טוב .. בנות ופיוז.. =)

eMiFrEaK

New member
טוב .. בנות ופיוז.. =)

אני יודעת שיש פה איפשהו את הרשימה הנכונה!! של כל השירים שיש בדי 12 וורלד... אבל אין לי כוח לחפש.. חח כן כן.. זאת אני.. עצלנית.. קיצר.. אני ממש ממש אשמח.. אם מישהו יוכל לפרסם לי בדיוק איזה שירים יש בדיסק.. תודה רבה רבה רבה מראש.. וסורי... אני יודעת שזה מעצבן.. כי חרשנו כבר על העניין ...חחח

eMiFrEaK

New member
אנשים... לא משנה..

הסתדרתי!! תודה בכל אופן.. חח... טוב שאני מדברת עם עצמי..

מנצלת שרשורררר.... חזרתיייייייייייי

אחחחחחח סוף סוף יצאתי מהמגנים האלהההההההההההההה אבל עוד מעט יש בגרויות שזה בכלל יקח לי מלא זמן ללמודדדדדד שונאת ביצפרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר פורום יפה ומתפתחת שלייייי התגעגעגתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הכי בעולםםם!! קרינושש והילושש סיסטרס אני אוהבת אותכןןןןןןןן יפות שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!התגעגעתי אליכן הכי הכיייייייי!! ומקווה שלא ביאסתי..(קרין מבינה..) מצטערת שכל הזמן אני משגעת אותכם עם החזרתי באתי הלכתי שלי אבל התגעגעתי אז אני ישגע אותכם.. ומה קרה?! אני שבועיים לא הייתי ובקושי עמוד עברנו!?!?! מה יש?! מה זה ההרדמות הזאת?!?! חכו חכו אני הולכת להציףףףףףף היוםם..! יאללה להעיר את הפורוםםם!!!! ואנה(סליחה שגנבתי לך את השרשור חח..) לא הבנתי יש לך כבר את הרשימה של השירים? בכל מקרה הנה הרשימה: Git Up Loyalty (ft. Obie Trice) Just Like U I'll Be Damned Dude (Skit) My Band U R The One 6 In The Morning How Come Leave Dat Boy Alone Get My Gun Bizarre (Skit) Bitch Steve's Coffee House D12 World 40 Oz Commercial Break American Pyscho 2 (ft. B-Real) Bugz' 97 Good Die Young Keep Talkin' אה ואם כבר מדברים על דיסקיםם!!..!! יש לי 4 חדשיםםםםםםם!! של קניה ווסט אחח איזה בנאדםם למי שאין את הדיסק עכשיוווווווווווווו לקנות\לצרוב\לשמוע\להקליט... או מה שלא תרצו.. ושל אלישה קיז אחח איזה קלאסיקהההההההההה הדיסק שלה למי שאיןן עכשיוווווו לקנות\לצרוב\לשמוע\להקליט... חחח.. של אשר שאני לא יודעת מה איתכם אבל אני אהבתי את יא זה בכלל לא בסגנון של כל שאר הדיסק אבל הרבה אמרו שהם לא אהבו את יא גם בהייד פארק(ואה ואה שם באמת שנים לא הייתי) קיצר אז הדיסק הוא לא בסגנון של "יא" אז מי שאין לו אז עכשייוו לקנות\לצרוב\לשמוע\להקליט. טוב חרשתי על העניין חחחח אני יפסיק... ושל אבריל (צרוב) בזכותתתתתת הילההההההה שליייייייי שאף פעם לא מפספסת אין אין עלייך איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מתה עליייייייייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הדיסק מה זה יפההההההההה...! אני יודעת שאת לא אוהבת אותה אבל הדיסק יפה קרינוש יש לך אותו כבר? אם לא תוריד הוא מה זה יפה אהבתי הוא נהיה יותר רוק מפאנק וחבל.. אני אוהבת פאנקק שונאת רוקקקקקקקקק..!!!! אבל הוא מדהיםם טוב אני לא מפסיקה לדבר אז עדיף שאני ישתוק....
קיצר אני הולכת להתעדכן בכל מה שהשתנה פההההה... ואני יגיב גם בעמוד השני שכאילו עבר לעמוד שתיים אז תקראו גם שם שאני לא ידבר עם עצמי.. חיחי ביייייייייייוש אוהבת אותכם בייבי פורום שלי!@##@!@#!

לא רואים את מה שרשמתי בגלל הפרסומות

המעפנות בצד... אז הנה המשופר.. חיחי למי שלא הצליח לקרוא..: אחחחחחח סוף סוף יצאתי מהמגנים האלהההההההההההההה אבל עוד מעט יש בגרויות שזה בכלל יקח לי מלא זמן ללמודדדדדד שונאת ביצפרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר פורום יפה ומתפתחת שלייייי התגעגעגתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הכי בעולםםם!! קרינושש והילושש סיסטרס אני אוהבת אותכןןןןןןןן יפות שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!התגעגעתי אליכן הכי הכיייייייי!! ומקווה שלא ביאסתי..(קרין מבינה..) מצטערת שכל הזמן אני משגעת אותכם עם החזרתי באתי הלכתי שלי אבל התגעגעתי אז אני ישגע אותכם.. ומה קרה?! אני שבועיים לא הייתי ובקושי עמוד עברנו!?!?! מה יש?! מה זה ההרדמות הזאת?!?! חכו חכו אני הולכת להציףףףףףף היוםם..! יאללה להעיר את הפורוםםם!!!! ואנה(סליחה שגנבתי לך את השרשור חח..) לא הבנתי יש לך כבר את הרשימה של השירים? בכל מקרה הנה הרשימה: Git Up Loyalty (ft. Obie Trice) Just Like U I'll Be Damned Dude (Skit) My Band U R The One 6 In The Morning How Come Leave Dat Boy Alone Get My Gun Bizarre (Skit) Bitch Steve's Coffee House D12 World 40 Oz Commercial Break American Pyscho 2 (ft. B-Real) Bugz' 97 Good Die Young Keep Talkin' אה ואם כבר מדברים על דיסקיםם!!..!! יש לי 4 חדשיםםםםםםם!! של קניה ווסט אחח איזה בנאדםם למי שאין את הדיסק עכשיוווווווווווווו לקנות\לצרוב\לשמוע\להקליט... או מה שלא תרצו.. ושל אלישה קיז אחח איזה קלאסיקהההההההההה הדיסק שלה למי שאיןן עכשיוווווו לקנות\לצרוב\לשמוע\להקליט... חחח.. של אשר שאני לא יודעת מה איתכם אבל אני אהבתי את יא זה בכלל לא בסגנון של כל שאר הדיסק אבל הרבה אמרו שהם לא אהבו את יא גם בהייד פארק(ואה ואה שם באמת שנים לא הייתי) קיצר אז הדיסק הוא לא בסגנון של "יא" אז מי שאין לו אז עכשייוו לקנות\לצרוב\לשמוע\להקליט. טוב חרשתי על העניין חחחח אני יפסיק... ושל אבריל (צרוב) בזכותתתתתת הילההההההה שליייייייי שאף פעם לא מפספסת אין אין עלייך איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מתה עליייייייייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הדיסק מה זה יפההההההההה...! אני יודעת שאת לא אוהבת אותה אבל הדיסק יפה קרינוש יש לך אותו כבר? אם לא תוריד הוא מה זה יפה אהבתי הוא נהיה יותר רוק מפאנק וחבל.. אני אוהבת פאנקק שונאת רוקקקקקקקקק..!!!! אבל הוא מדהיםם טוב אני לא מפסיקה לדבר אז עדיף שאני ישתוק.... קיצר אני הולכת להתעדכן בכל מה שהשתנה פההההה... ואני יגיב גם בעמוד השני שכאילו עבר לעמוד שתיים אז תקראו גם שם שאני לא ידבר עם עצמי.. חיחי ביייייייייייוש אוהבת אותכם בייבי פורום שלי!@##@!@#! מקווה שעכשיו רואים טוב..

eMiFrEaK

New member
שלום שלום =)

תודה על הרשימה. השגתי כבר!!! ואיזה כייף שאת פה!!!! גם לי יש כזה לחץ עכשיו שבא לי לבכות!~! אבל יהיה טוב!!!.. מתישהו... אני מקווה.. צריך להיות אופטימים! את יכולה לנצל את שירשורי הכה מעניינים מתי שתרצי.. יש לך אישור מיוחד ממני!! אני שמחה שאת פה! ואני אגיב מאוחר יותר על הביקורות שלך.. =) זזתי................ בנותק'ס... קדימה! להחיות את הפורום!!

כן צריך ליהיות אופטימים!

בייוש אנוש! בזמן האחרוון אני מוסיפה לכל מילה וש.. זה לא טוב תתרגלו... חיחי בייווש מאמוש

k k1

New member
omggggggggggggggg יפה שלייייייייי!!

עדיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי סוף סוף חזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא יודעת כמה התגעגעגעגעגעגעגעגעגעגתיייייייייייי בובה יפה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ שמחה שאת פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה? מה חדש? איך עבר כל המגנים?? טוב נדבר על הכל גם בפרטי...!!! אני אוהבת אותך בובה שלייייי!!
וכן ראית?
הפורום יבששששש אבל עכשיו חזרת אז הוא יחזור לעצמו חחח בקשר לדיסקים שלך-קודם כל תתחדשי! ואת כוווווווווווולם!! אחד אחד!! זה הדיסקים שאני הכייייי רוצה עכשיו!!!!!! אין אין באמת יש לנו אותו טעם!! ואני יגיב לך גם בעמוד השני בובה!

קרינושששש

על הכול עניתי לך כבר בפרטי אז נחסוך את זה עוד פעם....... וגם אני אוהבת אותךךךךךךךךךךך!! די איזה קוצ'י מוצ'י אנחנו.!! כל שניה אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך יותר!! חחחח למרות שאני באמת אוהבת אותך יותר!@! הפורום יחזור לעצמו הבטחה שלי!!! אני אומרת לך אחות סיאמית שלייי!! אותו טעםםםםם! לבינתיים אני הכי אוהבת את של קניהההההה אי (אני ככה קוראת לו כי כשהם אומרים את השם שלו באנגלית אז זה קניה אי ווסט כי זה נגמר באי עזבו אני מדברת הרבה שטויות...) ואחרכך של אלישהההה ואז את אשררר ואת של אבריל עדיין לא שמעתי כל כך כי רק לפני כמה זמן רק צרבתי בזכות הילהה שלי תודה עוד פעם בובה שלי!

LadyLuvJess

New member
של אלישיה

ענק!!! אני כ"כ אוהבת ת'שירים שלה. גם הדיסק הקודם- אהבתי את כל השירים! אחד אחד!! כ"כ ענק!!

k k1

New member
אחחחחחחח אחות סיאמית יפה שלייייייי!

כן אנחנו חופשייייי קוצ'י מוצ'י אבל אין מה לעשות!! ואנייייייי אוהבת אותך יותר!!!!!! טוב נו, שתינו באותו מידה! חחחחח ואת הדיסקים קנית/צרבת/הורדת?? וגם לג'ס ולי יש טעם דומה-
פייב
חחח

LadyLuvJess

New member
כןןןן!!!

פייב
גם לי ולפיוז (אתה עוד פה ילד???) יש טעם דומה... קיס
וכל מיני רוק ומטאל ישן...

k k1

New member
פייב פאקינג רולזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!

ג'ס בובה יש לך מסן?

LadyLuvJess

New member
הוא לא מחבר לי אותך...

הוא עושה לי משו שאין לך פספורט או משו... :(:(

k k1

New member
:( בובה מחר אני ישאל את אחותי

מה נסגר עם זה כי זה מסן שלה ואני יגיד לך :)

LadyLuvJess

New member
סבבה.

יכול להיות שזה כי האימייל שלך זה co.il ושלי זה .com? כאילו, זה מסנג'רים שונים... לא?

k k1

New member
אין לי שמץ

אני יברר ת'עניין.! חחח עפתיי לישון נדברה מחרה(גנבתי מהילושש) בי מותק! מתה עלייך!

למעלה