טוב אנשים

ElinorL

New member
טוב אנשים

לצערי הרב לא ראיתי עדיין את הפרק של יום חמישי אבל את רוב הפרק של יום רביעי ראיתי ואני רוצה להגיד לכם שאלמה הזאת צריכה בעיטה לפרצוף! איך היא מעזה להגיד לאדו דבר כזה והיא עוד חושבת שהיא צודקת! אחר כך היא מבקשת מאסטלה שתדבר עם אדו! האישה רציני מפגרת!!! היא עוד אומרת לאדו שהיא בדקה את זה וחוקית הוא יכול להתגרש ממנה! כאילו יא חתיכת מפגרת הוא אוהב אותה כאילו! אם הייתי דנילו הייתי תוהה מה יקרה לי אם אני אהיה חולה... חחח קיצור אין לה תקווה והתפיסה שלה מאוד מעוותת! נכון שזה לא הוגן שאדו עכשיו צריך להיות בבית חולים כל היום במקום להנות מהנישואין הטריים שלו עם אישתו אבל ככה זה! החיים לא הוגנים והוא אוהב את אישתו והוא בחר להיות איתה גם שהיא חולה!! בלאאאאאאאאט!
ומה עם קמילה? לה גם מגיע חיים טובים ובלי אדו היא תמות מהדיכאון אין, אני חולה על אדו והוא כזה מאמי שהוא אמר לקמילה שהוא התחתן איתה ולא עם השיער שלה
היא בכלל חמודה כזאת איך שהיא מתביישת, היא כזאת מאמי כפרה עליה ועל אדו המאמי!!! זהו אנשים, אני מחר אראה את הפרק של יום חמישי וסוף סוף אראה מה באמת קרה שם בבית החולים! אמן סלע! בי :)

סיגלנ

New member
בקשר לאדו

אז אדו החתיך המדהים הוא בן גילי, לא סתם הוא היה דוגמן, חבל על הזמן לא רק יופי גם הרבה אופי. מעניין אם הוא "גבר" כזה גם בחיים. ולאיריס הגיע מהלנה, זה היה ממש במקום. את הפנים של אחות של אדו אני לא סובלת. נדמה לי שמישהו כאן כתב שהיא יפה, ממש לא לטעמי.

גילגולה

New member
חמודה ומשחקת את האחות....

של אדו הדאגנית ואיכפתית לו בצורה מדהימה.

קפיטו

New member
נכון...

אסטלה ממש מותק. רק שהבחור שהיא תפסה (הבאטו הזה.. שכחתי איך קוראים לו), לא משהו בכללל

שלומית16

New member
נכון בהתחלה שהיא דיברה עליו חשבתי

שהוא חתיך אבל שראיתי אותו מזה התאכזבתי

קפיטו

New member
חחח גם אני!

היא התלהבה ממנו כאילו הוא מלך יופי, אבל הוא לא חתיך בכלל

למעלה