טוב אנשים,

ilovem

New member
טוב אנשים,

אחרי כמה ימי אנטיביוטיקה.........הוא נרפא! (לא המוח שלי! המחשב!) טוב, הוא די מת, חוץ מלהשתעל ולהיכנס לאתרים במהירות צב, הוא לא יכול לעשות כלום, אבל גם זה יותר טוב מכלום. רואי- כמה דברים. לגבי הגזר הג´ינג´י שחובק את מייקל בתמונה ששמת- אם זו הייתי אני, התמונה הייתה מצונזרת בגלל האלמנטים המונצחים בה. (דו משמעי, תחשבו על המשמעויות לבד) ושאלה לי אליך- פוקי? קוקי? שמוקי? אוקיי.....מישהו פה על סמים, ולשם שינוי זו לא אני! חוץ מזה- מה המצב אנשים? מה חדש?
פולפולה- החיים טובים?
ביג- הגלגלים חורקים?
הילה-
זה שאנחנו לא מדברות זה באשמת מישהי מבנינו, ואני לא מדברת על זו המפותחת....מישהי פה לא עונה לטלפונים של מישהי אחרת......

ilovem

New member
פופרס what?

על מה אתה מדבר יא שחור? ולך אין מה לדבר איתי. דבר עם אנשים שאתם מאמין להם.

slish

New member
כולם לשיר איתי ביחד:

י- ע-ל א-ת מב... ריזנית יעל מבריזנית יעל את מ-בריזה ביזה בריזה ברי-זניתתתתתתתתתתתת יעל את בריזה אני בקריזה כי יעל מב-רי-ז-נית!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה המצב אדומה? לא יפה להבריז... מזל טוב על המחשב! קם לתחיה... מה קרה אורי הנשים אותו?

ilovem

New member
רואי, א-ת-ה ר-ע

כולם לשיר איתי: רואי רע וגם נורא ולא מאמין שמה שאמרתי אמין רואי מצחיקול ולפעמים לא פוגע בראש עושה לי חור אין מה לדבר- הבנאדם שחור! אז ככה, גם אני חברנית שירים! ואני לא בריזה! ואני לא אדומה- אני כתומה- כמו שצריך! יא שחור אננס! אורי? הנשים אותו? חס וחלילה חס ושלום, המחשב היה מת..... לאורי יש משקפיים, הוא נראה אינטלקטואל עכשיו! רואי- הוא נראה חכם, believe it or not

rinatgor

New member
חזרתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

טוב שחזרת...התגעגענו לשטויות שלך.

rinatgor

New member
גם לך../images/Emo24.gifגדוללללללל!../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

למעלה