טוב אנשים- שאלה!!!!

mayakol

New member
טוב אנשים- שאלה!!!!

רציתי לשאול את דעתכם בקשר לנושא הבא- יש לי חברה טובה, חילונית, שלאחרונה התחלתי לשוחח איתה שיחות רבות בנושא דת. סיפרתי לה היום במקרה שאני כותבת בפורום הזה, והיא שאלה אם תוכל להצטרף לפה, ככותבת מן השורה. יש לה הרבה שאלות ותהיות בנושאים שעולים פה בפורום, ואני חושבת שהיא יכולה להוסיף לפורום רבות (מיותר כמובן לציין שהיא לא בבנ"ע). ועכשיו לשאלה אליכם- מה דעתכם? חושבים שיש לה מקום פה?

חָגָי

New member
כן.

"כי יש אצלנו מקום!" (מתוך איזה שיר-ספור ידוע - "שני ילדים ומטריה אחת...")

אושרה1

New member
למה לא?

בס"ד אתה גם תמיד יכול להפנות אותה לפורום דתיים חילונים. אבל תביא אותה גם לכאן. שתהיה ברוכה הבאה אושרה

בטח...

בס"ד בעמוד הראשון של הפורום מצויין בפרוש שכל אחד יכול להכנס גם אם הוא לא בבני עקיבא וגם אם הוא חילוני גמור. העיקר שיעמוד בקרטריונים כמו שכל אחד מאיתנו חייב לעמוד כמו למשל: לא לכתוב הודעות בשבת לא לקלל וכו'... אני בכל אופן אשמח לענות לה.

אליגטור

New member
אין לי מה להוסיף... אני מסכים

אבל אני אגואיסט שאוהב לזבל את הפורום ולכן אני פותח תגובה נוספת אשר לא מוסיפה כלום לנאמר לעיל.

SGVB

New member
כן../images/Emo70.gif למה לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היא מוזמנת

sk77

New member
בטח !אבל יש בעיה קטנה........

נוכח המצב הבטחוני והמתקפה בעיראק מדינת ישראל, הצנזור הראשי ותפוז אנשים מבקשים מהגולשים לגלות רגישות יתר בפרסום מידע העשוי לפגוע בבטחון המדינה .באופן מיוחד אין לפרסם את הפרטים הבאים: 1. מיקום מדויק של נפילות טילים 2. סוג הטיל שנפל 3. שת"פ עם גורמים זרים 4. היערכות מבצעית ששל צה"ל תכניות מבצעיות,גיוס מילואים 5. דיוני קבינט. אז תדאגי לכך שחברה שלך תשנן את זה בע"פ (עוד נבחן אותה.....סתאאאאאאאאאם) ושלא תשכח:לחץ "שלח" פעם אחת בלבד,תודה, צוות תפוז אנשים.

טיפוסית

New member
שתכנס

ותחליט לבד היא לא זקוקה לאישור של אף אחד. למרות שתמיד שמחים לקבל את אנשים.

יyל

New member
בטח שכן...

ב"ה זה לא פורום בני עקיבא...או פורום דתיים...זה פורום של עם ישראל. וכל עוד ישאל פה כבוד אחד לשני זאת בכלל לא בעיה או שאלה נכון?!

mayakol

New member
אחלה

ברגע שאני אסביר לה איך עובדים פה העניינים, היא תצטרף. הראיתי לה היום את השירשור הזה, ועוד כמה משמעותיים לטעמי, כמו ההוא של השמירת נגיעה, והיא התרשמה מהאנשים פה מאוד. הרגשתי גאווה!

למעלה