהר אשדות - צילו של יום 8.יהודה פוליקר - לא יודע 9.שלום חנוך - אהבת נעוריי 10.מירי מסיקה - טיול לילי

Koala Girl

New member
אבל אבל...

באז לא במאי? (של מולאן רוז' ורומיאו ויוליה..) או שבלבלתי ת'עצמי לגמרי כבר..

אם להגיד את האמת

אני מכירה רק את השיר הזה בהקשר שלו..כך שאין לי מושג אם הוא זמר או במאי...חחחחחחחחחחחח תשמעי את השיר אולי זה ייתן לך משהו שיר מעולה... חוץ מזה שעכשיו כשאני חושבת על זה...אז הוא לא שר את זה אלא מדבר... כמו שיעקוב מדבר בנמס בגשם.

רינה ד

New member
והנה עשרת השירים שלי לערב...

(חוץ מיודה...) כי את יודה אני שומעת תמיד וכל הזמן בדיסקים... ואלה השירים שאני שמעתי הערב - lauryn hill - i need you baby - Scorpions - stil loving you - מילים יפות מאלה - הפרוייקט של עידן - milk - Garbage - Maria carry - my all - Suzan vega - my name is luka - בית הבובות - סיגפו - בית הבובות - שמש - Aerosmith - i don't want to miss a thing - again - lenny kravitz והנה עוד שיר שאתם בטח לא מכירים, חופשי זה לגמרי לבדדדדדדדד....(24 שעות)

קרן ב1

New member
עשרת הנוכחיים שלי

לא כולל דיסקים של יהודה, כי אצל יהודה אני חורשת על כל הדיסק ברצף ולא על שירים בודדים, וכנ"ל לגבי "the wall" ו-"wish you were here" של הפינק פלויד... עשרת הנוכחיים שלי בסדר אקראי: Miss Misery - Eliot Smith somewhere only we know - Keane I am a rock I am an island - Simon & Garfunkel stuck in a moment you can't get out of - U2 thank you - Dido the one I love (unplugged version) - R.E.M hotel California - the eagles shape of my heart - Sting ממעמקים - עידן רייכל פנים ושמות - דני רובס

A r e t h a

New member
הנה שלי - חוץ מיהודה

כאן הרשימה שלי חוץ משירי יהודה פוליקר שהוא תמיד נומברו אונו אצלי 1. Vincent (Starry Starry Night) – Don MacLean 2. Crossroads - Don MacLean 3. Division bells – Pink Floyd 4. Comfortably numb - Pink Floyd 5. Acrobat – U2 6. The Refugee – U2 7. Love Rescue Me –U2 8. From this moment - Shania Twain 9. Motorcycle emptiness - Manic Street Preachers 10. Eye In The Sky - Alan Parsons Project

אחלה שרשור..רק 10 שירים??

אני אשתדל לצמצם... alan parsons project-old and wise anthony and the johnsons-hope ther`s someone david bowie-major tom david bowie-starman depeche mode-home led zeppelin-stairway to heavan mick jagger-angel in my heart pink floyd-hey you queen-love of my life pearl jam-black sinead o`connor-jealous ארכדי דוכין-חדר משלי פורטיס סחרוף-ניצוצות בוטן מתוק בקרקס-הרגע אושיק לוי-הלילה מאיר אריאל-לא יכול להסיר ממך את העיניים רוקפור-הכעס רוקפור-האיש שראה הכל שלום חנוך-נגד הרוח שלום חנוך-בגלגול הזה שלום חנוך-.........................(איש יקר) וכמובן פוליקררררררררר כל השירים כשבראשם השיר לי:דברים שרציתי לומר

למעלה