טוב, אני ממשיכה את המשחק פה!

mprb

New member
טוב, אני ממשיכה את המשחק פה!

אז מההודעה של מילר (שאני חייבת להודות קשה!) לאן אני הולכת? אל תשאלי יותר ואל תשאלו אותי מה התשובה כי אני לא יודעת! אולי תתן לנו רמז? או עוד שורה???

THE CORRS

New member
כן!!!

אין לי מושג,וזה אחרי טחינה של כל הדיסקים שלהם... מה נשמע מירי?! אני ידבר איתך מחר למה אני חייבת לזוז...

AndreaCorr ©

New member
אני יודעת את התשובה. ../images/Emo168.gif

אבל הוא הטעה אתכם. השורה היא: Where am i going to? Don´t ask anymore. זה מHello And Goodbye הדואט של אנדראה עם מדונה.

amirhorev

New member
נו....

ואיך הוא מצפה שנדע את זה?............... זה בכלל לא שיר..........

amirhorev

New member
סבבה...

הנה השורות שלי.... רק תן לי לרחף.... רק תן לי לעבור לייד(משהו כזה)..... לא עוד , לא כאב..... זה חייב להיות קל.....

AndreaCorr ©

New member
All In A Day ../images/Emo168.gif

just let me float just let me drift on by no more no pain i don´t have tears to cry (סליחה אם התבלבלתי בשורות..לא שמעתי את השיר המון זמן.) השורות שלי: רוצה לעזור לך לתת לך אהבה להאיר קצת אור מעל הבוץ (תרגום עלוב)

amirhorev

New member
ואויי איזה מהר ענית.

Wanna help you give my love Shine some light out from the mud Fill the empty find a rhyme A brigther day a better time No More Cry Music & Lyrics: Andrea & Caroline Corr וואי עכשיו יש לי משהו ממש קשה אני מקווה שאתם מכירים את השיר הזה למרות שלא נראה לי שתצליחו... אולי כבר אין מה להגיד... ובצורה מצחיקה אני.... (אין לי מושג מה הפרוש של המילה האחרונה)

AndreaCorr ©

New member
מה זה הזילזול הזה?! ../images/Emo168.gif

maybe there´s nothing more to say and in a funny way i´m calm! calm = רגועה דרך אגב וזה what can i do כמובןן

amirhorev

New member
כל הכבוד...

את הגעת רחוק בנאדם ואת תתני לאף אחד להגיד לך אחרת....

MELLER

New member
טוב מה קורה עם המשחק?

אני מת לשחק איתכם אבל אתם נותנים דברים קלים אז אולי תנסו לתת לנו יותר קשים כי אני אפילו לא משקיע מאמץ אז יאלה חברה בואו נתחיל את המשחק מחדש מירי תתן את השורות הראשונות..............

למעלה