טוב, גם לי נמאס!!

טוב, גם לי נמאס!!

הגיע הזמן למפגש, לא חושבים? כן, אני יודעת שיש בעיה לדרומיים להצפין ולצפוניים להדרים, אבל יש לי מספר הצעות! להלן:
נפגשים בחיפה ומוצאים משהו ממש מגניב לעשות
נפגשים בת"א ומוצאים משהו ממש מגניב לעשות
נפגשים באמצע! איזור נתניה-על הים ועושים משהו מגניב בטירוף. תאריכים מעצבנים
8.7 - מועד ב' אנגלית
14.7 - מועד ב' מתמטיקה (ואתם מוזמנים להוסיף)
שרשרו את האייקון של הרעיון המועדף עליכם בכותרת ובתוכן תחפרו כמה שאתם רוצים, סתם כי בא לי שיהיה מסודר
(כמה צביקה הדר יצאתי עכשיו??)

o p c

New member
22 ביוני היס' ב', 2 ביולי לשון ב'

והכי טוב לדעתי אם כבר משהו ביניהם, שעוד לאף אחד אין ממש תוכניות ואני מוכן לסגור על האמצע, לא בא לי לנסוע עד ת"א.

o p c

New member
תפוזונה, אז למרות שלא נראה לי שמדובר על התארי

כים האלה, אני נוסע לפולין בסוף אוגוסט ככה ש...

Drenthe

New member
אתם רק תבחרו תאריך ומקום

לי לא כל כך אכפת לאן להגיע. הבגרות האחרונה שלי תהיה אם אני לא טועה ב30.6 - מעבדה באלקטרוניקה. ב29.7 יהיה לי מבחן מועד א' באוניברסיטה, כך שבתחילת יולי זה יהיה זמן נהדר למפגש. תודה לאל לא אצטרך את האנגלית או את המתמטיקה מועד ב'.

Rioter

New member
אני חושבת שעדיף בתחילת החופש

לפני שכל התכנונים מתחילים (נסיעות, עבודות וכו')

../images/Emo203.gifכבר מתחילים לתכנן?../images/Emo3.gif

מן הסתם אני מעדיפה בחיפה, אבל אם נפגשים רחוק יותר אני לא יודעת כמה זה כבר משנה אם בת"א או קרוב יותר כי במילא צריך אוטובוסים... מה24.6 והלאה זה מעולה, חוץ מה28.6, 8.7, 14.7. אני מאוד מעדיפה שיהיה ביולי כי באוגוסט מתחיל הקורס של הפסיכומטרי וזה יהיה יותר בעייתי לקבוע...

tamaguchi girl

New member
ב- 20/7 יש לי צו ראשון ../images/Emo6.gif

אז אני לא יכולה, וכנ"ל לשאר תאריכי הבגרויות + מועדי ב'. בשאר- מתאים לי D: ובעיקרון אני מעדיפה בת"א, אם זה יהיה במקום שהוא לא ת"א אני אצטרך למצוא מישהו לבוא איתו כי לבד אני לא אבוא (אין מצב שאני אצליח להתמצא כראוי
)

LOLI152

New member
ביום הולדת של אבא שלי חחח..

ושל אבא של החברה הכי טובה שלי.. חחח!

LOLI152

New member
2.7 בגרות בלשון..!

בבקשה, לא לפני ה8.7.. רק ב8.7 אני חוזרת ממחנה קיץ.. ויום אחרי אני אהיה עייפה, לא רגילה בעליל לשירותים, וצרודה- בעיקר! אה, ואולי שזופה וקצת פסיכית ובעיקר- ספוגת צופים.. אולי ב10.7?... משהו כזה? אולי כדאי לתת כמה תאריכים ש-כן- אפשר? שיבחרו מבניהם?.. ואני חושבת שאזור ת"א הכי נוח לכולם.. לדרומיים צפוניים מרכזיים.. לא שיש לי בעיה עקרונית לבוא לחיפה- אבל זאת רק אני.

למעלה