טוב אנשים....

טוב אנשים....

אני מדיעה לכם שאני נוטשת אותכם לכמה ימים... מחר אולי יצא לי להיות פה קצת ולעדכן דברים יום ראשון אני כמעט בטוח לא אהיה פה.. שני-שלישי-רביעי טיול שנתי.. אז.....זהו(?) סתם רציתי לידע אותכם..שאני לא אחסר לכם פתאום..נגיד(?) אז..לג בעומר שמחחחח!! ו..בהביי!

פ ו ס ט י

New member
כנ"ל...

גם אני לא אהיה פה =] יש לי אותם לוחות זמנים כמו לי.. היא מודל הערצה שלי תהנו בלג בעומר!! =]

../images/Emo12.gifאני מודל הערצה שלך?!

יאא ברית..לא ידעתי..איך לא סיפרת לי כל השנים האלה?!(8 חודשים..) חחח..ברית כפרע..תהני בטיול השנתי! ובמדורה..

פ ו ס ט י

New member
יא... 8 חודשים?!

חחח ספרת?.. חמודה [וגם אם לא ספרת את חמודה] זה מעט :O יא לי.. תהני גם את בטיול ובמדורה! אני אתגעגע אליך בימים האלה שאני לא אהיה איתך בכלל כל שניה ושניה.

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifחחחח..ברית..

נזכרתי שאמרת שאנחנו מכירות פחות זמן מהזמן של הריון חחח.. גמני אתגעגע אלייך..איך אניה אחיה כ"כ הרבה זמן בלעדייך?!

אם כבר טיול שנתי...

אני חזרתי משלי אתמול ואני רוצה לספר לכם בפירוט מה היה... אז ככה: יצאנו ביום שלישי מהתחנה בבצפר שער הנגב ונסענו בערך שלוש שעות (כל השולוש שעות אני אם הדיסקמן וישן) הגענו לטיול (שכחתי איפה) והלכנו שעתיים עד שהגענו למים ואני ברוב טיפשותי נכנס למים ונרטב קולי ואז אני הולך שעה בפיסוק כדי לא לקבל שפשפת (לבשתי ג'ינס)...מגיעים לאוטובוס התחמקתי מהנהג ונכנסתי רטוב לגמרה לאוטובוס עוד שעה נסיעה שזה אומר עוד שעה אם הדיסקמן... מגיעים לאכסניה...מתקלחים...מחרבנים...אוכלים אוכל מגעיל...ואז...הולכים לישון????...לא לא לא....קומזיץ שכולם מבריזים ואז מתחילים בהתנחלות... היינו איזה 12 אנשים בחדר של שבע ואז כיבוי אורות, המורות מגיעות לחדר, הבנות מחביאות אותנו (חדר של בנות) אני ועוד שניים נכנסים למקלחת, אחת מתחת למיטה, עוד שניים מתחת לשמיכה ואחת הבנות יושבות עליהם, ואז אחד מאלה שהייתי איתו במקלחת פותח ת'מיים וכולנו נרטבים המורה נכנסת למקלחת ולא רואה אותנו (אנחנו מאחורי סדין כזה של המקלחת)...כולם יוצאים שומעים מוזיקה צועקים והמורות חוזרות אותו סיפור מתחבאים ושוב לא מוצאים אותנו ואז עשינו התערבות אני ועוד מישהו ועוד שני בנות מי שיש לו אומץ לדפוק על הדלת של המדריכים עד שהם יתעורר אז מביאים לו מה שהוא רוצה...(המדריכים זה י"א ניקים וי"ב ניקים מהבצפר שאנחנו מכירים...השעה כבר איזה 2:30) אני דפקתי בדלת ואחת מהמדריכות יוצאת ואחת הבנות מההתערבות היא אחותה וגם היא היתה מדריכה שלי של יום קהילה אז היא שואלת מי זה ואנחנו אומרים לה שאנחנו לא יודעים והוא ברח וסתם ישבנו שם והיא כולה עצבנית ואפוצה...אחר כך אני ועוד שלושה אנשים נכנסנו לחדרים גנבנו את המפתח ונעלנו את כל מי שבפנים...(אין מפתח בתוך הדלת מבפנים)...אחר כך הלכתי לישון...בבוקר לא הצליחו להעיר אותי לארוחת בוקר אז הגעתי באיחור לאוטובוס כי התבלבלתי באוטובוסים...ישנתי שעה וחצי עד שהגענו לטיול...טיול נוסך אתמול רק שהפעם זה היה חמש שעות אם ברכות מים בדרך (יענו ברכות בתוך הנחל) זה היה טיול של חמש שעות ובסופו עליה ענקית ושנגמרה העליה כולם עייפים ושבוזים: אוטו גלידה!!! כולם רצים וקונים גלידה...חוזרים לאכסניה...מתקלחים....מחרבנים...אוכלים אוכל מגעיל...ואז המשחק של הפועל....אני ועוד שלושה אוהדים יושבים ביחד וכל המשחק יורדים עלינו הצהובים...תארו לכם ההרגשה...ואז הלילה...שוב פעם מתנחלים באותו חדר מהלילה הקודם רק שהפעם המורות ידעו שהתחבאנו שם בגלל שאחת הילדות אמרה שהיא היתה חייבת לצחוק על המורות על זה שהם לא מצאו אותנו...אז הפעם אני התחבאתי מתחת לשמיכה ואחת הבנות החביאה אותי...והמורה לא מצאה אותי אבל היא מצאה מישהו אחר...ונתנה לנו אישור לעוד חצי שעה אז יצאתי מהשמיכה והראתי לה שגם אני שם...אחרי שעה היא שוב הגיעה והפעם הייתי במקלחת עוד פעם ותפסו אותי אבל התחמקתי מזה והלכתי עם האלה שהתערבתי איתם בלילה הקודם כשדי שיעשו מה שאני אומר להם...(2:30)...אמרתי להם להעיר את המדריכים בתפיקות בדלת וברגע שפותחים את הדלת להסתער לתוך החדר...זה היה מצחיק לגמרה...אחר כך אני עמדתי עם מצלמה ומישהו דפק בדלת ברגע שאחת המדריכות פתחה את הדלת צילמתי וביום אחר כך היא ביקשה שניתן לה את התמונה ישר אחרי הפיתוח...חחח...ואז המורות תפסו אותי עוד פעם...החזירו אותי לחדר...יצאתי עוד פעם עם עוד מישהו כדי לקרוא לכולם לעשות עוד פעם את התרגיל עם המצלמה בדיוק אחת המורות בודקות אם אנחנו בחדר של הבנות אנחנו יוצאים מחדר אחר של בנותאחת המורות פשוט התפקעה מצחוק ואני מתיישב ואומר שיט ומתחיל לצחוק...ואז נכנעתי והלכתי לישון...ביום השלישי היה טיול נוסך אתמול נוסך שלשום רק אם נופים יפים יותר...אז לסיכום...היו מלא גלבות והיה קטע שאני ועוד מישהו התישבנו על אבן במקום שהיה פקק (היתה קבוצה שבאה מולנו) ואנחנו אומרים זה מתחלק זה לא...ומלא יתחלקו שם...היה מצחיק...ובכל הטיולים בשטח אני אם דיסקמן ומחביא את האוזניות בשיער ובקובע והמורה לא רואה ואני שר בקולי קולות וכולם צוחקים עליי...וזהו חזרתי הביתה...!!~!

חחח רון יה מטורףףףף

פאקינג!!!! אתה יכול לנשום אחרי כל מה שסיפרת כרגע?????? o_O נשמע שהיה לך הכי כיף....=) ולמה היית עם דיסקמן כל הזמן???????? הכי מבאס!!! הכי כיף זה להתעלק על המדריך (במקרה שלך מדריכה) כל הטיול... ןאיזה מורות פאקינג ענקיות!!! לנו קרה בערך אותו מקרה שנה שעברה בטיול השנתי היינו בחדר של הבנים והסתתרנו מאחורי וילון והמורה פתחה אותו ואנחנו מתחבאות כמו ילדות קטנות וכולם רואים אותנו ואנחנו לא זזות מהמקום! כיאלו "אתם לא רואים אותנו"... עד שהמורה כבר אמרה לנו לצאת...=/ זה היה אחת הפדיחות היותר גדולות שלי...חוצמזה שהיא רצתה להעיף את כולנו הביתה באותו יום אבל מסתבר שלללאאא...=)

N E Z E K

New member
ווואווו.. אני רואה שנהנת...

אני לא מאמינה שאשכרה קראתי את כל זה... חחחח... אתם שרוטים... זה מזכיר לי שאצלינו אחד הבני םשהתחבא בחדר שלנו נכנס לתוך הארון ואז שהמנהלת (!) נכנסה ותפסה אותם היא לא הבינה מאיפה הוא יצא.. זה היה ממש מצחיק..

../images/Emo110.gifאיזה קטע!!

גם אצלי זה ככה:p רק שאני לא עוזבת את הפורום שלי באמצע (לא שיש לי..) סה! הלי הזאת.. סתם כפיירה (מאיה הדביקתני)

למעלה