טוב אנשים!!!!!!

sweetpeach

New member
טוב אנשים!!!!!!

אולי תתעוררו פה!!!!!!!! מי בא ביום ראשון לפוקוס????

cHiKa LoCa

New member
../images/Emo151.gifאני ביום ראשון........./images/Emo151.gif

חוץ מלרוטב סלסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים כל כך כיף שם!!!!!!! אני ממממש נהנית שם שחבל על הזמן!!!!!! just do the oki poki and you torn aruond........................

זה בכפר סבא והבצפר של יניב ילון

מפעיל את המקום... אגב - למי שהיה אתמול ברוטב - איך היה

Lechko

New member
אני כנראה בא

אם יסדרו את המזגנים (מה שאני בספק שיקרה), רוב הסיכויים שאני שם... אגב, יש מצב שמישהו מכם בא מהצפון ויכול להציע לי טרמפ הביתה לגבעת אולגה מתא? אלכס

Lechko

New member
כן, אבל יש סידרו ויש

סידרו. היית ביום שלישי או חמישי? "סידרו" זה מילה טובה אבל נשימה זה רק בתאוריה. אלכס

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif טוב, זה שסידרו את המזגנים

לא משנה את העובדה שעדיין חם- כי רוקדים! אבל בגדול, המזגנים עובדים ומקררים וחוץ מהם יש גם את המאווררים...

Lechko

New member
לא ממש...

זה כן משנה, עם המזגנים הישנים היה חם, אבל במידה סבירה.. לפחות היה מה לנשום. עכשיו נכנסים כאילו לסאונה. וזה ממש לא מקובל... נראה, אולי יום ראשון לא יהיו הרבה אנשים והם יפעילו את שלושת המזגנים, אז יכול להיות סביר. אה, ואני לא הולך למועדונים של יניב יילון (בעיה עקרונית עם אנשים שרוקדים שורות יותר מסלסה) למרות שאם מישהו היה יכול להציע לי טרמפ הביתה הייתי הולך פעם פעמיים... אלכס

אתה צודק...

זה באמת סאונה!! אין אוויר, ואת האמת, אני לא בטוחה שתיקנו את המזגנים....

חבר'סססס

נראה לי שיש בנכם קצר קטן
לפי מיטב ידיעתי - אלכס לא היה ברוטב והוא בכלל לא רוקד שם.. ועוד בימי ראשון
לא נראה לי.. אלכס מדבר על הפוקוס (נראה לי:) חחחח
אלכס - הן מדברות על הרוטב

Palalolito

New member
אלכס היקר

ברוטב שמים 4 שירים באמצע הערב בדר"כ. בים לפני שבועיים שמו 6 (עזוב שזה חינם). שיר שורות ממוצע נמשך 2-4 דקות במקרה הגרוע ששמים 5 שירים זה יה בערך 20 דקות גג. אם זה מה שהורג אותך בערב סלסה יש בעיה קשה של ניצול זמן. אני מנצל את הזמן הזה לרוב לעשן סיגריה, ללכת לשירותים או באסקייפ לפקוץ לקנות סמבוסק עם ביצה וזעתר ושני פלחי עגניה עם קצת תירס בבת האיכר. (אההה נהייתי רעב...)

Lechko

New member
יכול להיות

אף פעם לא הייתי, והייתי הולך לשם אם היה לי איך לחזור משם הבייתה. העניין הוא שבדר"כ אני חוזר עם חברים שלי, ואחרי הניסיון הלא מי יודע מה שהיה לכולם עם תקליטנים של יניב יילון, אין כאלה שרוצים לצאת לשם. כאילו, הטענה המרכזית היא שכולם רוצים לשמוע סלסה אמיתית ולא שירים סטייל מרגריטה (לא של ראולין רוסנדו). אבל הקטע זה שברוב המועדונים בת"א יש כזה מיחזור של שירים שלא אכפת לי כבר לשמוע כל דבר אחר. אלכס

תראה, קניון השרון זה ממש לא דוגמא

אפילו אני, ברוב הפעמים שאני חוזר משם אני מעוצבן מכמות הריקודי שורות ששמים שם
אבל במועדונים של יניב שמים פחות ריקודי שורות.. תגיד לחברים שלך שינסו פעם אחת

Palalolito

New member
מה עם ?!

luna bonita si ya se acabo ומה אתה רוצה ? מרגריטה היה על הפסקול של הסרט "סלסה" אז מה אם הכלים שמנגנים בשיר הם לא התופים האפריקאיים שאתה רגיל אליהם ושיש מוזיקה שונה ולא איזה מונטונו. לא כל התקליטנים בארץ ינגנו לך שירים מהופעות של לוס ואן ואן עם חואן פורמל או את אוסף הלהיטים של הקטור לאבו או סליה קרוז. חפיף זרום עם זה אז מה אם אתה לא שומע קאמפנה וקנגס בכל שיר. פאקין שיט אני כבר הצלחתי לרקוד סלסה/צ'ה צ'ה על טראנס (קורע רצח) איזה מושפע... כמוני בערך רק שאני לא מחליף מועדון למשהו מאעפן שמנגנים בו שירים איטיים אפילו לגריאטרים אז ביג דיל, דחפו ריקודי שורות קצת, יאללה ! השירים של הסלסה הם קצביים ודי מעודכנים מאז שתוכנת השיתוף הגדולה חזרה להיות קאזה שבה השוליים יותר חזקים מההיפ הופ (עד אז אודיוגלאקסי היתה שולטת) ככה יותר קל לתקליטנים למצוא שירים חדשים ולהיות יותר מעודכנים (למרות שחלקם גילו את טים פופ רק בקונגרס) חפיף זרום. רק אל תעשה טעות להגיע יום חמישי (ערב סמבה/LA). בוא יום שלישי (מומלץ ביותר) או ליום שבת. אלה המסיבות הכי טובות שלו.

Lechko

New member
אריאל, זה לא זה...

זה הרבה מעבר, כדי לרקוד סלסה על לונה בוניטה אני צריך להיות ממש ממש משועמם. זה לא קטע של לחפש את התופים, ממש לא.. (ולא, אני לא אתנגד שכולם ינגנו ואן ואן והקטור לבוא לשם שינוי). ואני לא אומר שקומביה ודאנסים לטיניים למיניהם הם לא מוזיקה טובה, אחלה מוזיקה, אני נהנה לשמוע אותה כמו כל מוזיקה אחרת. אבל פשוט אין לזה אותה הרגשה כשרוקדים על זה... אני לא אומר שאי אפשר, בטח שאפשר, הקצב הוא אותו קצב, אבל זה נותן פיל שונה לגמרי בריקוד, ואני לא כ"כ אוהב את זה. אגב, "ערב סמבה\LA" חחח זה מסתדר יחד? רוקדים קניבל ואז לובשים את החליפות ועוברים לשירים של טיטו רודריגז?
בכל מקרה, אני אנסה לשכנע מישהו לאחד מימי השבת שיבואו... נראה. אלכס

למעלה