טוב אנשים- הרעיון

טוב אנשים- הרעיון

זוכרים את המשחק החביב שנותנים את הרשימה של כל השירים וכל אחד מוציא את השנוא עליו ווכה מגלים מה השיר הכי אהוב? אז בואו נעשה את זה להיפך! ינתן את הרשימה וכל אחד יוציא את האהוב עליו וכך נגיע לשיר הכיש שנוא נתחיל מהראשון: 1) אימפריה 2) המדינה בלהבות 3) בעסקי הש´ 4) אסאסנים 5) פטריות 6) סכנה לחברה 7) מכופף הבננות 8) באים מיבנה 9) הבלדה על פלומפי בי 10) יום שמש 11) שוב כאן והשיר האהוב עליי שאני מוריד הוא- יום שמש תזכורת: אסור להוריד את מה שכבר הורידו

מממ...החלטה קשה...

אני מורידה את הבלדה על פלומפי בי...שיר שמצחיק ומבדר אותי כל פעם מחדש ! וחוץ מזה הוא על פלומפי אז בכלל...

אוקיי

אז הסדר הוא כזה: אימפריה המדינה בלהבות בעסקי הש' אסאסנים פטריות סכנה לחברה מכופף הבננות באים מיבנה תמשיכו...

MחושגZ

New member
אני כסיל

לא ראיתי את מה שרשמת... שיהיה: אני מוריד את "באים מיבנה" שיר שולט...!

שבקי

New member
אני מוריד את בעיסקי הש

שיר שאני מאוד אוהב ושבק הופיעו איתו פעם ראשונה בטלויזייה

MחושגZ

New member
סיכום ביניים

נשארו אסאסנים פטריות סכנה לחברה מכופף הבננות

rockninja

New member
אמ... בחירה קשה...

העפתם כמעט את כל השירים החלשים יותר... אני מוריד את.... מכופף הבננות תנו לפטריות לזכות!!!

BiG D

New member
זין יא זונות איך השירים האלה נשארו

הייתי שם אותם בין השירים הטובים בדיסק... מוציא את אסאסנים, פטריות נבחר לשיר השנוא בדיסק דבילים חסרי טעם שכמוכם :(

sgold666

New member
בעטיפה של ממתק

1 תרימו תידיים 2 מביא אותה הפוך 3 לבקש תקש 4 האימפריה מכה שנית 5 תתקעו בחצוצרה 6 אל תגידו לי 7 ילד ירוק 8 יהיה פיצוץ 9 שום דבר לא כבד מדי 10 עושים שמות על הבמות

sgold666

New member
ואני מוריד אתתתתת

ילד ירוק למרות שבדיסק הזה נראה לי שדי ברור מה ישאר

למעלה