טוב אנשים...

AdShEaTaKoRe

New member
טוב אנשים...

בואו וננסה לעשות את השרשור הכי גדול בעולם בפורום הזה (חחחחחח קול שרשור) מה הדבר הכי ענק, מזוויע, מפחיד או משהו בסגנון שעשו בג'קאס או שצץ לכם בראש שרציתם לעשות אבל יותר מדי פחדתם לעשות אותו? טוב אני אתחיל......... אממממממממממממממממממממ........... בואו נראה... תאמת שזה לא הכי ענק אבל תמיד רציתי לעשות את הקטע שסטיב-או עשה בסרטים שלו (יותר נכון רציתי לשלב ביניהם) כלומר לקפוץ מבניין גבוה לתוך בריכת שחיה עם סלטה כשאני בוער.... עכשיו תורכם...

S u b Z e r o

New member
הממ.. אני...

אני רציתי לשבת בעגלה בירידה לכיוון מכונית נוסעת\או שלא... =]

BiAAcH

New member
את האמת...

אני רוצה לעשות קפיצות מטורפות לשיחים מגגות וכאלה, וד"א בבי"ס שלי יש פול שיחים כאלה גדולים ויפים שאפשר להרוס, אבל אני לא יודע אים אין שם איזה סלעים או ברזים באמצע (ודי הגיוני שיש) אז עד שאני לא אבדוק אני אסתפק בלנסוע על העופניים ולהתרסק לקירות, עצים, שיחים ועוד (לא הכי מטורף אבל זה לבינתיים...)

מצטרפת לשרשור...

אומנם אני בת ואתם בטח חושבים שהערצה שלי כלפי ג'קאס היא לא כמו אצל בנים..אז אתם טועים (לא שאמרתם את זה..אבל תודו חשבתם על זה...).. אז הדהר שאני הכי הייתי רוצה לעשות זה : להיות על רולרבליידס, לקשור את עצמי למכונית שתיסע איזה 120 קמ"ש בכביש מהיר (עם הרולר) ופשוט להרגיש את כל הכיף שבזה- כל עוד אני לא אתקע באיזה משהו שם באמצע הכביש.... אבל כמובן זה רק חלום ואני לא מתכוונת לבצע את זה באמת...כי אני עדיין לא רוצה להיות נכה וכל השברים שהיו לי בחיים מספיקים לי לבינתיים...

AdShEaTaKoRe

New member
יאללה זה פחות או יותר...

מה שאני עומד לעשות עוד מעט............ לקשור בוגי לטרקטורון ולנסוע בשטח זה ענקקקקקקקקקקק אה ואני רוצה לעשות עוד משהו מת לעשות אותו! מה שבאם עשה בסי קיי וואי שהוא שכב על הגג של האוטו באיזה 160 קמ"ש

AdShEaTaKoRe

New member
נו יאללה אנשים להמשיך את השרשוררררר

אנחנו רוצים להפוך את זה לשרשור הכי ארוך שהיה אי פעם בתולדות פורום ג'קאס וסי קיי וואי

למעלה