טוב אנשים!

BeerBozZ

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo70.gifטאז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בתור... מנהל פורום חתיך וגם בתור דה מאן אי לאב.. (כן דורון אני בוגדת בך...) אני מבקשת שתמחוק את ההודעת האחרונה של דורון...

matan4

New member
דותן טאז ואבו דני אמרו שלא מוחקים

הודעות רק אם יש קללות וגם לא חוסמים משתמשים

BeerBozZ

New member
אבל טאז המתחרה..

והכן חרמן.. אתה לא מבין משהו אחד... יש יחס לאנשים כמוך... שהוא יחס רגיל.. אבל כשאני מבקשת זה משהו מיוחד.. נכון טאז???? תודה??? סתם.. אין פה מעמדות...

אבל דותן, חמודה

טאז לא ימחוק את ההודעה שלי... כי כל מה שכתבתי שאת קצת מפגרת בגלל החלומות שיש לך על סוקי(מבנות גילמור) אז חמודה להרגע. טוב נו אם אתם שואלים למה קמתי בשעה כזאת,אני צריכה להאכיל את הסוסים!!!!! ביי.

אני שמחה

אני שמחה שזה החמיא לך! אבל נראה לי שיש גבול...... ואם אתה רוצה שנמשיך לדבר עליך בכזאת התלהבות.... תעלה תמונות לאינטרנט ומהר!!!!!

בנות!!! דותן ודורון!! עכשיו ממש

הגזמתן!
מה לעזאזל הקטע עם הכוסית????? זה נשמע לסבי לאללה..
טוב.. פשוט תפסיקו! אז מה עם טאז אמר שזה מחמיא לו? אז זה אומר שצריך להגזים עכשיו? לא! זה היה נחמד..השתעשנו.. מספיק!
אם אתן רוצות.. לכו לפורום בנות או משהו כזה..

לסבי? לא!

אני ודותן מדברות כבר יותר משנה באיסיקיו אז היא פשוט התחילה לקרוא לי כוסית יום אחד, אז גם אנ קוראת לה ככה.... לא משנה

BeerBozZ

New member
תראי...

אם זה מפריע לך נפסיק.. זה םשוט קטע כזה בינינו... שאנחנו אומרות אחת לשניה כוסית.... זה לא בגלל שאנחנו חושבות ככה או משהו (בכלל לא ראינו אחת את השניה....) אבל.. אם זה מפריע לך.... נפסיק בסדר??

BeerBozZ

New member
../images/Emo4.gifתראי...

אם זה מפריע לך.. אז נפסיק.... אבל.... זה בכלל לא בקטע לסבי או משהו.. (לא שיש לי משהו נגד זה...) אנחנו פשוט קוראות ככה אחת לשניה.... אפילו לא ראיתי אף פעם את דורון... זה סתם.. אבל.. אם זה מפריע לך.. אנחנו נפסיק.... בסדר?

למעלה