טוב אנשים

lali37

New member
טוב אנשים

נראה לי שדי! באמת! הפורום שלנו הפך לפורום משחקים והרמה שלו מדרדרת במהירות!!!!! באמת כבר יש לנו פחות ופחות שרשורים על רמה ויותר ויותר שרשורים לא על רמה.....

lali37

New member
אולי משחקים זה כיף אבל

לא כשזה הדבר העיקרי ובלי קשר למשחקים הרמה נופלת....

מ י ש י

New member
../images/Emo13.gif תראי...

בס"ד את בהחלט צודקת שהפורום הפך למשחקים והרמה מדרדרת, אך מצד שני, הבנתי שהפורום הזה עד לפני כמה זמן לא היה (עקב נפילתו), לכן אם לא תעשו משחקים, יתכן ופשוט לא יהיו הרבה הודעות ושוב הפורום יפול, אז אולי עדיף בשלבים האלה לעשות פה ושם (לא כל הזמן) משחקים כאלה (אבל לדאוג שהם לא עד כדי כך מורידים רמה), וככה לשמור קצת על הפורום עד שיהיה מבוסס לגמרי, ואז תפסיקו עם המשחקים. לא כן? יום טום טוב.

מתודות להעלאת מצב הרוח יקירתי

מכירה את המושג מתודה? גם בשביל הגיבוש משחקים זה טוב. הייתה תק' של שירשורים רציניים ועכשיו חל מפנה לכיוון ההנאה האישית, פעם ככה ופעם ככה א"א להיות כל הזמן רציניים מדי וא"א כל הזמן לשחק צריך לשלב בין הקומבינציות

תראי ללי...

בס"ד אם לא יהיו משחקים בפורום הוא יהיה משעמם מוות... החבר'ה נכנסו לשוונג משחקים, זה יעבור להם.. אני בטוח! לא צריך לדאוג כל הזמן ולא נראה לי שזה מוריד את הרמה של הפורום... מי קובע מהי הרמה ומה מעלה אותה או מה מוריד אותה??? אם אתם רוצים שירשורים רציניים וענייניים אתם מוזמנים לכתוב אבל אל תשכחי שלפני כל שירשורי המשחקים הללו היו שירשורים רציניים...

אושרה1

New member
נמאס לייי

בס"ד כל דבר יש אתם מתלוננים! שהיה רציני התלוננתם שהפסיק להיות רציני התלוננתם שעשיתם שיפור והבאתם משחקים התלוננתם דייייייייייי גם לי היו קטעים שלא מצאו חן בעיני בפורום אבל הבלגתי! די אם נתלונן על כל דבר-לא נמצא את הטוב ויש המון טוב לא רשמתי זאת במטרה לפגוע חולה על כולכם אושרה

למעלה