טוב אני מתה רשמית....

muldercrushed

New member
טוב אני מתה רשמית....

אנחנו לא ממשיכים ת'סיפור!!!!! זה לא בסדר מצידינו!!!! מסכנים הסוכנים אנחנו סוחבים אותם כבר שבועיים עם תעלומה לא פתורה!! חוצפה שאין כדוגמתה!!!!!!!!!!!!

E V Tooms

New member
אופק יקרה,

כמה דברים: א) מתה רשמית? לא במשמרת שלי. That's a scary thought. ב) בקשר לסיפור... אני נמצא כרגע בלחץ מבחנים שלא מהעולם הזה. רק היום קיבלתי חומר למבחן מסוים בהיסטוריה - רשימת הנושאים ופירוט החומר היא באורך הגלות, והיקף החומר הוא כ-70 עמודים. No rest for the wicked. כשיהיה זמן של ממש (מה שאמור לקרות בעוד כשבועיים-שלושה), אנסה לכתוב המשך לפי קו העלילה שיצרת. Sorry to annoy you in any way.

aerynsun

New member
אשמח להצטרף

תני לינק לתחילת הסיפור. אם זה ארוך מדי..הסיפור הכוונה אז אני בספק אם אמשיך. אבל בואי ננסה. ודרך אגב בקשר להארי פוטר , קראתי שהילדודס ממשיכים לסרט חמישי. כמו שרצית.

Gilliana

New member
לינק לסיפור

הנה הוא. ואני מקווה שתצליחי באמת לעשות משהו שמשם אוכל להמשיך כי בנקודה הזו, אני ממש ממש תקועה.

aerynsun

New member
תרמתי את חלקי.

מקווה שמספק. השרשור לא קופץ . אז אוקינוס אם את יכולה להקפיץ אותו :)

1Shir

New member
קראתי, איזה יצירתי!!!!

זה תמיד מגיע למקומות הזויים נורא מהר... :)

aerynsun

New member
תודה ../images/Emo9.gif

מישהו רוצה להמשיך? הוספתי עוד מומנט לסיפור, מקווה שלא סיבכתי יותר מדי.

orityemini

New member
אני מעפנה בלספר סיפורים אבל...

אני אשמח לקרוא כל מה שכותבי הפורום המוכשרים פה יכתבו....:D אני מבינה מה עובר עליך טומס...לי עדיין אין מבחנים (תודה לאל על זה) אבל אני מתחילה לתפוס רק עכשיו כמה עבודות אני צריכה להגיש השנה ולצערי אני מתחילה מעכשיו לאגור חומר....גררררררר.

למעלה