טוב, בואו נדבר על קורי גם פה

RenanaD

New member
טוב, בואו נדבר על קורי גם פה

זה נכון שהוא היה בן 21?! כי אם כן, גיליתי את זה רק הרגע ואני קצת בשוק. דה פאק 21.

RenanaD

New member
אוקיי, זה כבר יותר הגיוני

בטאמבלר היה כתוב 1992 - 2013.

limors2

Well-known member
ממש מעצבן אותי שכרגיל במקרים כאלה

אנשים מתחילים להפוך אותו לקדוש. סבבה, היו לו חיים קשים, אבל לא כל אחד עם חיים קשים נופל לסמים וזה שהוא מת בגלל זה לא הופך אותו לאובדן הכי גדול של האנושות בזמן האחרון.
משגע אותי שעושים את זה לכל אחד שמת ככה.

RenanaD

New member
נו מה, אמריקאים

אוהבים לשיר שירי הלל וכו', זה גורם להם להרגיש טוב יותר עם עצמם... "רגישים" עאלק.

RenanaD

New member
אה... הם סתם עפים על עצמם שהם מכירים מישהו

מאמריקה

Rachel47

New member
האמת שאתמול

הייתי די בשוק מהגילוי ובדיוק הייתי בדרך לחברה ללמוד וסיפרתי לה ואז הייתה השיחה איתכם בפייסבוק ונכנסתי לכתבות וכשגיליתי שלא רק שהוא הלך לגמילה בגיל 19 הוא היה מכור כבר מגיל 13 אשכרה אמרתי לה "את מבינה, זה פשוט מכור..פשוט בן אדם מכור לסמים, זה בכלל לא קשור לקריירת המשחק שלו או לחיים שלו"
ואז באמת ממש כעסתי והבנתי שאני עצובה בעיקר בגלל ליה ולא כי הוא היה מסכן או משהו כזה

o0Invisible0o

New member
אפשר
?

מיציתי את הלדבר על קורי. אין צודק או לא צודק, עדיין עצוב לי ואני רואה הרבה יותר מדי סרטונים וקוראת הרבה יותר מדי כתבות..זה לא באמת משנה. ><

היה לי מבחן היום בבקיאות והיה מעצבן בטירוףףףףףף.
כאילו, המרצה הוחלף אז בהתאם המבנה של המבחן שונה ו..מצד אחד זה יחסית קל כשרוב הבחינה צריך רק לזהות סרטים, מצד שני מקרינים לנו קטע של 30 שניות מסרט, אחרי שראינו 28 כאלה, וחלק מהקטעים הם מסרטים שלא ראינו במסגרת הקורס בכלל ואז במקרה הזה צריך להקיף "סרט שלא הוקרן".
אז כן, בהתחלה זה היה חמוד והכל עם קטע מהסרט 'ג'וני גיטר' שבו ג'וני גיטר יושב ומציג את עצמו "כן..אני ג'וני גיטר" וכולנו צחקנו ובלהבלהבלה.
הקטע הבא היה משיקגו, בביצוע של השיר all that jazz כי אחד הסרטים שהיינו אמורים לראות היה all that jazz אז כאילו לבלבל אבל מי לא מכיר את שיקגו? אתה מצחיק בלהבלה.
אח"כ זה הלך והסתבך כמובן. כמו למשל, הסאונד מהקטע של אפוקליפסה עכשיו הונמך, כמעט הושתק, מסצינה שזכורה בעיקר אם לא רק בזכות השיר שמתנגן ברקע.
זה קרה עם עוד קטעים והוא אמר שזו הייתה בעיה בצריבה.
אמממ..יופי? ><
המוזיקה כ"כ תורמת לזיהוי של הסרט, במיוחד אם זה רק קטע של שלושים שניות שמבינים שאנחנו על סירה ואנחנו רואים עשבים מולנו (זה מה שהראו מאפוקליפסה)

המצב נהיה יותר קשה בחלק השני של המבחן, כשהוא שאל על התוכן של ההרצאות [הממש קצרות] בצורה מעצבנת.
למשל, הבמאי של all that jazz הוא בוב פוסי שלפי ההרצאות הגיע מהתאטרון, הוא היה במאי בברודווי.
ברור שהוא היה גם רקדן, כוריאוגרפיה הייתה העניין המרכזי שלו אבל לפני קולנוע הוא היה במאי בברודווי.
שאלה במבחן - מאיזה תחום בוב פוסי הגיע לקולנוע?
מחול
תאטרון
שלל תשובות אחרות לא חשובות.
התלבטתי רבות ובסוף החלטתי תאטרון, כי ברודווי זה תאטרון, זה לא מופע בלט!! הוא היה במאי, לא רקדן.
קיצר, מישהי פנתה ושאלה אותו במייל לגבי זה והוא אמר שהתשובה הנכונה היא מחול ושהוא התכוון לרשום במקום תאטרון שחקן, כי ככה זה באמת מטעה.
אבל מה? אם הקפנו תאטרון עדיין טעינו, כאילו..עדיין מאבדים את הנקודות אלא אם רוב הסטודנטים הקיפו תאטרון.
אה.
מה.
אתה מודה שעשית טעות, בתכלס אני עדיין מתעקשת שהתשובה תאטרון יותר מדוייקת ממחול בהתבסס על ההרצאה וכל סיכומיה, שאלה שכנראה כולם התלבטו עליה ותתחלק חצי-חצי.
למה שחצי מאיתנו יפסידו נקודות?

ואחרי כל זה אני תוהה למה בכלל אכפת לי, זה קורס של נקודה אחת בלבד, בלהבלהבלה..ועדיין..אכפת לי.

Ugh.

RenanaD

New member
ברור שאכפת! מטומטם

אם זו לא אשמתכם, למה שאתם תשאו בתוצאות במקום שהוא יתקן את הטעות?...

o0Invisible0o

New member
פשוט מאוד - כי הוא יכול.

זה כ"כ מעייף אותי הדברים האלה. אוף.
אני אחכה לציונים ואראה מה יקרה. אוף. הוא מחבר מבחן נוסף שיש לי בתחילת אוגוסט..

LemonLimeLilach

New member
ממורמר שלי גם

קורס. עבודה בקבוצות (תמיד זה עבודה בקבוצות
). המרצה מחלק לכל קבוצה מאמרים שהם צריכים לסכם ולהציג בכיתה בימי שלישי, אבל לשלוח אליו את הסיכומים והמצגת כבר ביום שבת לפני, והוא מפיץ את זה לכל הכיתה שכולם יקראו את זה ויהיו מוכנים לשיעור.

אניוויי, אני ועוד שניים מקבלים מאמרים ונושא והוא אומר לנו להציג בשיעור האחרון של הסמסטר.

שני שיעורים לפני סוף הסמסטר, הוא אומר לנו שבעצם נצטרך להציג שבוע הבא, כלומר שיעור אחד לפני הסוף. כלומר, זה היה יום שלישי, ואנחנו צריכים לשלוח לו את החומרים המוכנים עד יום שבת. היו לנו באותה תקופה רפרטים לסמינריון+עבודה בקורס אחר וניסינו לדחות את הקץ ולדבר איתו אבל הוא לא היה מוכן לשמוע.

עשינו שמיניות באוויר והצלחנו להכין הכל עד יום שבת ושלחנו לו, ביום שלישי הגענו לשיעור מוכנים להציג, והוא חפר חפר חפר כל השיעור ובסוף לא נתן לנו להציג. לא אמר לנו כלום לגבי אם נציג שבוע אחרי או לא (היו אנשים שלא הציגו בכלל את הנושא שלהם במשך הסמסטר).

שבוע אחרי הגעתי לכיתה והיו שם כמה אנשים והמרצה ודיברנו איתו לגבי להציג דברים בכיתה והוא סיפר לנו שהוא לא מכריח אף אחד להציג כי הוא יודע שיש אנשים שיש להם חרדות והוא לא רוצה לגרום להם סבל.

אחרי זה התחיל השיעור ומסתבר ששני האנשים שעשיתי איתם לא הגיעו (הילדים שלהם חולים או וואטאבר). הוא רצה שאני אציג לבד וברור שאני לא יודעת את החלקים שלהם וגם זכרתי מה הוא אמר לי לגבי לא להכריח אנשים להציג וברור שלהציג לבד עבודה של שלושה אנשים זה מלחיץ ואמרתי לו שאני לא רוצה להציג לבד.

אתמול במבחן הוא נתן את הציונים על הסיכומים האלה ולנו הוא נתן 13/20, כמובן ששאלנו שאלות והוא אמר שזה בגלל שלא הצגנו. נפלנו עליו בכל הכוח על זה שהוא שינה לנו את התאריכים כל הזמן, שקרו דברים בלתי צפויים עם ילדים חולים, שזה לא בסדר שאני אציג לבד ושהוא אמר שהוא לא מכריח, וכמובן העניין שזה לא בסדר שאני אדפק בגלל שהם לא הגיעו וזה ששלחנו לו את החומרים מוכנים אז הוא יודע שעשינו את העבודה ושאין שום ערך מוסף לעמוד מול הכיתה ולהקריא את הסיכום אז מה משנה?????????

וזה היה מה שעצבן אותי ממש אתמול

RenanaD

New member
הנה עוד אחד מטומטם

מה נסגר עם כולם לאחרונה

ממש חוצפה!

RenanaD

New member
אף פעם

אגב, מה קרה עם הניוד שהיית עצבנית בטוויטר? איזו חברה עזבתם ולאן עברתם?

LemonLimeLilach

New member
אורנג'->הוט מובייל

רק חבל שאף אחד לא בדק או שאל אותי אם הטלפון שלי נעול לאורנג'!!!! ועכשיו אין לי קו עד שאורנג' יועילו בטובם לפתוח את הנעילה.

LemonLimeLilach

New member
את לא זוכרת שפעם מכרו את הטלפונים נעולים?

שאפשר להשתמש בהם רק בחברה? ואז היו לוקחים כסף כדי לפתוח אותם לחברות אחרות. עכשיו כבר עשו חוק נגד זה, אבל האייפון שלי מלפני 3 שנים.

למעלה