טוב... אני מצטרף...

תופיסט

New member
בכיף. אני שלומי

גר בקרית מוצקין... קצת רחוק מגוש דן, איפה שיש את המועדונים הטובים. אבל גם אנחנו לא מקופחים, ויש לנו כמה מקומות שיש ציוד ברמה סבירה בהחלט. אני יותר אחד שמשחק "בשכונה" כזה... התחלתי לשחק עם חברים סנוקר בישביל הכיף שהייתי ילד (אני בן 22) כרגע אני יותר משחק פול מאשר סנוקר. אני דיי שולט במקל, מבלי להשתחצן כמובן :) וזהו, מקווה להשתלב פה...

mr snooker12

New member
טוב אז ככה

קודם כל ברוך הבא לפורום גבר באמת הפורום נהיה יבש בזמן האחרון אבל נקווה לטוב בקשר לכמה שדיברו פה אז הספקתי לקרוא קצת ולגבי יאשה אתם טועים למי שאמר שהוא לא יודע ללמד דבר ראשון הוא מכונה פרימה לפי מה שאני מכיר ואני מכיר אותו די טוב וראיתי אותו משחק לא פעם ולא פעמיים הבן אדם עושה דברים על השולחן מה שאנחנו יכולים רק לחלום אז לגבי ללמד הוא בטוח יודע..... דבר שני יש עוד רבים וטובים שיודעים ללמד אולי לא בתחום של מקצוע אבל יש לי כמה חברים ברמה גבוהה מאוד שהראו לי דברים פה ושם וזה מספיק תאמין לי "לא צריך להגיע לרמה של אליפות עולם" בקשר לאנשי מקצוע אני לא ממש מכיר אבל אני בטוח שיש לך חבריחם שטובים בתחום ויכולים להסביר לך את העיקרון של הלבן כי כל המשחק זה הלבן בכל מקרה מקווה שהפורום יחזור לעצמו יום טוב לכם לבינתיים

9ball master

New member
הבדל בין מורה לשחקן

אם מישהו הוא שחקן טוב זה עדיין לא הופך אותו למורה טוב. מורה זה מישהו שיש לו את היכולת להעביר לך את החומר, להראות לך דברים ולהדעת להסביר בצורה שתבין איך דברים קורים ולמה. מורה טוב הוא לאו דווקא שחקן מהרמות הגבוהות. כמו שהמורים שלך בבית ספר יודעים איך ללמד אותך, לדוגמא אם יש לך מורה לכימיה אז הוא יכול להסביר לך את יסודות הכימיה ולהביא אותך לרמה גבוהה של ידע והבנה בנושא אבל הוא רחוק מלמצוא את התרופה לסרטן, לעומת זאת אלו שמחפשים את התרופה לסרטן לאו דווקא יודעים איך ללמד אותך בצורה שתבין את טבלת היסודות. שמורה לומד הוראה אז הוא לומד שיטות לימוד ואיך להעביר חומר לתלמיד להבדיל מאיש מקצוע שיודע את העבודה שלו אך יתקשה להסביר איך, מה ולמה. לגבי יאשה, אני חושב שכבר כתבתי שהוא שחקן מצוין ברמה ישראלית אך זה עדיין לא הופך אותו למדריך טוב, כנל לכל שחקן אחר. לדעת להוזיז את הלבן זה חלק אחד של המשחק (חלק מאד חשוב) אך לא היחידי, מה עם כיוון נכון, ראיית משחק נכון, בחירה נכונה של מכות על מנת שלא להסתבך ועוד.

mr snooker12

New member
אתה צודק אבל בכל זאת

אני מכיר את יאשה כשחקן ולא כמורה לכן אני לא יכול לתת דעה לגבי לימודיו בתחום אתה צודק במה שרשמת אבל אם גם אתה לא יודע או לא ראית איך הוא מלמד אז זה כבר שני דברים שונים(אם כן) אז אין לי הרבה מה להוסיף הכל בכוח הרצון אני יודע שהוא שחקן ברמה מעולה ---ואם הוא ילמד כפי שהוא משחק לא צריכה להיות שום בעיה בכל מקרה שבוע טוב לכולם וביי בינתיים

למעלה