טוב אנשים

yuvalb9

New member
טוב אנשים

אזרח שמספרו 066474644 עוזב אותכם, לבט"ר ברחבי הארץ. הוא לא יודע לאן, הוא יודע שיהיה כיף. אז ככה, צריך "סגירה" לפני שיוצאים לצבא אז הנה: אפי, דנה, היה כיף לעבוד איתכם, ליאורז1984 יחליף אותי בעניינים של תוסיף תוריד תסדר וכו. מיטללל - אוהב אותך, למרות שלפעמים בא לך להרוג אותי
אושר - בהצלחה בטירונות (יום אחרי) מי יתן ונגיע שנינו ל 80. מירב ד. - שאף פעם לא הרשתה לי לקרוא לה בשם חיבה, הייתי נותן לך חיבוק גדול אם היית לידי, תמיד היה כיף לדבר איתך... ומצטער שהתזמון שלי גרוע - העניין של הפלא הסגור. טאז - איש יקר, תמשיך לחייך, גן עדן של שוטים הוא עדיין גן עדן, וזה מה שחשוב. לילוש - עכשיו תוכלי לצחוק עלי שאני צ´ונג... ולצעוק לי ב"מ ב"מ (ביטחון מידע, במקום ביטחון שדה, החליפו שם) עידן91 - ילדה מתוקה, למרות הכל, את מזכירה לי את המורה ללשון שלי שכל כך אהבתי. כבר לא רואים אותך (לפחות אני) ואת יודעת מה? אני באמת מתגעגע. לאזארוס - תמיד מצחיק, תמיד משעשע, ילד תמידי... הלוואי עלי. אחדמיוחד- לא יצא לי לדבר איתך, אבל את המאמר שלך קראתי, ואפילו הדפסתי... השפעת עלי יותר מה שאני מסוגל להגיד. ליאן. - בקשר לאחותך... יטופל
תסמכי עלי... ולכל שאר האנשים, שעקב השעה ואיומים על חיי מאמי ואבי, לא יצא לי למנות, תהנו החיים באמת יפים. ואני אזכיר לעצמי את זה כשאעשה שמירות במקום חבר, או כשיהיה תורי. אז אם אני יכול... בטח שגם אתם! היה כיף, היה סבבה, אחזור ביציאה הראשונה. אם לא אהיה עייף. לילה טוב, ואזרחות נעימה (ולאושר, שפשוף נעים) יובל עוד 7 וחצי שעות לגיוס. הגיע הזמן

למעלה