דוקטור קלינית
New member
טוב, אני תוהה.
זה משהו שחשבתי עליו כבר כמה פעמים ואני מקווה שאני אצליח לנסח את זה בצורה מובנת ואולי תאירו את עיניי
. אממ..בעיקרון, תמיד כשאנחנו [=בנות..נו אני מכלילה] רוצות מישהו אז זה נורא מרגש כזה ותמיד חייבים להיות הכי יפה לידו ולעשות רושם נורא טוב [שוב, אני מכלילה]..נו, הרצון הטבעי הזה של להיות הכי פסדר והכי סבבה לידו ולא לעשות פדיחות..ונגיד עם מישהו שאת יוצאת איתו פעם ראשונה את אף פעם לא תעשי פדיחות, או תצרחי באמצע הרחוב או אנעארף. ואז נגיד אם מתפתח קשר וחברים כבר המון זמן, אז עוברים את מחסום הבושה והפדיחה וכבר מתנהגים יותר כמו ידידים כאלה טובים..לפחות אצלי זה היה ככה. ז"א אחרי תקופת זמן די ממושכת של קשר פתאום כבר לא אכפת לך שהוא יראה אותך עם הבגדים הכי סמרטוטיים שאת מסתובבת איתם רק בבית, ולא אכפת לך שהשיער שלך נורא פרוע ולא מסודר לידו וכאלה דברים..וזה נהיה מין שגרה כזו, את כבר לא משקיעה כמו פעם כשאת נפגשת איתו וכאלה. ולא יודעת, יצא לי לחשוב שזה קצת מבאס..כי מה, כל ההתרגשות ההתחלתית הזו וההכנות וה"חוסר פדיחה" הם רק בהתחלה? כי אתמול יצאתי עם מישהו..זה לא היה דייט, זה סתם היה לצאת לאכול משהו בחוץ, ואין בינינו קשר וכלום- אבל חשבתי שכאילו..הוא ידיד די טוב שלי ובכ"ז אני מתפדחת ממנו לפעמים, אבל זה כבר הרבה פחות ממה שהתפדחתי ממנו לפני שבועיים נגיד..כאילו, זה ממש משתנה כל הזמן ..וככל שאתה יותר זמן עם מישהו [אני מדברת בקשר זוגי] אז אתה פחות מתפדח ויותר נהיה אתה עצמך..ו-וואי, זה קצת מבאס, לא? כי שגרה זה לא תמיד טוב ואז כבר פחות מרגש ופחות דפיקות לב ופחות פרפרים בבטן לפני שאת נפגשת איתו... אני מקווה שהבנתן משהו מכל המגילה הזו
מה דעתכן? גם אצלכן זה ככה?
זה משהו שחשבתי עליו כבר כמה פעמים ואני מקווה שאני אצליח לנסח את זה בצורה מובנת ואולי תאירו את עיניי