אפשר
?
מיציתי את הלדבר על קורי. אין צודק או לא צודק, עדיין עצוב לי ואני רואה הרבה יותר מדי סרטונים וקוראת הרבה יותר מדי כתבות..זה לא באמת משנה. ><
היה לי מבחן היום בבקיאות והיה מעצבן בטירוףףףףףף.
כאילו, המרצה הוחלף אז בהתאם המבנה של המבחן שונה ו..מצד אחד זה יחסית קל כשרוב הבחינה צריך רק לזהות סרטים, מצד שני מקרינים לנו קטע של 30 שניות מסרט, אחרי שראינו 28 כאלה, וחלק מהקטעים הם מסרטים שלא ראינו במסגרת הקורס בכלל ואז במקרה הזה צריך להקיף "סרט שלא הוקרן".
אז כן, בהתחלה זה היה חמוד והכל עם קטע מהסרט 'ג'וני גיטר' שבו ג'וני גיטר יושב ומציג את עצמו "כן..אני ג'וני גיטר" וכולנו צחקנו ובלהבלהבלה.
הקטע הבא היה משיקגו, בביצוע של השיר all that jazz כי אחד הסרטים שהיינו אמורים לראות היה all that jazz אז כאילו לבלבל אבל מי לא מכיר את שיקגו? אתה מצחיק בלהבלה.
אח"כ זה הלך והסתבך כמובן. כמו למשל, הסאונד מהקטע של אפוקליפסה עכשיו הונמך, כמעט הושתק, מסצינה שזכורה בעיקר אם לא רק בזכות השיר שמתנגן ברקע.
זה קרה עם עוד קטעים והוא אמר שזו הייתה בעיה בצריבה.
אמממ..יופי? ><
המוזיקה כ"כ תורמת לזיהוי של הסרט, במיוחד אם זה רק קטע של שלושים שניות שמבינים שאנחנו על סירה ואנחנו רואים עשבים מולנו (זה מה שהראו מאפוקליפסה)
המצב נהיה יותר קשה בחלק השני של המבחן, כשהוא שאל על התוכן של ההרצאות [הממש קצרות] בצורה מעצבנת.
למשל, הבמאי של all that jazz הוא בוב פוסי שלפי ההרצאות הגיע מהתאטרון, הוא היה במאי בברודווי.
ברור שהוא היה גם רקדן, כוריאוגרפיה הייתה העניין המרכזי שלו אבל לפני קולנוע הוא היה במאי בברודווי.
שאלה במבחן - מאיזה תחום בוב פוסי הגיע לקולנוע?
מחול
תאטרון
שלל תשובות אחרות לא חשובות.
התלבטתי רבות ובסוף החלטתי תאטרון, כי ברודווי זה תאטרון, זה לא מופע בלט!! הוא היה במאי, לא רקדן.
קיצר, מישהי פנתה ושאלה אותו במייל לגבי זה והוא אמר שהתשובה הנכונה היא מחול ושהוא התכוון לרשום במקום תאטרון שחקן, כי ככה זה באמת מטעה.
אבל מה? אם הקפנו תאטרון עדיין טעינו, כאילו..עדיין מאבדים את הנקודות אלא אם רוב הסטודנטים הקיפו תאטרון.
אה.
מה.
אתה מודה שעשית טעות, בתכלס אני עדיין מתעקשת שהתשובה תאטרון יותר מדוייקת ממחול בהתבסס על ההרצאה וכל סיכומיה, שאלה שכנראה כולם התלבטו עליה ותתחלק חצי-חצי.
למה שחצי מאיתנו יפסידו נקודות?
ואחרי כל זה אני תוהה למה בכלל אכפת לי, זה קורס של נקודה אחת בלבד, בלהבלהבלה..ועדיין..אכפת לי.
Ugh.