טוב אנשים..

MsUnderstood

New member
טוב אנשים..

אז מה חדש בקיבוץ שלכם? ספרו משהו! נמאס לי לקרוא ספרות! טוב,לא נמאס לי,פשוט משעמם פה..

la reputa madre

New member
נמ אני מבריזה מבצפר בערך פעם בשבוע.

עם כל הקטע של הנעורים והכל ההורים שלי לא יודעים שאנלא הולכת לבצפר אני לומדת בעצם 4 ימים בשבוע..נחמד לא?

roychu

New member
זה לא נחמד בכלל.

זה בגידה באמון שנתנו בך כשעברתם לחדרים. זה הבעיה עם רוב הקיבוצניקים היום, מקבלים הכל ישר, בלי להלחם על כלום, אז זורקים זין.

MsUnderstood

New member
טוב,אז אני אהיה מוסרית..

לא,זה לא בסדר שאת מבריזה.. אני יודעת מה קורה פה ברגע שאנחנו ישנים בבלוקונים ולא קמים לבצפר,]שוט מעיפים אותנו לשבוע אבל ככה,זו אחריות שלך,ואם בא לך להבריז יום שלם תבריזי.. ועכשיו,שאני עושה את כל הבגרויות,אני אומרת לך,אם תבריזי מידי פעם לא יקרה כלום,אבל אם זה קורה כ"כ הרבה זה כן יפגע בך,מנסיון.. וכן נגמר הקטע של המוסריות.. אחרי הכל,תעשי מה שבא לך,את מספיק גדולה!

....

הבעיה הבאמת גדולה זה שבכל שכבה יש את האחת/אחד הזה שמבריז מהבית ספר, מעשן בחדר שלו סמים ושותה שם (כן כן צריך להגיד גם את הדברים הלא נעימים) ואז הוא דופק לכל החברים שלי ולכל אלה שיבואו אחריו את ההזדמנות להיות בחדרים! זה מעצבן...למה אם נותנים לך משהו מצפים שתהיי אחראית מספיק בשביל להקים את עצמך בבוקר וללכת ללימודים כי אם היית בבית היית עושה את זה. ומילא את לא הולכת לבית ספר, הבעיה זה שאת משקרת להורים שלך, ההורים שלך יגלו את זה, יזהירו הורים לילדים שצעירים ממך ווואללה הם נדפקו כל מהלך שלך בקיבוץ יכול לדפוק את אלה שקטנים ממך... תגידי תודה שלא דפקו אותך עד עכשיו...

la reputa madre

New member
לא מעשנת/שותה../images/Emo13.gif

והחדרים אצלנו מושכרים זה לא דופק אף אחד. אם הורים בוטחים בילד מספיק כדי גם לשלםלו על החדר או לא זה בעיה של הילד לא שלי. אני יכולה לספר לכם שאני הילדה הכי טובה מבחינת מעשים אצלנו, והאחרונה בתור כדי שישפטו אותה.

לא שפטתי

ולא אמרתי שאת שותה או מעשנת ההודעה הקודמת שלך העלתה סוגייה ואמרתי את דעתי עליה ואני שמחה שאת ילדה טובה
רק לכי לבית ספר...אל תעשי להורים שלך צרות ושיתחרטו שהוציעו עליך את הכסף לחדר

la reputa madre

New member
חחח תראי...

זה לא שאני הולכת לבצפר...הממוצע 90 שלי מעיד על כך
ההורים משלמים רק על החשמל...אני על השאר..אני בת טובה
וסך הכל זה עניין של החלטה...אני לא סתם לא הולכת..בימים שנראים לי לא חשובים וזה אני לא באה..ואחר כך משלימה אם יש חומר.

אין לי בעייה אם זה שאת לא הולכת

הבעייה היא שאת לא אומרת להורים שלך ומנצלת את העובדה שאת לא גרה בבית שלהם בשביל לעשות את זה... אין לי בעיה שלא תלכי, להיפך, גם אני בקושי הולכת, אבל ההורים שלי יודעים את זה... זה חשוב שהם יהיו מעורבים, וזאת הזכות שלהם לדעת את זה והחובה שלך, בתור בת שלהם ובתור ילדה בת 16 שתחת חסותם להגיד להם שאת לא הולכת. וזה גם לא מה שאמרת שהפריע לי או מה שעשית, אלא איך שאמרת את זה, כאילו את מנצלת את העובדה שאת לא גרה בבית בשביל לעבוד עליהם ולא ללכת לבית ספר...

המקטרג

New member
שטויות!

אני מבריז מהבית ספר בערך פעם בחודש חודשיים (כאילו, פשוט במקום לעלות לאוטובוס, הולך לנעורים או לאנשהו לא בבית), ואני לא מעשן ולא משחיט ולא שותה... ההברזות האלה פעם בחודש הן טובות בשביל לתת לעצמך קצת חופש וזמן לעצמך (במיוחד בתקופה שבין החגים לחנוכה), והן יכולות לעשות רק טוב... בכל מקרה, זה באמת לא טוב להפוך את העיניין הזה לשגרה, ככה שתלמד קבוע רק 4 ימים בשבוע... וזהו...

אומרים..

שהנעורים נועדו כדי ללמד את הנוער עצמאות וקבלת אחריות. וזה רעיון גאוני! נצלי את זה, זה חשוב להמשך החיים.:) כמו שאת צריכה לקחת על עצמך את האחריות והעצמאות לסדר את החדר, ללכת לישון בשעה נורמאלית (ולא להפוך את היום ללילה) - קחי על עצמך ת'אחריות לקום כל בוקר של יום לימודים ולסחוב את עצמך לכיתה המעפנה:) עמי

איזה שירשור חינוכי יאא ../images/Emo13.gif

אחרי שקוראים אותו חייבים ללכת לעשן איזה סיגריה (כן, רק אני).. בקיצור, אני מאושר!! מצאתי סיכום ענק (גם מבחינת הגודל וגם התוכן) על "סיפור פשוט של ש"י עגנון...כשאתם תלמדו עם מורה שמסרבת בכל תוקף להכתיב ולחלק סיכומים גם אתכם זה ילהיב
!! זה פשוט ספר משעמם רצח!! 245 עמודים של סיוט ועד עכשיו לא מצאתי עליו כלום ברשת. פשוט כלום רלוונטי! רק עכשיו!! סקירה לפי פרקים. אני מת.

MsUnderstood

New member
אוקי מורן,נבהיר משהו,יש דבר אחד

שאני לא רוצה לקרוא בספרות וזה סיפור פשוט
רוצה את הדפים מהמיקוד של השנה? ב9.6 הם יתפנו,יחד עם כל ספרות זה פשוט נוראי הסיפור הזה! ולמה אני פה?!אני צריכה ללמוד!! ולהמחשה..ככה נראה השולחן פה.. וזה רק חלק מהחומר

כן אני יכול לשחרר את עצמי,

אבל הדבר האחרון שאני אבחר בו זה עישון. לא חושב שאני אעשן בחיים שלי אני לא אדרדר את עצמי למצב כזה זה טירוף לדעתי (סורי לכל המעשנים, זה מה שאני חושב). אה!! שבוע הבא זה השבוע האחרון שאני אלמד ספרות השנה!!! ככה שעד ה-9.6 אני כבר מזמן אהיה מאחורי זה... ואת צודקת זה אחד הסיפורים הכי משעממים בעולם! אני שונא את היצירות של ש"י עגנון בכלל (הן תמיד משעממות!!) אז לקרוא 245 עמודים ממנו??! זה עינוי!!

MsUnderstood

New member
בגלל זה לא קראתי את זה..וזאת בעיה

אבל לשנה הבאה את צריך את זה.. לי אין מה לעשות עם כל החומר הזה (80 עמודים מודפסים רק של מורחבת)

MsUnderstood

New member
אתה!ואני סוגדת לך!

ולירן מבקשת שתשלח לה במייל את החומר על הגלגול..

למעלה