טוב אנשים..

who is this

New member
טוב אנשים..

עקב ריבוי האנשים בפורום (כאילו החדשים שהצטרפו) הנה שאלון קצרצר כדי שנכיר את כולם... כמה פרטים אישיים לידע כללי: שם מלא: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: כיתה: בי"ס: מגמה: כמה אחים/אחיות?: ואיך בבית"ר: מעו"ז: תפקיד במעו"ז: כמה שנים בתנועה: כמה מתוכן בהדרכה: נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות: נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות: איזה קורסים עשית ואיפה?: זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד): וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים: ספורט מועדף: מקצוע שאתה מחבב: מקצוע שאתה ממש לא מחבב: דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות: דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת: שיר אהוב: זמר/להקה אהוב/אהובה: מאכל אהוב: וקצת על תפוז אנשים: כמה כינויים יש לך בתפוז? פרט הדגם ונמק: באילו פורומים אתה קורא (חוץ מפורום בית"ר): מהו הפורום החביב עליך (ובלי להתחנף למשה): מה אתה חושב על תיפקודו של מנהל הפורום?: השלם: מה שהוא עשה לשיער זה פשוט... סתם משה אתה יודע שאני אוהב אותך יש לך הערות, הארות וסתם תלונות??: טיפים יתקבלו בברכה: ועוד משהו אחרון חביב.. אם לא היית בבית"ר באיזו תנועת נוער היית?? (אם בכלל)

who is this

New member
שכחתי משהו..

ולשמור על קשר (ולא דרך הועדות בפורום כמו חולה עליך כפרה עיניים גוף נשמה......) איי סי קיו: מסנג'ר: אי מייל: פלאפון: טלפון:

gdog

New member
הנה שלי

שם מלא: עומרי גרוס.. גיל:18 תאריך לידה:20.09.87 מקום מגורים:מעל"ש כיתה:אין בי"ס:אין מגמה: הרחבתי כלכלה וניהול עסקים כמה אחים/אחיות?:2 ואיך בבית"ר:אחלה...אהבתי את התנועה.. מעו"ז:מעל"ש תפקיד במעו"ז: אין....הייתי פעם..לפני חצי שנה..חח כמה שנים בתנועה:מכיתה ג' עד עכשיו כמה מתוכן בהדרכה:5 נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות:אין נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות:גם אין איזה קורסים עשית ואיפה?:קורס ב',נורדיה,קורס ד' השנה....קורס שולט! זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד): לשבת בחדר מדריכים של קורס ד' ולהינות מכל שניה.... וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים:לנשום ספורט מועדף:משהו לאצבעות..בעיקר משחקי מחשב...או פיינטבול מקצוע שאתה מחבב: מקצוע שאתה ממש לא מחבב: דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות: אני מעדיף להיות אני... דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת:זה לא ממש משנה..הן קיימות..לא? שיר אהוב: i said maybe זמר/להקה אהוב/אהובה:המממממ..אין ממש. מאכל אהוב:יש דברים..ויש דברים וקצת על תפוז אנשים: כמה כינויים יש לך בתפוז? פרט הדגם ונמק:1 באילו פורומים אתה קורא (חוץ מפורום בית"ר):רק בית"ר מהו הפורום החביב עליך (ובלי להתחנף למשה):אני מניח שזה לא התחנפות אם זה רק בית"ר מה אתה חושב על תיפקודו של מנהל הפורום?:וזה לא ללקק למשה? אני אגיב לו בפרטי השלם: מה שהוא עשה לשיער זה פשוט...עצוב? סתם משה אתה יודע שאני אוהב אותך יש לך הערות, הארות וסתם תלונות??: טיפים יתקבלו בברכה:

eliadiv2

New member
אני ראשון ואני ראשון

כמה פרטים אישיים לידע כללי: שם מלא: אליאב איפרח. גיל: 16+ תאריך לידה: 26.8.89 מקום מגורים: אופק - ים חחח סתם סתם אופקים כיתה:י"א בי"ס: מקיף כללי אופקים עמל 1 על שם א מייר ומש סאייר - זה עזר לכם השם? מגמה: מדע"ח כמה אחים/אחיות?: 2 אחים ו 2 אחיות ואיך בבית"ר: וואלה לא משהו חחחחח מעו"ז: א ו פ ק י ם שולט כמו שראיתם במחנה סוכות תפקיד במעו"ז: מדריך ז' ומדריך ח' ורכז שכבה בוגרת כמה שנים בתנועה: 4 בערך כמה מתוכן בהדרכה: 3 (נראה לי) נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות: א"י (השלמה כמובן) נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות: הידברות עם ערבים חחחח איזה קורסים עשית ואיפה?: קורס ג' פעמיים - אחד במעו"ז בית"ר ע"י אורן קלימי ודב קימל ואחד בנורדיה. וקורס ב' בנורדיה ע"י רמי, נתי ואבי. זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד): מסע בוגרים בפסח לפני שנתיים - היו מספר בנות צופיפניות צופונבוניות ממעו"ז בנימינה והם היו סנוביות והרמנו מהשטח כל מני חרקים וסמנו להם בכובע בתיקים וכו', ת'אמת היינו כמו ילדים קטנים אבל זה היה כי הם עיצבנו אותנו, (הם היו סנוביות ברמה) וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים: ספורט מועדף: כדורגל מקצוע שאתה מחבב: מדע"ח מקצוע שאתה ממש לא מחבב: תנ"ך דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות: שרון (בשבילי הוא הסטוריה חחח לא סתם) הייתי רוצה להיות . . וואלה אני מעדיף להיות אליאב איפרח. דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת: אני לא רוצה להגיד בן גוריון / רבין. אבל אני יגיד בכל זאת. חחחחח שיר אהוב: המגפיים של ברוך זמר/להקה אהוב/אהובה: כוורת מאכל אהוב: פייי יש הרבה... חחחח וקצת על תפוז אנשים: מה זה? חחחח כמה כינויים יש לך בתפוז? פרט הדגם ונמק: 1 באילו פורומים אתה קורא (חוץ מפורום בית"ר): הליכוד בקושי. מהו הפורום החביב עליך (ובלי להתחנף למשה): תנועת בית"ר כי אני בקושי נמצא בפורום אחר. יששש התחנפתי למשה... חחח מה אתה חושב על תיפקודו של מנהל הפורום?: ליאורה : על הפנים - דיקטטור. אליאב: משה אתה 10 (-) השלם: מה שהוא עשה לשיער זה פשוט...גועל נפש (סורי משה) סתם משה אתה יודע שאני אוהב אותך (את זה עומר רשם לא אני) יש לך הערות, הארות וסתם תלונות??: טיפים יתקבלו בברכה: 20 ש"ח אני יביא לכם בחנוכה. עךיי אני משלם. ועוד משהו אחרון חביב.. אם לא היית בבית"ר באיזו תנועת נוער היית?? (אם בכלל)את האמת... לפני בית"ר הייתי בשומר הצעיר. חחחח סתם סתם אם לא בית"ר הייתי בבית יושב ומחשש.

eliadiv2

New member
טוב מספרים...

ICQ - 272424790 msn - [email protected] פלאפון וטלפון משה רשם בחוקים לא לפרסם. אז עדיף שלא .. תתנו באיי סי או במסנג'ר את המספרים של הפלאפונים

אלההההה הנה שילי חחח..

שם מלא: עמית נחום גיל:14 וזה לא קטן!! תאריך לידה: 28.6.1991 מקום מגורים:זיכרון יעקוב כיתה:ט' בי"ס:אורט השומרון בינמינה מגמה:עדיין אין כמה אחים\אחיות:1 אח ו1 אחות איך בבית"ר?: אחלההההההההההההההה מעו"ז:בנימינה תפקיד במעו"ז:מדריכה כמה שנים בתנועה:בחנוכה שנה! כמה מתוכן בהדרכה: עוד לא.. ב-14 לחודש בע"ה!! נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות: עוד לא העברתי.. נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות: כנ"ל איזה קורסים עשית ואיפה?:קורס ד' בנורדיה... זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד):קורסים! זה היה קורס שווההה!! נהנתי אחושילנג!! וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים:התנועה ומחשב... ספורט מועדף:טיולים של בית"ר.. חח סתם.. אין לי.. מקצוע שאתה מחבב:אומנות חח.. מקצוע שאתה ממש לא מחבב:אנגלית... דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות: אף אחד! דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת: אף אחד! שיר אהוב: פס ליום אחד של יוסי אזולאי זמר/להקה אהוב/אהובה: אין... מאכל אהוב:ספגטי.. וקצת על תפוז אנשים: כמה כינויים יש לך בתפוז? פרט הדגם ונמק: 1! ע מ י ת ו ש ש ש ש ש באילו פורומים אתה קורא (חוץ מפורום בית"ר):אין... מהו הפורום החביב עליך (ובלי להתחנף למשה):של משה חחח.... מה אתה חושב על תיפקודו של מנהל הפורום?:סבבה.. השלם: מה שהוא עשה לשיער זה פשוט...לא ראיתי.. סתם משה אתה יודע שאני אוהב אותך יש לך הערות, הארות וסתם תלונות??: טיפים יתקבלו בברכה: אם לא היית בבית"ר באיזו תנועת נוער היית?? (אם בכלל): לא ניראה לי שהייתי..

הנה אני!!!../images/Emo13.gif

כמה פרטים אישיים לידע כללי: שם מלא: ספיר תמיר גיל: 15.5 תאריך לידה: 10.5.90 מקום מגורים: פתח תקווה כיתה:י בי"ס: אחד העם מגמה: משחק (תאטרון) כמה אחים/אחיות?:3 אחים ואיך בבית"ר: הכי כיף שאפשר הרבה אחריות ורצינות מעו"ז:פתח תקווה תפקיד במעו"ז: מדריכה כמה שנים בתנועה:שנה כמה מתוכן בהדרכה: 3 חודשיים נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות: צחוק החניכים נהנים מאוד נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות:דברים שבכלל קשה לכתוב עליהם פעולה לכיתות ב' כמו למשל מעבדות לחירות איזה קורסים עשית ואיפה?: קורס ד' שולט בנורדיה!!! זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד):מהקורסים אני זוכרת ואני איפלו לא זוכרת איך לנסח את זה וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים: לשיר ספורט מועדף:שחייה טניס וגולף אני לא משחקת אבל אוהבת מקצוע שאתה מחבב: היסטוריה ותנ"ך מקצוע שאתה ממש לא מחבב:לשון דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות:מלא כרגע אני לא יגיד את כולם דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת:איזה שאלות מאיפה לי שיר אהוב:בתלם האוהבים...מביט אל המרומים זמר/להקה אהוב/אהובה:רגב הוד אין עליו מאכל אהוב: בורגראנץ ... וקצת על תפוז אנשים: כמה כינויים יש לך בתפוז? פרט הדגם ונמק: 1 ספיר תמיר 15 וזהו באילו פורומים אתה קורא (חוץ מפורום בית"ר): רק בית"ר כבוד!!! מהו הפורום החביב עליך (ובלי להתחנף למשה): אני לא קוראת עוד פורומים חוץ מבית"ר מה אתה חושב על תיפקודו של מנהל הפורום?: משה אתה צריך לשפר אבל אין כמו הפורום שלך השלם: מה שהוא עשה לשיער זה פשוט... נחמד אבל עדיף קצר סתם משה אתה יודע שאני אוהב אותך יש לך הערות, הארות וסתם תלונות??: טיפים יתקבלו בברכה: ועוד משהו אחרון חביב.. אם לא היית בבית"ר באיזו תנועת נוער היית?? (אם בכלל) כלום!!!!!

לינויהה

New member
תהנו......

כמה פרטים אישיים לידע כללי: שם מלא:לינוי (הכוסית) יעקב גיל:16+ תאריך לידה:22.7.89 מקום מגורים:פ"ת כיתה:י'א בי"ס:תיכון אחד העם מגמה:תלמוד כמה אחים/אחיות?:6 איתי--->3 אחים ו-3 אחיות ואיך בבית"ר:בבית"ר מעולההההההה מעו"ז:פ"ת תפקיד במעו"ז:מדריכת כיתה ה', רספ"ית מסדרים, מחליפת רכזת שכבה צעירה כמה שנים בתנועה:4 כמה מתוכן בהדרכה:3 בערך נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות:פעולות ספורטיביות או כל פעולה הפגתית נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות:נושאים כבדים מידי איזה קורסים עשית ואיפה?:עשית שנה שעברה קורס ג' השנה עשיתי קורס ב' שניהם היו בנורדיה שבנתניה זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד):אממממממ יש מלאאא.....לא עולה לי עכשיו אבל מקורס ב' השנה הקטע החזק היה שהערנו את קורס ג' ו-ד' בלילה ועשינו להם מסדר זה היה טוב ויש עוד אבל לא זוכרת..... וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים:לשיר,להדריך,לשחק(תאטרון) ספורט מועדף:כל ספורט שהו חוצ מכדורסל מקצוע שאתה מחבב:אמממממ אין דבר כזה מקצוע שאתה ממש לא מחבב:הכל דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות:לא יודעת דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת: שיר אהוב:"היא לא דומה" ויש עוד מלאאא....... זמר/להקה אהוב/אהובה:שירי מימון,מירי מסיקה ועוד..... מאכל אהוב:אין על הג'חנון של אמא

FRISHO

New member
עזבו אתכם ממשו ארוך, כמה פרטים

שובל פרידריך כיתה יב' בבר אילן נתניה הייתי 7 שנים בתנועת הנוער "בני עקיבא" הצטרפתי לבית"ר לפני חודש כמפקדת מעוז בנתניה.. הייתי במשלחת לגרמניה בחופש 2004 בנושא "מנהיגות" עברתי קורס מד"צים 4 שנים במועצת הנוער העירונית נתניה מתוכם שנתיים יו"ר מועצת הנוער נציגה במועצת התלמידים המחוזית מרכז והארצית. עברתי 5 קורסי מנהיגות מטעם משרד החינוך. ניהלתי סמינרי הדרכה.... אמממ... ניהלתי מועדונית לנוער בשכונות מצוקה במשך שנתיים הדרכתי חצי שנה עולים מאתיופיה ורוסיה.. מממ... טוב אני לומדת אומנות-זו השנה ה13 שלי... אוהבת טיולים בא"י... אני בדיוק מחפשת קבוצה חדשה לעשות שוב את "שביל ישראל", (וחשוב שהקבוצה תהייה מגוונת....-פעם שעברה זה היה אני ועוד 2 בנים.. אבל היה גיוון
אשמח לפרט אם תרצו... אמממ אולי שכחתי משו אבל בקטנננהה אז אפשר לשלוח דברים למייל- [email protected] ואפשר גם להתחבר לאיסי- 254194795 (למרות שאני מנסה להגמל מהדבר הזה!!!!!!!) יום מקסיים לכולללם
-בסוף יצא ארוך.. חח

talia s

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

Oded shmilo

New member
שלי.....

כמה פרטים אישיים לידע כללי:מהיום אני רווק...!! שם מלא:עודד שמילו/שמולביץ! גיל: תאריך לידה:26.10.88 17 מקום מגורים:שקד כמובן!! כיתה:י'ב בי"ס:עמ"ל.... לצערי מגמה:חשמל!!הדיסלקט לא?? כמה אחים/אחיות?:3 אחים שתי אחים חתיכים ויפים ושווים ואחות קטנה ואהובה! ואיך בבית"ר:מצוין!! מעו"ז:שקד כמובןן! תפקיד במעו"ז:עדין לא החלטתי! אני עוד צריך לחשוב מה בא לי לעשות אבל אני ראש צוות פרויקטים ועוד כמה שאני לא ידוע בדיוק מה! כמה שנים בתנועה:9!! מכיתה ג' יש פזם אה??!! כמה מתוכן בהדרכה:3 נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות: מי מביא מה מהמכולת של איציק?? נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות:ערביןם אבל אני לא אוהב אותם בכלל! איזה קורסים עשית ואיפה?: גם אני לא ידוע!! זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד):מסע בוגרים לפני חצי שנה בפסח ששירלי ואני חזרנו!! וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים: מוזיקה משחב חברים כדורגל וכ'ו! ספורט מועדף:כדורגל מקצוע שאתה מחבב:לא ידוע! מקצוע שאתה ממש לא מחבב:אנגלית ולשון! דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות:בגין! דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת:רבין הנבלה!! שיר אהוב:אלינור -זוהר ארגגוב המלך!! זמר/להקה אהוב/אהובה:זוהר ארגוב...!! /גיא גאטומה זה הזמר של השכונה אז גם הוא! מאכל אהוב: חוממוס! וקצת על תפוז אנשים: כמה כינויים יש לך בתפוז? פרט הדגם ונמק: שתיים מתנחל גאה בדווק וזה! באילו פורומים אתה קורא (חוץ מפורום בית"ר):לא קורא יותר אני רק בביצת"ר ותמיד יהיה בבית"ר לעולם!! מהו הפורום החביב עליך (ובלי להתחנף למשה):לצערי הפרורם של משה המעפןן!! מה אתה חושב על תיפקודו של מנהל הפורום?:חרא! השלם: מה שהוא עשה לשיער זה פשוט...זמכוער! סתם משה אתה יודע שאני אוהב אותך יש לך הערות, הארות וסתם תלונות??: להרבה אבל עזבוו! טיפים יתקבלו בברכה: להעיף את משה! ועוד משהו אחרון חביב..; אם לא היית בבית"ר באיזו תנועת נוער היית?? (אם בכלל) רק בבית"ר!! זדאת התנועה הכי הגיונית ושאני הכי מסכים איתה!@ איי סי קיו:193927676 מסנג'ר:eek:[email protected] אי מייל: פלאפון:0544355342 טלפון:

הפרטים של דרורי!!-->השם והכבוד! חחח

כמה פרטים אישיים לידע כללי: תכף תבינו הכל... שם מלא: דרור מירב גיל: תאריך לידה: בן 15 וחצי 25/7/90 מקום מגורים: ברקן!!! כיתה: י' בי"ס: תיכון מקיף אריאל (פשע) מגמה: פסיכולוגיה/סוציולוגיה, תקשורת, ערבית. כמה אחים/אחיות?: אח אחד, אחות אחת (שגם הייתה בבית"ר..) ואיך בבית"ר: יש עוד מה לשפר...אנחנו כאן בשביל זה! מעו"ז: ברקן כמובן! תפקיד במעו"ז: מדריך שכבת ה'. כמה שנים בתנועה: 6 שנים. כמה מתוכן בהדרכה: שנה ראשונה.. נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות: שואה (לא אוהב, אני חושב שזה חשוב!) נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות: עוד לא החלטתי.. איזה קורסים עשית ואיפה?: קורס מזורז בברקן.. מקווה ששנה הבאה בקורס ב'. זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד): וואו.. אממ.. אני לא ישכח בחיים את צעדת תל-חי שישנו באיזה אולם (זה היה יומיים..) היה מצחיק בטירוף!!! וכמובן את המחנה הראשון שבו הדרכתי. וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים: תיאטרון (לומד ומופיע מידי פעם), שירה/פיתוח קול (לומד..ומופיע וכו'..) ספורט מועדף: לאכול מקצוע שאתה מחבב: (בבצפר?) היסטוריה.. מקצוע שאתה ממש לא מחבב: אנגלייייייייייית!!!! בעע דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות: הייתי רוצה להיות יום אחד היטלר כדי להבין את המוח השטני והמטורף של האיש הזה. דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת: היטלר.. שיר אהוב: "שולחנות ריקים" זמר/להקה אהוב/אהובה: שירי מיימון!!!!! מאכל אהוב: (חחח מה לא..) וקצת על תפוז אנשים: כמה כינויים יש לך בתפוז? פרט הדגם ונמק: אין. באילו פורומים אתה קורא (חוץ מפורום בית"ר): לא זוכר...מה שיוצא. מהו הפורום החביב עליך (ובלי להתחנף למשה): אני בדר"כ פה...אז זה.. מה אתה חושב על תיפקודו של מנהל הפורום?: כל הכבוד לו...עושה עבודה טובה. השלם: מה שהוא עשה לשיער זה פשוט (לא מכיר אותו מלפני..) סתם משה אתה יודע שאני אוהב אותך יש לך הערות, הארות וסתם תלונות??: טיפים יתקבלו בברכה: חחחח.. ועוד משהו אחרון חביב.. אם לא היית בבית"ר באיזו תנועת נוער היית?? (אם בכלל) אני חושב שבצופים.. לשמור על קשר: אייסי: 300773200 מסנג'ר: [email protected] (אותו גבר גם האימייל..) בייי חמודים..

MS6

New member
לה לה לה...

כמה פרטים אישיים לידע כללי: אני רוצח שכיר שם מלא: משה שטרית גיל: תאריך לידה: עוד מעט 20... 20/11/85 מקום מגורים: בצ'מש כיתה: חחחח בי"ס: וואו אני מת פה מגמה: יואו אני לא יכול יותר כמה אחים/אחיות?: 2 ואיך בבית"ר: סבבות מעו"ז: בית שמש תפקיד במעו"ז: מפקד כמה שנים בתנועה: 4-5 כמה מתוכן בהדרכה: 4-5 נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות: עשרת עולי הגרדום נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות: הדר איזה קורסים עשית ואיפה?: ג' באלוני יצחק וב' ביוהנה ז'בוטינסקי זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד): אממ פעם אחת כשהייתי בכיתה יא' היה טיול של בית"ר במצדה ולא ישנתי כל הלילה (אני ועוד חבר) לקראת הזריחה טיפסנו למצדה יחד עם כל התנועה ובסוף כשהגענו למצדה הלכנו לישון כמו איזה הומלסים באיזה פינה שם וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים: בישול כלבים ספורט מועדף: כדורסל מקצוע שאתה מחבב: מאקרו כלכלה א' מקצוע שאתה ממש לא מחבב: מאקרו כלכלה ב' דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות: שלמה בן יוסף.. חוץ מהקטע שתולים אותי דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת: הנחש מהאדם וחווה.. אם הוא לא היה כולנו היום היינו באיזה גונג'ל אוכלים גויאבות שיר אהוב: יש הרבה.. זמר/להקה אהוב/אהובה: רד הוט צ'ילי פפרז וזוהר ארגוב מאכל אהוב: פרגיות וקצת על תפוז אנשים: כמה כינויים יש לך בתפוז? פרט הדגם ונמק: 1 באילו פורומים אתה קורא (חוץ מפורום בית"ר): הליכוד ובית שמש והסביבה מהו הפורום החביב עליך (ובלי להתחנף למשה): דהה מה אתה חושב על תיפקודו של מנהל הפורום?: הוא פשוט מדהים השלם: מה שהוא עשה לשיער זה פשוט... נורא.. אני מודה בזה אין מה להתבייש סתם משה אתה יודע שאני אוהב אותך יש לך הערות, הארות וסתם תלונות??: הדבר הזה ארוך מדי טיפים יתקבלו בברכה: עומר... תעבור לנוער העובד.. ומהר ועוד משהו אחרון חביב.. אם לא היית בבית"ר באיזו תנועת נוער היית?? (אם בכלל) לא הייתי

MS6

New member
לכל שונאי השיער שלי../images/Emo46.gif

אתם צודקים
הוא מכוער
אבל גיליתי חומר חדש שהופך אותו לפחות מכוער... אתם מבינים? כל החיים שלי הייתי יפה והכל
... אז החלטתי שנה אחת כולה להיות מכוער.. אפשר לחשוב מה יקרה

Oded shmilo

New member
משה אתה אחד המכוערים!

דוגרי עם תשאל אותי תעשה קרחת רק ככה יש לך סיכוי להיות קצת יותר יפה מרוב שאתה כל כך מכוער עם שיער כל כך מכוער אז אתה נראה פשוט כמו... אני לא ימשיך בגלל שזה בפורום אבל אתה עדין מיכעוררררררררר

MS6

New member
משתמש יקר, משתמש חביב..

אולי אני מפלצת מהלכת עם זנב וקרניים אבל מה? אני המנהל פה, ולא סתם מנהל... אחד דיקטטור
אז תן ריספקט

למעלה