טוב בקשר למפגש....

טוב בקשר למפגש....

דבר ראשון המפגש היה אחד המפגשים הטובים בשבילי בכל אופן ראיתי אנשים שכל כך התגעגעתי אליהם וכמובן תנסיך שלי היה אחלה מפגש וכמובן תודה רביד שאירגן הכל! שיהיה לכם אחלה של סופ"ש ושמרו על עצמכם!

Pumbaa Girl

New member
אממ בקשר למסיבה...

מי היה אתמול בספיישל? ראיתי את לילך בייבי אין רד כפרעל הציצי שלה

../images/Emo23.gifיאאאאאאאא....

באמת היה אחלה במפגש...אהבתי מאוד...יערית כפרוני!!!!! שיהיה לך בהצלחה עם הנסיך נשמה...מגיע לך הטוב ביותררררררררר אוהבבבבבבב אותךךךךךךך

yamit2007

New member
גם אני הייתי בספיישלל.. בעע:(

היו ערסים.. אבל היו כמה שנראו טובב.. היה אחד שהיה דומה ליהודה לוי גרר לאנוס!

לינורררררררררר יא כוסית!!!

ראיתי את לינור לראשונה במפגש...פששש יפהפייה ערן זכה בבחורה מקסימההההה.... ראיתי גם את ברוש...כמובן שדאגתי לעדכן אותה מי מה מו כמו שאמרתי היה כיף!!! וגם לי יש נסיכה מה אתם מתלהבים

שימיייייייי כנסססס

יש אנשים שפשוט כיף לרקוד איתם אתה אחד מהם שייק איט בייבייייייייייייייייייייייי

בת אללללללללללללל כנסיייייייייי

אם אני נחשב יודע לרקוד אז את בכללללללל אני התבלבלתי כבר מלרקוד איתך חחח והכי קטע ששנינו עוצרים בשיר הרסו את כל ההמשך בת אל נשמאמייייייייי כבר שני מפגשים ברצף שאנו רוקדים יחד....
כפרה עלייך ועל התנועות שלך!!

יאאאאאאאאאאאאאאאאא

חחחחחחחח גמני הייתי:p...לא כולם ראו אבל יערית ושימי ראו יותר מדי...חחחחחחחחחחחחחח היה ממש כיף מפגש ראשון שלי כל כך נהנתי לראות את כולכם:):) אוהבת את כולכם
ברו'ש:)

הרשלה יא בטטה

אתם לעולם לא מגיעים סתם נותנים לי לחכות לכם בפתח ולשים שטיח אדום וזה... טוב לא נורא פעם הבאה מפגש אצלי בבית נעשה אותך ואת הקפה בו זמנית! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עליכם שבת מקסימה בטטה!

פ7ח רעיל

New member
גם אני נהנתיייי

ועוד בהתחלה ממש לא רציתי לבוא כמה אנשים יודעים פה למה אבל בסוף היה ממש כיף גם לא היו כ"כ הרבה אנשים כמו תמיד וכל הגרושים גרושות שבזמן האחרון הגיעו לשם בעעע אני מקווה שיהיה ככה גם בהמשך.... רביד אחלה ארגון יערית אני חולהה על התחת המגעיל שלך ושיהיה לך המון בהצלחה עם הנסיך שלך שניכם ראויים לזה אוהבת אותכם ויניבב נשנש שלי אני פשוט מטורפתתתתתתתתתתתתתתת עליךךךךךךךךך אין לך מושג כמה אפילו ולשאר שיהיה לכם שבת שבת שלום

טוב שמעוווווווו

סאטלה כמו של אתמול מזמןןןןןןןןןןןןן לא הייתה לי חחחחחחחחחח לא זוכר כלום!!!

למעלה