טוב אנשים...

Mooa-Numi

New member
צ'יז, איזה ילדה סטראוטיפית...

רלי נתנה לי 96. שזה שתי נקודות פחות ממה שהיה לי אי פעם בספרות
וקומקום נתן לי 60!! 60!! לעזאזל, קיבלתי 95 במבחן.

פנטילון

New member
לא שמתי לב לזה

לי הוא תקע 80 עם מבחן אחד עם ציון לא ידוע עוד אחד עם 91 ובוחן עם 100 צריך לשרוף לו את הבית זה... בכלל היו קטעים עם המורה הזה, וכל מיני רמיזות שהוא רמז... פעם אחת באמצע השיעור אני מתחיל להתווכח איתו אם הוא רומז שאני הומו בגלל הצמידים שלי.
או שפעם אחת הוא אומר לי "תוריד את הכובע הזה, ותתחיל ללמוד!" ואני מתווכח איתו אם זה קשור... והיו גם כמה רמיזות על פושים וניעורים וכו'

Mooa-Numi

New member
הו ליאור, ליאור..

הוא סיפר לנו שכל הזמן מתחילים איתו בנים, ובעבר היה לו התנסויות כאלו ואחרות...

פנטילון

New member
פריקים?!

היפים ארורים! איך אתם יכולים לקרוא לנו פריקים אם גם אתה נכללים בהגדרה?! אם כבר אז חברותאים/ יושבי כותל/ אנרכיסטים. ואנחנו שווים יותר כי לנו יש נג"ה ולכם אין!!! השנה הזו הייתה בסוטול מבחינת חברותא אבל בלימודים הלך חרא למדי. חצי ראשון היה בסדר, אבל בשני ירד לי הממוצע בחמש נקודות. וכל זה קרה שהתחלתי לעשות משהו בבית ספר הדרעק הזה. במיוחד מתמטיקה ששנה שעברה הייתי חצי מהשיעורים בחוץ והיה לי מעל 90. השנה הייתי בכל השיעורים למדתי קצת לפני מבחן אפילו עשיתי כמה פעמים שיעורים ומה יוצא לי מזה? 77 וקורס קיץ חובה! נמאס לי מהשטויות האלה... מישהו בא איתי לחשמל?

פנטילון

New member
הייתי הולך...

אם רק היו מקבלים בזה תעודת בגרות. הנושא דווקא מעניין אותי אבל יש את כל הבעיות עם זה...

אתה יכול ללכת לקיסריה או שזה

חדרה.. נראה לי חדרה.. אז תלך לשם, תלמד, תלמד גם במסלול השופע ויהיו לך חיים וורודים. רק בלי הפילים.

YaLdoNet 4 EveR

New member
יש לנו נג"ה! ../images/Emo46.gif ../images/Emo176.gif

בעצם זה לא לנו, אני לא מכלילה את עצמי כחברת גוד גייז (והם לא היפים
).
וכן יש לנו ילדי נג"ה, אם לזה התכוונת. אממ אצלי הממוצע ירד בשבע נקודות! |מבט שיואו|. מחצית קודמת היה לי 92 (94 בלי ספורט
), זאת אומרת שבמחצית הזאת קיבלתי... תעשו לבד, יש לי 67 במתמטיקה.
ליאת יא זונה מזדיינת בתחת!!!!!!!!! ~מוציאה את זה~ שמרית אם תמחקי אני אכה אותך עד שתבכי ולליאור לא יהיה מה לעשות נגד זה. דברי אליי יפה!

BiG D

New member
חהחה קיבלתי 97 מרחלי

ו 90 ממוצע אופיר, אני מתבייש בך.

CAROUSEL

New member
השנה הכי

מסריחה שיש! פשוט שנה מגעילה! מכל הבחינות, לא רק לימודים. אבל אם לדבר על הלימודים אז: יש לי תעודה די גרועה... המורות כתבו לי שאני מפטפט ומדבר וכל ה
הזה.. סך הכל סוף סוף עברה השנה הגרועה הזאת.

למעלה